IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък гледах видео и публикации в половината български сайтове и медии, че моряците от българския кораб са заложници на украйнските фашисти, а руснаците им съчувстват и се чудят как да ги освободят
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

То в това има ли някой да се съмнява ? Войната не е само Русия - Украйна.
      Същото както руснаците във Виетнам, сега американците си го връщат тъпкано.
      Точна разузнавателна информация и координати, управление на артилерия и дронове, всичко това си е безценно. За това няма нужда и от много уса персонал на място, хеле пък на бойната линия, просто са нужни добри комуникационни канали.
      Особено съчетано с високия боен дух на укрите ( какъвто щеше да е и руския ако воюваха за страната си, един сорт са си) - и си идва на място защо им е толкова зор на последните.

Имаше някакъв анализ (ма то анализи много и само глупости пишат).

Та се казваше че и администрацията на Байдън след излагацията в Афганистан не може да си позволи да загуби тази война, много ще му пострада имиджа в международен план. Путин и обкръжението му също не могат да си позволят да я загубят, много ще им пострада имиджа. Затова щяла да бъде дълга и продължителна.

Реално обаче последно време няма сериозни сражения, ако изключим Мариупол.

Та почвам да ставам песимист и си мисля, че ще продължи доста време и накрая ще омръзне на медиите и ще си намерят друга дъвка.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

На снимки и видеа не вярваш, ама на една жена, дет разкала на комшийката ти - вярваш.
        П.С кви са тез убийци, нали не пускат мъжете, или са били жени тея убийци.
        Азовците ги пускат щото като ги набарат руснаците ги трепят като хлебарки.На западни медии не вярвам на сатанисти глобалисти и джендери не вярвам,Дори в небето да няма едно облаче дори пладне да е и слънцето да пече ако такъв ми каже добър ден няма да му повярвам.На изроди и думичка не вярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Не че ме вълнува твърде, но този англичанин който се е предал заедно с всу като какъв ще го третират
          Ше бъде булка в затвора..

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
            Комшийката дойде преди малко на кафе и разправя потресаващи неща.Преди обяд била на доктор в Плевен и докарали една украинка с потрошени пръсти на ръката.Казала че е била пианистка...Доктора попитал това руснаците ли ти хо направиха а тя отговорила не не са руснаците а нашите дойдоха в къщи и застреляха баща ми и мъжът ми а на мен потрошиха пръстите с приклада..След този ужас аз тръгнах за Русия...Там ме попитаха къде искам да отида и аз им казах България Сърбия или Македония щото не зная чужди езици а там няма проблем...страхувала се е да остане сама в Русия и затова идва в България....И хоп голяма изненанда на Дуранкулак вижда убийците на семейството си и те бежанци.Уведомява нашата Гранична полиция но нашите само състрадателно кимат с глава и казват нямаме доказателства и не можем нищо да направим...Не съдя нашите граничари само се замислих какви изроди приемаме тука като бежанци и че трябва все пак някаква проверка кой кой е...Женицата казала още че добри българи са и дали къща в Ралево едно село до Плевен и единственото и желание е да си я стегне и да отглежда зеленчуци и животни за да се прехранва....Още съм под въздействие от разказаното..Не бях се замислял за подобни неща....Дано повечко добри украинци да приемем и никакви убийци
            На снимки и видеа не вярваш, ама на една жена, дет разкала на комшийката ти - вярваш.
            П.С кви са тез убийци, нали не пускат мъжете, или са били жени тея убийци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

"Съветския съюз го разпаднаха през декември 1991 г. и значи формално не съществува. Но съществуват последиците от него. Измерени в цифри и статистики, те са страшни. Днес в Русия, само по официални данни, са регистрирани: алкохолици – над 4 580 000; наркомани – 8 870 000; психично болни – 978 000; ХИВ-позитивни – 2 380 000."

Из "Алкохолен делир: Литературни репортажи за Русия от XXI век" на Яцек Хуго-Бадер, http://paradox.bg/magazin/pechatni/a...ek-hugo-bader/
              Написаното няма общо с това което съм написал аз.Има причина .....нещо е станало през тези 30 години ........Та процента на американофилите от 90% сред младите през 90-те да е на ниските нива в момента.....защото американофилите са малко......Не повече от процентите на Демократична България.....а те са 7-8% от 35% гласували.......преко сили 5% американофили.Макс.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power

Русия има много лошия навик на 100-120г сериозно да ебе Запада да му пръска задника...Аз мисля че тоя път ебенето ще им държи влага не 100 а 1000 години..Русия е оръжието на Бог срещу педерасткия самозабравил се Запад.
                За държава с основни музикални звезди ТАТУ, Сергей Лазарев и Филип Киркоров, не им се получава много.

Впрочем от предното ебане Запада е със заплати 5-6 пъти над руските ... от това ебане колко ще е разликата в начина на живот? Пак ли "ебалите" ще ходят да живеят при "ебаните" и да се женят за тях срещу перли, кожени палта и най-вече - европейски паспорт.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И кво като са от соца? Ако нямаше соц. нямаше да има жилища ли? Колите, няма значение кви са, бройката е важна. За казармата не позна, Ефрейтор съм от противотанков дивизион.
                  Разбира се че щеше да има ама не толкова...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

АЗ СЪМ РЕПРЕСИРАН ОТ КОМУНИЗМА - на 13 ГОДИНИ ИМАМ ДОСИЕ !?!?!?!?
                    радиоточка. ИЗОБЩО МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ?
                    Ха ха Я кажи КАК БЪЛГАРИЯ СЕ ОСВОБОЖДАВА ОТ БЪЛГАРИЯ 44г !?!?!?!?
                    Кога последно от кое РОБСТВО и КОЙ освобождава БЪЛГАРИЯ?

дати давам ли подсказка или ще питаш едно лапе 1 клас
                    Русия ни освободи от турско робство от фашистко робство ще ни освободи и от евроатлантическата джендърска гняс

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Успокой се.Жилищата са от омразният ти социализъм за автомобилите ме разсмиваш това не са автомобили а гробище за автомобили..Я виж какви са заплатите в Гърция Португалия Испания Италия и се сети че ние не плащаме наеми по 600-1000 евро наеми че и отгоре.И не съм фатмак а ефрейтор от ВВС за разлика от теб дето си сополанко и войник не си ходил...
                      И кво като са от соца? Ако нямаше соц. нямаше да има жилища ли? Колите, няма значение кви са, бройката е важна. За казармата не позна, Ефрейтор съм от противотанков дивизион.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Точна разузнавателна информация и координати, управление на артилерия и дронове, всичко това си е безценно. За това няма нужда и от много уса персонал на място, хеле пък на бойната линия, просто са нужни добри комуникационни канали.
                        Особено съчетано с високия боен дух на укрите ( какъвто щеше да е и руския ако воюваха за страната си, един сорт са си) - и си идва на място защо им е толкова зор на последните.
                        Това как го измисли та чак и тъпкано. Изловиха ги в АзовСтайл като мишоци. А за очилатковците с дронове и насочване ще има изненади нонстоп.
                        С две думи ще си ги гласят и наместват както искат .
                        Америката И Англосаксите ако бяха по силни нямаше да водят войната инкогнито .Престанете с глупостите многополови .

Русия ще победи И в тази война . Ясно е като 2+2 = 4 . Колко и да не им се иска на 1/10 галфони от Българското население

Коментар

Американците командват войната, казва френски журналист, който се завърна от Украйна

Автор: Пол Джоузеф Уотсън, summit.news

„Оказах се изправен пред Пентагона“

Френски журналист, който се завърна от Украйна, след като отива там заедно с други доброволци, каза пред репортери от CNews, че американците директно командват войната на терен.

Твърдението беше направено от старши международен кореспондент на "Фигаро" Жорж Малбрюно.

Малбрюно каза, че е придружавал френски доброволци, двама от които преди това са се били срещу Ислямска държава.

„За мен беше изненада, както и за тях, да открием, че за присъединяването към украинската армия отговарят американците“, казва Малбрюно.

Той и доброволците са били „почти арестувани“ от американците, които потвърдили, че командват. Журналистът разкрива, че са били принудени да подпишат договор „до края на войната“.

„А кой командва? Американците, видях го със собствените си очи.“, казва Малбрюно и допълва, „Мислех, че съм с международни бригади, а се оказах лице в лице с Пентагона“.

Малбрюно разказва също, че Америка снабдява Украйна с дронове с превключватели за унищожение, нещо съобщено от секретаря по отбраната Лойд Остин в туит, от който става ясно, че украинците са били обучени как да използват тези устройства в Билокси, Мисисипи.

Цитирайки източник от френското разузнаване, Малбрюно съобщи в Туитър, че британски части от Специалните въздушни сили „се намират в Украйна от началото на войната, както и от американските делта спецални части.“

Изглежда че Русия е съвсем наясно със „секретната война“, която се води в Украйна от чужди командоси, намиращи се в региона от февруари.

Жорж Малбрюно казва още: „Визитата на Борис Джонсън в Киев потвърждава ролята на Лондон на първи съюзник на Украйна. „Елитните части от Специалните въздушни сили са в Украйна от началото на войната, както и тези от американските Делта части“, сподели източник от френското разузнаване. Руснаците не игнорират това, те знаят какво е секретна война“.

Съединените щати и Великобритания публично потвърдиха, че те техен ботуш няма да стъпва в Украйна, но американско-британското военно присъствие от началото на войната е очевидно.

„Допитванията в дните, предшестващи войната, показват, че мнозинството американци искат правителството да не се намесва в нея, но нашите лидери знаят най-добре и са повече от доволни да рискуват Трета световна война в защита на марионетния режим в Украйна“, написа Крис Менахан.

Може и да има вярно в това. Но промените в законодателството на Русия инициирани от Путин, за да е цар до живот?? Тях??? След като руснаците се бият в Украйна, има ли значение кой е срещу тях? Или те и противник си избират? В тази война няма правилна страна, само хора не трябва да умират, но управляващите не ги интересува.

Коментар

E кАк хем ще нанесат удари по военни обекти, хем косвено признание че пуцат по граждански- работата отива на изнасилването на 78 годишния дядо от барбарон
                            ЩЕ нанесат по военни,
                            след като е ЩЕ, то по какво удрят в момента?

пп
                            моля разкажете как американците заповядват на руски танк, и по-веселото - как руския танк изпълнява америчка заповед
                            Може със супртредъркото да си направите консулт
                            Last edited by satz; 13.04.2022, 21:53.

Коментар

Американците командват войната, казва френски журналист, който се завърна от Украйна

Last edited by pipbel; 13.04.2022, 21:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

Тия 2 500 000 /ДВА МИЛИОНА И ПЕТСТОТИН ХИЛЯДИ/ души не са измрели всичките, а са се устроили в чужбина. Това, че има българи работещи в чужбина! И, моля те, помня, каква беше България, която ни я завещаха в 1990г.
                                Сма две са основните успехи на "убавиьо соц"- подобряването качеството на жилищата на населението /все пак над 90% от хората в края на соца живеят в жилища с вътрешна баня и клозет/ и построените мощности за производство на електрическа енергия, в т.ч. и язовирите за ВЕЦ и за напояване. Оттам нататък, всичко в соца беше едно безумие и грешка и затова се разкапа скоропостижно..
                                Знам че за 30 години не беше посторен нито един нов завод в който да работят 3-4-5000човека.......А МНООООООООООООООООООГО се разрушиха и отидоха за скрап....Само енергопреносната мрежа като стълбове и жица струва милиарди плюс работата по изграждането и.....За изграждането на далекопроводите от АЕЦ в края на 70-те са били мобилизирани 5000 шофьора с техника.Всички забравят че през 1944 година България е една селска страна с 80% селско население.Инфраструктурата липсва......Заводи и фабрики почти няма...селското стопанство е дребно и разпокъсано.Изнасяме основно тютюн .Всичко друго е в минимални обеми...............България изпрати два космонавти ....Бяха построени хиляди заводи...Почти цялата пътна инфраструктура е тогава създадена.....Във всеки град имаше болница.В големите села също...А в малките села имаше здравпункт......държавата за да изгади всичко това е дала равносилноста на стотици милиарди днешни долари.......Сега се кефим на откриването на цехове сглобявщи фарове за западни производители......Многоооооооооооооо мога да пиша за лошото време на соца----При това аз съм капиталист.От 1992 година само 3 месеца съм получавал заплата от някой......През останалите 30 години аз съм плащал заплатите.............И аз капиталиста който забогатях при тази система ви пиша че сега държавата ни е на мноооооооооого година зад онази България....И Запада нищо не направи да не е така .А имаше лостове за влияние.....Но на него му трябваше не просперираща България а шепа продажни слуги готови да изпълняват всичко което се поиска от тях......
                                Last edited by Hermes73; 13.04.2022, 21:50.

Коментар

Working...
                                X