Киро и Асен - умни хора - не могат ли тихомълком да поизкупят някоя и друга рубла на курс под 1 стотинка? Бая ще посъберат и след това да платят на ГЪзпрома с тях, по фиксинга на руската централна баМка и БАММММММММММ, да качат платежното в нета и да видим ПутиНто дали ще пусне газа или ще напрай сечено на всички русороби? ЕФтина рубла все ще намери, ама гаврата ще бъде като за балшой театър.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Да ти се чуди човек на акъла. Ами направи следната проста сметка. В момента Тавекс продават рублата за 2,6 ст. Т.е. 2,6ст*65,79=1,71лв би струвал 1 долар. А той е 1,87лв. И всичко това с печалбата на Тавекс. А изрично на тоя руски сайт няма на колко продават долара. Да отида да купя малко рубли и да ми продадеш долари срещу тях и от мен да мине ще ти ги давам по 70 рубли за долар. Това само Путин може да го измисли, а кой ще се върже... сам помисли.
Аз друго се чудя. Защо след като искат да се плащат суровините им в рубли (евентуално в юани, рупии и др.), руснаците обявяват цена на петрола само и единствено в ДОЛАРИ. Нали щяха да гътат долара, петро-, метро- и прочее, а дори не си направиха труда да обявят горивото си в рубли? Въпрос за първокласник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПОСТРАДАЛИ И ОСАКАТЕНИ ЖИТЕЛИ НА ДОНБАС С ЕМОЦИОНАЛНО ВИДЕО: АЗ СЪМ ФЕЙК (ВИДЕО)
12.05.2022
По данни на ООН от 2014 г. насам в Донбас са загинали 13 000 мирни жители, сред които над 100 деца. Но нито тези жертви, нито другите страдания на хората не бяха удостоени с вниманието на световните медии и политици
Емоционално видео разпространиха жители в Донбас, осакатени или загубили близки и роднини при продължилите 8 години украински бомбардировки и атаки срещу отцепилите се Донецка и Луганска области, които през февруари се обявиха за независими.
По данни на ООН от 2014 г. насам на Донбас са загинали 13 000 мирни жители, сред които над 100 деца.
Но нито тези жертви, нито другите страдания на хората заради 8-годишната "антитерористична операция" на киевските власти не бяха удостоени с вниманието на световните медии и политици, отбелязват руски издания.
Днес да се съчувства на Украйна е повече от модно, а всичко останало, както твърдят либералните медии и политици - е фейк, или фалшива новина.
Излиза, че фейк е станал цял един регион с население 4 милиона души, обобщават руските медии
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
хахахаха, аааааааааааааааааххххххххххххххахахахахахахаха. Брато ти ми оправи деняМ.... . ш..... ..й.о!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Да ти се чуди човек на акъла. Ами направи следната проста сметка. В момента Тавекс продават рублата за 2,6 ст. Т.е. 2,6ст*65,79=1,71лв би струвал 1 долар. А той е 1,87лв. И всичко това с печалбата на Тавекс. А изрично на тоя руски сайт няма на колко продават долара. Да отида да купя малко рубли и да ми продадеш долари срещу тях и от мен да мине ще ти ги давам по 70 рубли за долар. Това само Путин може да го измисли, а кой ще се върже... сам помисли.
Аз друго се чудя. Защо след като искат да се плащат суровините им в рубли (евентуално в юани, рупии и др.), руснаците обявяват цена на петрола само и единствено в ДОЛАРИ. Нали щяха да гътат долара, петро-, метро- и прочее, а дори не си направиха труда да обявят горивото си в рубли? Въпрос за първокласник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
За подривни и терористични действия срещу Република България, слугинаж към недобронамерени чужди държави, предателство и измяна.
Коментар
-
Не разбрах защо трябва да съм подсъдимМ.... . ш..... ..й.о!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Ако си спонмяш, теб те наричаха всякак.. По всички правила трябва да си подсъдим, но си тук..
Коментар
-
ПОСТРАДАЛИ И ОСАКАТЕНИ ЖИТЕЛИ НА ДОНБАС С ЕМОЦИОНАЛНО ВИДЕО: АЗ СЪМ ФЕЙК (ВИДЕО)
12.05.2022
По данни на ООН от 2014 г. насам в Донбас са загинали 13 000 мирни жители, сред които над 100 деца. Но нито тези жертви, нито другите страдания на хората не бяха удостоени с вниманието на световните медии и политици
Емоционално видео разпространиха жители в Донбас, осакатени или загубили близки и роднини при продължилите 8 години украински бомбардировки и атаки срещу отцепилите се Донецка и Луганска области, които през февруари се обявиха за независими.
По данни на ООН от 2014 г. насам на Донбас са загинали 13 000 мирни жители, сред които над 100 деца.
Но нито тези жертви, нито другите страдания на хората заради 8-годишната "антитерористична операция" на киевските власти не бяха удостоени с вниманието на световните медии и политици, отбелязват руски издания.
Днес да се съчувства на Украйна е повече от модно, а всичко останало, както твърдят либералните медии и политици - е фейк, или фалшива новина.
Излиза, че фейк е станал цял един регион с население 4 милиона души, обобщават руските медии
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
https://vg-news.ru/n/143003 - Дата публикации: 21 февраля 2020 года в 18:27.Last edited by briko; 13.05.2022, 15:49.
- 1 like
Коментар
-
Не разбирам защо отговаряш на този ник. Ако си спомняш модератора точно на този беше написал- многоников. Е покри се за няколко часа и след това продължиМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар