Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Анна Нетребко се дистанцира от президента Владимир Путин и осъди руската инвазия в Украйна. По-рано нейните изпълнения с държавната опера в Мюнхен и Метрополитън опера в Ню Йорк бяха отменени, след като отказа публично да се дистанцира от руския президент.
SVOBODNAEVROPA.BG
Руското сопрано Анна Нетребко се дистанцира от Путин, след като по-рано отказа да го нарпави
- 2 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Този си живее в негов паралелен свят, така че няма да те разбере.
Апропо, днес пак много клипове и от двете страни - силен руски напредък в Мариупол и сериозни загуби под Харков. Имам чувството, че пратените в посока Харков са изключително зле тактически подготвени и с възможно най-некадърното командване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениепонеже с интерес следя не само украинската, но и руската пропаганда.
та в руската в пропаганда вече се говори за тактически ядрен удар не само по киев, но и по баку!!
вчерашните руски преговарящи се определят като предатели, а турецките приглашения за мирни преговори, като подливане не лехен с вода...
колелото явно е завъртяно..., а кремълските тарикати са в собствения си капан
колко изперкала пропаганда трябва да е - да чешеш егото на собствения си народ с унищожение на планетата....
ядрен удар....
Поне трима от десетимата от които зависи са против!
След разпадането на рф както се очаква.... НЕ ЗНАМ къде ще е арсенал-а с бомбите и кой ще решава
Коментар
-
Според Макрон (цитат): "Китай, Индия, Русия и др. страни са намерили свой собствен модел за развитие .."
https://www.actualno.com/analysis/ki...s_1732272.html
Макрон има още много спорни мнения през годините, но това не пречЕШЕ на много наши сънародници да живеят, творят в своите области и да подкрепят демокрацията във Франция...
Аз не мога да приема тезата, която френският президент - Макрон - е защитавал в близките 2-3 години, а именно (според него - цитат), че "... НАТО е мозъчно мъртва организация..."
И ми е много неприятно, че Барбарела, Дъри и други наши активни съфорумци - още тогава НЕ са се противопоставили на подобни произволни твърдения на ТЕХНИЯ президент - Макрон! (това противоречи на тезата, която защитават в настоящия момент..., значи - сега са обърнали палачинката... ...)
За сведение, аз поддържам противоположната теза на тази, която официално е защитил Макрон, а именно: НАТО НЕ Е мозъчно мъртва организация!
Все пак, щом Барбарела и Дъри НЕ са се противопоставили и не са се разграничили от тезата на Макрон, очевидно и те защащитават подобна теза на своя президент..
Това е недопустимо! - според мен..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Toва е много яко. Бих го нарекъл налудничаво, ако не беше прекалено абсурдно. Някой трябва да го обясни на украинците та да се успокоят. А най-важното е че е правилният прочит
Живеем в съвременния свят, обградени от много и разнопосочна информация.
Допускам, че е имало такива хора, в обясненията на които (според мен), е трябвало да се вслушат украинците.
Това (да се вслушат в РАЗЛИЧНИ мнения) е трябвало да се случи, преди повече от 8 години, когато украинците и създаваните тогава военни формирования и структури - са променили с нещо нечии планове. Нека това са ИМПЕРСКИ планове, но те са били ПРОМЕНЕНИ!
Подобни (ИМПЕРСКИ) планове могат да имат ТРИ световни ядрени сили: Китай, Русия и САЩ.
Такива са реалностите на времената, в които живеем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Моля за линк че ме е гнус сам да търся.
депутат от руската дума - михаил делягин беше сложил анкета:
има ли нужда от тактически ядрен удар за ликвидиране нефтената промижленост на азербайджан:
33% - ДА, турското прокси Баку не е необходимо на никой
14% - Да,но това е невъзможно, защото азерските тарикати имат критическо влияние в кремъл
53% - Не
*цитирам текстовете и отговорите по спомен, и може да греша някъде...
Но , от къде ли му е хрумнало на този михаил да слага такава анкета въобще....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Путин не води война с Украйна.....Путин води война със собствениците на ФЕД и господарите на ЕЦБ.............Това е правилния прочит на събитията в Украйна.
Toва е много яко. Бих го нарекъл налудничаво, ако не беше прекалено абсурдно. Някой трябва да го обясни на украинците та да се успокоят. А най-важното е че е правилният прочит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениепонеже с интерес следя не само украинската, но и руската пропаганда.
та в руската в пропаганда вече се говори за тактически ядрен удар не само по киев, но и по баку!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Поредните рашистки пропагандни опорки! Това, ако има "документална" или "доказателствена стойност", дори сам не си вярваш.
- 4 Харесвания
Коментар
-
понеже с интерес следя не само украинската, но и руската пропаганда.
вчерашните руски преговарящи се определят като предатели, а турецките приглашения за мирни преговори, като подливане не лехен с вода...
колелото явно е завъртяно..., а кремълските тарикати са в собствения си капан
колко изперкала пропаганда трябва да е - да чешеш егото на собствения си народ с унищожение на планетата....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар