Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Last edited by Hermes73; 01.04.2022, 00:13.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ще те разочаровам, но има и по-просто обяснение. Самолетите пътуват навсякъде. Инфекцията се разпространява със скоростта на самолетите. Те са съвременните автобуси. Рано или късно щеше да се появи пандемия.
Към днешна дата всичко изглежда приключило. Аз не вярвам, че ни причиниха всичко това просто ей така.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Въпроса е да се разбере линията "Ковид" - "Мерки срещу Ковид" - "Локдаун" - "Хиперинфлация" - "Войната в Украйна" - "Продоволствена криза".
Не преставам да мисля, че с тия локдауни ни подготвяха за нещо. И не беше за грипна епидемия.
Отделно има връзка между описаните от теб събития, но тя може и да не е умишлено предизвикана. А че се получава последващо завихряне си е факт. Ефект на пеперудата, но не е задължително световна конспирация.Last edited by Selena; 01.04.2022, 00:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Не, че нещо, да не се засегнеш, нали, но щом вярваш в съществуването на подобна "теория" на конпирация, просто си много зле. Ама много.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Братски Китай от рано започна да моделира поведението ......Та като дойде време за голямото затваряне-не заради грипа-стадото да е готово.....Щото идва голямо затваряне там......най-големите пазари ще са неплатежоспособни......
Не преставам да мисля, че с тия локдауни ни подготвяха за нещо. И не беше за грипна епидемия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Путин заплаши Драги, че ако много държи да прати оръжия в Украйна, ще разкаже какво е имало в Бергамо. Това е достатъчно. И е много, много притеснително. Сега троловете тук ще ревнат като разгонени бизони, че е фейк. Хубаво, нека да е фейк. Има новини, за които няма линкове.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Е ясно. Ама се отклоняваме. Мене сега ми интересно утре като е първо число гладко ли ще мине купуването на газ в “рубли”.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеShorty като види, че алъш-вериша не върви, ще излезе и ще каже - абе аз тука, така 1-воаприлски се пошегувах. Давайте еврата, че тая работа тъй както я мислих - май-май няма да я бъде!
p.s.
И все пак мисля, че ходът им с рублата не е лош, но дали ще се развие, точно както го планират?
По-скоро го виждам като някаква защитна реакция против пълния колапс на валутата им.
Жалко за избитите и осакатени дечица.Last edited by Selena; 01.04.2022, 00:00.
Коментар
-
Голем апокалипсис е в таз твойта глава. Успокой се малко. Никой не може точно да предвиди бъдещето. Някой може да си прави “планове” и дотам. Винаги се появява някакъв абсолютно непредвиден фактор и точно този фактор тотално обръща колата в друга посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеМене сега ми интересно утре като е първо число гладко ли ще мине купуването на газ в “рубли”.
p.s.
И все пак мисля, че ходът им с рублата не е лош, но дали ще се развие, точно както го планират?
По-скоро го виждам като някаква защитна реакция против пълния колапс на валутата им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Братски Китай от рано започна да моделира поведението ......Та като дойде време за голямото затваряне-не заради грипа-стадото да е готово.....Щото идва голямо затваряне там......най-големите пазари ще са неплатежоспособни......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеЕ ясно. Ама се отклоняваме. Мене сега ми интересно утре като е първо число гладно ли ще мине купуването на газ в “рубли”.
Педантичните германци още преди 4 години са разработили план как да действат при подобна ситуация
А вие можете сега да изкажете благодарност на Борисов и побратимите му, че нямате никаква друга алтернатива
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Абсолютно същото.Last edited by Selena; 31.03.2022, 23:45.
Коментар
-
А братски Китай чак ги запечатваше блоковете с оксиженисти. Що така? От обикновен грип ли?
- 1 like
Коментар
-
Хм. А в Ухан какво имаше? Същото ли беше?
- 1 like
Коментар
Коментар