IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Някаква информация за денис прокопенко- вълна или за калина?? Или вече са в далния сибир
    Иди да провериш сам
    По-скоро са си в Киев, с толкова рашки военнопленници постоянно има размени.

Коментар

Много интересно тогава защо държавите натиснаха компаниите си да се изнесат от русия- руснаците не плачат доколкото разбирам- 25 милиарда загуба на шел, около 2,5 милиарда директна загуба на рено. Май единствено макдоналдс са доволни че се изнасят- така и не можаха да накарат гадните руснаци да плащат наема на марката
      не знам, дали изобщо някой ги е натискал.
      то и тук хранителните вериги щяха да свалят руските водки от продажба и да компенсират с полски и украински.
      ама иди виж, дали някъде липсва руски стандарт примернo.

специално за бъртрам https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...B0%D1%80%D1%82
      Last edited by ratten; 21.05.2022, 19:49.
      препоръка е

Коментар

• Някаква информация за денис прокопенко- вълна или за калина?? Или вече са в далния сибир

Коментар

• Мр. Н
          Мнението на военните експерти е че като завземат укрепителните линии на украинците около ДНР и ЛНР, след това руснаците ще засилят темпото на завзети територии. Не е ясно обаче каква е крайната цел на Путин - дали след ДНР и ЛНР следва Одеса - според посоката на руската армия досега и най-вече логична следваща стъпка може да се очаква че скоро ще влезнат в Одеса за да свържат руската територия с Транснистрия

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

така е. държавата не е търговец по смисъла на търговския закон.
            за това, ние в лицето на харвардеца се наложи да сключим договор за доставка на американски газ с чистачката.
            предполагам от наша страна договора е разписан от преводачката или представител на пресата.
            Много интересно тогава защо държавите натиснаха компаниите си да се изнесат от русия- руснаците не плачат доколкото разбирам- 25 милиарда загуба на шел, около 2,5 милиарда директна загуба на рено. Май единствено макдоналдс са доволни че се изнасят- така и не можаха да накарат гадните руснаци да плащат наема на марката

Коментар

Мисля някъде мярнах статия по въпроса че трябва държавата да не купува- частна фирма може да прави каквото си иска и да плаща както си иска. Аз силно се съмнявам че путин лично продава газ или каквото и да е на германия или австрия- правят го фирмите.
              така е. държавата не е търговец по смисъла на търговския закон.
              за това, ние в лицето на харвардеца се наложи да сключим договор за доставка на американски газ с чистачката.
              предполагам от наша страна договора е разписан от преводачката или представител на пресата.
              препоръка е

Коментар

• Z T.M.

20 Май 2022 22:15ч.

Ако мислиш, че родителите са ти длъжни, значи си дете. Ако мислиш, че държавата ти е длъжна, значи си десидент. Ако мислиш, че целият свят ти е длъжен, значи си украинец.
                хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ако фактурите са в евро/долар, то сделката в рубли ли е?
                  Доколкото съм наясно никой от форума с изключение на теб не е виждал фактура от газпром, така че оставаме на теб да ни осведомиш в какво е сделката

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
                    https://www.reuters.com/markets/euro...es-2022-05-20/
                    Хайде продължавайте да се пънете и да се дерете ...
                    Мисля някъде мярнах статия по въпроса че трябва държавата да не купува- частна фирма може да прави каквото си иска и да плаща както си иска. Аз силно се съмнявам че путин лично продава газ или каквото и да е на германия или австрия- правят го фирмите.

Коментар

За да не бъдете балама, ползвайте Закона за достъп до обществена информация, па си поискайте копие със заличени суми и лични данни от фактури или VIES декларациите на Газпром.... и о чудо ще видите в каква валута са сделките.

ако търгувате валути, от раз ще се сетите защо Газпром в тази ситуация, никога няма да издаде фактури в рубли (рискува да получи десеторно по-малка стойност, защото налични рубли извън Русия все пак има )

накратко - велика е рублата и рублевата многоходовка само за невежите.
                      еее, ми за какво беше тогава цялото напъване. че и без гаС останаха хората.
                      можеше веднага да обяснят механизма и да не се мъчат излишно.
                      препоръка е

Коментар

и от коя година Германия и СССР са съюзници, 1939г. преди 1941г. ли е?
                        СССР обявили ли са война на България без да сме ги нападали и без да сме късали дип.отношения с тях?

писанията ви стават логични единствено, ако Русия ви е РОД и РОДИНА. Не се мъчете да пишете на български...
                        Ами то все единия трябва да нападне- в случая СССР напада и денацифицира Бг. Какво не разбираш

Коментар

• много се смях като разбрах за колко и в каква валута руснаците купуват заводите на рено.
                          кагебееца май е преписвал домашното от китаеца.
                          нищо де. пентагона пък ще разделят "помощите" за украИна, като бонуси.
                          препоръка е

Коментар

многоходовочка брат, путлервсехпереи.ал

" в Харькове если не 100, то 99% населения просто ненавидят россиян. россиян, а не только путина. Спросите любого жителя Харькова, кто их бомбит. Это люди, которые еще три месяца назад считались если не более или менее дружественным народом"
                            .[/B]
                            Интересно ми е дали може да намериш нещо по въпроса любят или мразят японците говедарите- гледам че си падаш по интернет търсене

Коментар

Имали сме посолство в СССР по време на цялата война.
                              влизаме в Оста, когато Германия и СССР са съюзници. БКП видни хитлеристи межпрочем (гуглете соболевата акция)
                              Дефакто и деюре СССР ни обявяват война както сме им съюзник... точно както сега с Украйна
                              един единствен министър е виновния това да стане възможно. Същия е награден с техен медал..... дали ще си спомните скоро за българи получили медали от путлер
                              s:
                              Ами имаше един дето го бяха арестували, а той отиде и путин му връчи медал или орден не знам. Имаше нещо като русофили в името на организацията, дали на човека или на организацията- не знам- това се случи преди година- две

Коментар

Имали сме посолство в СССР по време на цялата война.
                                влизаме в Оста, когато Германия и СССР са съюзници. БКП видни хитлеристи межпрочем (гуглете соболевата акция)
                                Дефакто и деюре СССР ни обявяват война както сме им съюзник... точно както сега с Украйна
                                един единствен министър е виновния това да стане възможно. Същия е награден с техен медал..... дали ще си спомните скоро за българи получили медали от путлер
                                s:
                                Ами имаше един дето го бяха арестували, а той отиде и путин му връчи медал или орден не знам. Имаше нещо като русофили в името на организацията, дали на човека или на организацията- не знам- това се случи преди година- две

Коментар

Working...
                                X