Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКак е колеги громите ли путин
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеС мекичък френски Найибулина тръгнал да я прай гадже !
https://forum.investor.bg/settings/accountLast edited by barbaron; 18.04.2022, 21:20.
- 1 like
Коментар
-
fon, това е много глупаво, безсмислено е да летят на празен ход и не участват във военни действия и само с приказки и изявления да си навлекат ответни действия. Те реално не участват във военни действия, какъв е смисъла да тиражират съпричастност към такива, това няма да помогне на Украйна въобще. За приказките че това е шпионаж, глупаво е защото по този начин нашите дори ги пазят но те как може да не го осъзнават, това не е детска игра за тинейджъри. Ако не правиш нещо с което си съпричастен в кофликта най добре е да не декларираш с приказки участие в него.D.Y.F-091066
Коментар
-
Холандските пилоти у нас получили предложение за шпионаж
https://faktor.bg/bg/articles/novini...a-informatsiya
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМрачната оценка за руската икономика противоречи на розовите изявления на Путин.
Шефът на руската централна банка Елвира Набиулина предупреди в понеделник, че ефектите от западните санкции едва започват да се усещат, докато кметът на Москва Собянин предупреди, че 200 000 работни места са застрашени само в столицата.
Докато Путин се опитваше да успокои публиката си, казвайки, че "политиката на санкции срещу Русия се провали", противно на неговия оптимизъм, експертите твърдят, че в началото санкциите са имали въздействие върху финансовите пазари, но сега започват да засягат реалната икономика все повече и повече.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 1 like
Коментар
-
Мрачната оценка за руската икономика противоречи на розовите изявления на Путин.
Шефът на руската централна банка Елвира Набиулина предупреди в понеделник, че ефектите от западните санкции едва започват да се усещат, докато кметът на Москва Собянин предупреди, че 200 000 работни места са застрашени само в столицата.
Докато Путин се опитваше да успокои публиката си, казвайки, че "политиката на санкции срещу Русия се провали", противно на неговия оптимизъм, експертите твърдят, че в началото санкциите са имали въздействие върху финансовите пазари, но сега започват да засягат реалната икономика все повече и повече.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ако не се настанят в Украйна бази на НАТО - кой пИчели? ...
Пичели се чете на пичЕли а не пИчели!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеОтличника къде ти е превода
"на
Украину мытоже
не нападали»"
толко се дуеше, че си добре с руския, аре бре пирамидалний - няма 7 думи
И, само да добавя, за "дуенето": БЯХ твърде добър, руснаците не ме разпознаваха като чужденец изобщо. Ама беше преди 30 години. Оттогава, го говоря рядко и за кратко и, ако трябва докрай да съм честен, вече срещам някои трудности. От ниво 4.4.4.4 по STANAG 6001, ( не ми дадоха преди 20 год. 5.5.5.5 във ВА по директива "отгоре", запазено било само за етнически носители), съм свалил и, по 6-тобалната система, съм свалил до 4. Остарявам.
Предлагам да се радваш. Безплатно е.Last edited by Pyramid; 18.04.2022, 20:20.
Коментар
-
От днес Google ще показва всички военни обекти на Кочината в съвсем приличен мащаб.
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/04/18/7340423/
- 1 like
Коментар
-
Видях ново видео снимано с дрон, което май е от днес или вчера. Азов атакуват някакви лаици от ДНР някъде до градската градина, т.е. на около 4-5 км от Азовсталь. Нито един от ДНР юнаците не остава жив, нито един от Азов е пострадал.
Явно нещата в Мариупол не са точно така, както ги представя руската пропаганда…
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеУляновския механичен е спрял работа, БУК КУБ и други ЗРК - кво било било..
Днес има видео азовци как контраатакуват,само на него - путлеристките трупове са повече от официалните на МО на РФ
10-ти путлерал е дал фира...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар