IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Добре го е описал този колхозник. Руската армия е вече за смях.
    https://faktor.bg/bg/articles/rusiya...dzhurasik-park

    Коментар


    • ceco666, а защо не отиде при някой друг свой съсед ? Защото нямат лаболатории за развъд на коронавируси нали..хубавите хора нямат такива лаболатории и не се занимават с такива неща. Добрите хора притежават отбранителни оръжия и с подли оръжия не се занимават въобще.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Тия - другите некадърници и те се не наиграха!!!


        https://www.24chasa.bg/novini/article/11142123

        Вместо да вземат да произведат нещо смислено и да го изнесат, че да имат какво да ядат - още на войнички си играят....... (как гледа тоя пукъл)

        Коментар


        • Само не казвайте, че санкциите на света са насочени срещу "бедни" руснаци
          В Берн се водят дебати колко информация може да бъде разкрита и дали да се затвори "кранчето за пари", с които се финансира войната в Украйна

          Коментар


          • Руководитель Bellingcat Христо Грозев сообщает, что в России задержан замначальника Росгвардии Роман Гаврилов.

            Его подозревают в причастности к утечке данных, которая привела к смерти большого количества росгвардейцев в Украине.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              ceco666, авоарите нищо не строят, това става с хора и кой ще го ръководи това нещо, да не би един който сменил днес 9 пленника за един. Те бойците му ще му помогнат на него. Такова нещо не се прави, то показва какъв е човека - сиреч задник. Не знам дали е вярно или лъжа, но ако е вярно много лошо за Украйна. По принцип да вкараш страната която управляваш в такава война, той какво направи за да предотврати това нещо - май нищо, един самозабравил се..
              Е, ти пак същото. Зеленски никъде не е ходил. Путин отиде при Зеленски. Искаш човек, който нищо не прави да спре да прави нещо?!?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

                Бе, човек. говоря, не само за руснаците там. Има и българи, и унгарци, и поляци. Украйна, не съществува от 8 години. Мейдана, беше платен от САЩ.
                П.П. 5млрд.$, за демократизация. Не сме ги дали, ние.
                "Да го д.ха, ЕС".-не е моя реплика.
                Даа, големи са те. Всеки да си прибере своите предлагам. За нас, разбира се - българите обратно вкъщи
                След бягството на мужика от 2014-та имаше доста избори и то гледани под око. Не ми се вярва да са ги изфабрикували всичките.

                Коментар


                • Встреча Путина и Зеленского может состояться после завершения работы над соглашением, возможно, в течение ближайших недель — советник главы офиса украинского президента Михаил Подоляк

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                    Колкото построиха ИРАК. Украйна вече не съществува. Досега имаше някакви остатъци след огромните кражби. Каквито остатъци има и в България
                    Ние вече не знам и остатъци дали имаме. Всичко замина на скрап. Имаме късмет, че се случи точно преди времето на промените към индустрия 4.0 и сега имаме шанс да наваксаме. Примерно Беларус (и без санкциите сега) си запазиха индустрията, но в новото време сега тя няма да им помогне вече.
                    Иначе не вярвам да не им помогнат на украинците. Даже съседите ги вдигнаха с пари от сметката, на които беше платено и за бомбите им.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

                      Това, че не споделям вашето становище, не означава, че защитавам противоположното. Света не е еднобитов. Вменявате ми тези, които не съм изказвал. /Моля да цитирате едно мое мнение, в което съм демонстрирал симпатия към Путин или друго, подкрепящо останалите ви проекции!/.

                      А действителността е, че Крим е Руски защото се владее от Русия и никой не е в състояние да се противопостави ефективно на това (нека се абстрахираме от етническия му състав). Всичко останало е толкова релевантно, колкото твърденията, че е украински, съветски, татарски или османски.


                      Колко от тези държави признават Тайван или Косово?
                      Означава ли позицията Ви, че отричате тяхната независимост?
                      Да, към днешна дата Крим е под руска окупация и съответно контрол. Това ще се промени едва с края на тази война, началото на която беше поставено именно с окупирането на Крим.
                      Тайван и Китай са неделими понятия. Законното правителство на Китай се спасява от червените като бяга на острова, от където управлява демократично и до днес. Не виждам явна възможност скоро законното правителсво да може да управлява цял Китай, както го е правило до преди незаконното нашествие на червените.
                      Историята на 3-то българско царство ни показва, че сърбите не са ни приятели, а са наши врагове. Съответно, колкото и да не харесвам косоварите помня, че врагът на нашия враг е всъщност наш приятел. И още, подкрепям независимостта на всяко едно от княжествата, които не толкова отдавна "великите сили" събраха насила заедно, в това мимолетно недоразумение, наречено от великите сили Югославия. Дори Сърбия изглежда добре сега - по-малка от нас, колкото нас по население и без излаз на море.

                      Коментар


                      • ceco666, авоарите нищо не строят, това става с хора и кой ще го ръководи това нещо, да не би един който сменил днес 9 пленника за един. Те бойците му ще му помогнат на него. Такова нещо не се прави, то показва какъв е човека - сиреч задник. Не знам дали е вярно или лъжа, но ако е вярно много лошо за Украйна. По принцип да вкараш страната която управляваш в такава война, той какво направи за да предотврати това нещо - май нищо, един самозабравил се..
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • "Анонимно феминистко движение" организира антивоенен протест в Русия с надписи върху банкнотите рубли, съобщи "Медуза". Достатъчно е от едната страна да се напише с химикал или флумастер Нет войны. Идеята е почерпена от Туркменистан. Методът се смята за ефективен, защото е анонимен, защото не могат да те арестуват, че притежаваш рубли, и защото не могат да ти откажат в магазина да приемат банкнота с какъвто и да е надпис. Според организаторите държавата ще се бори по-трудно с надписаните банкноти, отколкото в Интернет и социалните мрежи. Пишещите се призовават да използват различни химикалки и да пишат само с печатни букви. Движението съветва при плащане банкнотата трябва да е с неподписаната страна отгоре.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

                            Какви репресии? Те са във война от 8 години. Имаше дълга не чак толкова гореща част и от три седмици е гореща. Не съм чул преди 2014-та някой да се е оплаквал за нещо в Украйна. Хората имаха надежди за приемане в ЕС. Но Кремъл скръцна със зъби и подлогата се опметна от сделката, а народа го измете от власт. И изведнъж Русия нападна Украйна!!! От тогава са във война, която се води само и единствено на територията на Украйна.
                            Бе, човек. говоря, не само за руснаците там. Има и българи, и унгарци, и поляци. Украйна, не съществува от 8 години. Мейдана, беше платен от САЩ.
                            П.П. 5млрд.$, за демократизация. Не сме ги дали, ние.
                            "Да го д.ха, ЕС".-не е моя реплика.
                            Last edited by SKP; 17.03.2022, 16:29.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

                              Да, за контраатака не вярвам да имат сили. Но и да удържат три седмици си мислех, че е невъзможно. Така че ще видим, може и още да ни изненадват, все така приятно
                              Западът нищо не е конфискувал. Само е замръзил авоари, с които се купуваше масова смърт.
                              Когато и да свърши войната, авоарите могат да се ползват за изплащане на репарации.
                              Все едно с тези грижливо пазени пари Украйна ще се построи наново. И ще бъде по-модерна от преди
                              Колкото построиха ИРАК. Украйна вече не съществува. Досега имаше някакви остатъци след огромните кражби. Каквито остатъци има и в България
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

                                Добре. А защо такива действия нямаше, против режима в Киев? Когато си вършеха репресиите.
                                Дори и конгреса на САЩ, е обявил "Азов", за неонацисти.
                                Какви репресии? Те са във война от 8 години. Имаше дълга не чак толкова гореща част и от три седмици е гореща. Не съм чул преди 2014-та някой да се е оплаквал за нещо в Украйна. Хората имаха надежди за приемане в ЕС. Но Кремъл скръцна със зъби и подлогата се отметна от сделката, а народа го измете от власт. И изведнъж Русия нападна Украйна!!! От тогава са във война, която се води само и единствено на територията на Украйна.

                                Коментар

                                Working...
                                X