IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Pyramid, доживяхме ... Заблуден, те си носят янките боклуците да ги изхвърлят във война в Европа вместо да си ги унищожат и да придобият някакви материали. Украинците са най лошия съюзник, да питат германците. Първо ги посрещат с - Да живее Хитлер, нашия велик вожд ! После като виждат че супер..пупер оръжието им се дъни и няма как да избие всички руснаци им хвърлят един як бой.
    Русофилите са с толкова мозък, че още не могат да научат, че Втората световна война е започната от СССР и Германия, и руснаците са били първи приятели на германците. Не знам само дали са ги наричали "братя" както наричат днес постоянно севернокорейците, но са празнували победите си заедно. Та за какъв Бандера и фашизъм ми дрънкат сега, като руснаците са били най-добрите приятели на фашистите, чисти убийци с цел разширяване на Русия както сега. И каква "грешна страна е била избрала България"? Ами да го казват направо, България през март 1941г избира страната на Германия и СССР, а не на Англия и Франция.

Коментар

• 6000,
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Я, Баш русофобите, се хванаха гуша за гуша, заради някакви си "ИИ"-та. Все по-интересно става.
        В темата за Ковида барбарона ме пита: Ти от нашите или от другите си?

А аз му викам : Какво значение има като и едните и другите смятат че ти хлопа дъската

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не бе човек, тоя минимум в лудница трябва да го запрат, че трови въздуха около себе си. Даже неговите хора, русофобите, вече не го траят.
          Не той хиперболизира само, не го подценявай. Не мисля че е чак такъв русофоб. Те и другите не са, затова ги няма в окопите там. Ако искат могат да се доберат до това щастие, колко много отидоха такива идейници и не само украинци бягат, бягат и поляци и американци. Това е срещу Европа, не е срещу Русия и честно казано е леко изпросено.То не беше Трише да казва - еврото е много силно, ще вземе още дял от долара и какъв ЕС направиха. Големи македонци са. Май е по добре янките с руснаците да се разбират. Сега не мога да кажа че Ес са абсолютно черни, те и украинците не са. Тези хора това са видяли в тяхната държава. Сигурен съм че техните служби са забъркали тази каша и са позиционирали хора от двете страни, хванаха и руснаците и американците за носовете. Те определят изхода.
          D.Y.F-091066

Коментар

Той не казва че всяка фирма е негова, казва че работи в негови фирми за разлика от Барбарона. В случая е прав.
            Не. ВНИМАТЕЛНО го прочети. Писал е откровени глупости. Единствено му се кефя на енергията. Прелива, като фонтан.

Коментар

• Той не казва че всяка фирма е негова, казва че работи в негови фирми за разлика от Барбарона. В случая е прав.
              D.Y.F-091066

Коментар

Не бе човек, тоя минимум в лудница трябва да го запрат, че трови въздуха около себе си. Даже неговите хора, русофобите, вече не го траят.

Коментар

• Pyramid, доживяхме ... Заблуден, те си носят янките боклуците да ги изхвърлят във война в Европа вместо да си ги унищожат и да придобият някакви материали. Украинците са най лошия съюзник, да питат германците. Първо ги посрещат с - Да живее Хитлер, нашия велик вожд ! После като виждат че супер..пупер оръжието им се дъни и няма как да избие всички руснаци им хвърлят един як бой.
                  Last edited by supertrader; 28.11.2024, 23:24.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Господа модератори,

Защо подигравките на Бабарон към мене ги оставяте неизтрити, а моите отговори към него в същия стил ги триете?

Ето моя отговор към него:
                    Мене ще ме търпят във всяка фирма, защото фирмата е моя, но него го търпят във френската фирма само защото прави френска любов на началника си.
                    Що се впрягаш? Я, по-полека.
                    ДАЖЕ ТЕОРЕТИЧНО, НЯМА НАЧИН "всяка фирма" да е твоя. Много насериозно - чак болезнено - се взе изведнъж. А дранголникът плаче по теб, пропагандист на ядрена война и геноцид шашав.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      ИИ ми каза:
                      "Какви са тези глупави руски псевдонаучни филми, от които Матеев черпи "истината" ?
                      Този български "милионер" и ден няма да го търпят в една френска фирма, в която аз работя като нощен пазач.
                      Работи, работи, скъсвай си гъза от работа, та белким и ти станеш милионер, а не да злобееш и да се пръскаш от завист.

Last edited by Mateev; 29.11.2024, 23:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        ИИ ми каза:
                        "Какви са тези глупави руски псевдонаучни филми,
                        от които Матеев https://www.youtube.com/watch?v=929-6mJf2Kk

черпи "истината" ?
                        Този наивен посредствен български "милионер"
                        и ден няма да го търпят в една френска фирма
                        Ей, Бабалоне, имаш харесване от мен.

Коментар

• ИИ ми каза:
                          "Какви са тези глупави руски псевдонаучни филми,
                          от които Матеев https://www.youtube.com/watch?v=929-6mJf2Kk

черпи "истината" ?
                          Този наивен посредствен български "милионер"
                          и ден няма да го търпят в една френска фирма

Коментар

• Я, Баш русофобите, се хванаха гуша за гуша, заради някакви си "ИИ"-та. Все по-интересно става.

Коментар

• Retro_696, в общи лини не мислим, случва се много рядко, мислите ни се объркват от емоции и тогава измисляме може би нещо. Но и тогава е съмнително че измисляме нещо и то пак не е част от заложената матрица. Представи си че измисляме много често верни, а не грешни отговори които знаем - матрицата ще се срине.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Mateev, ние самите сме ограничени в мисленето си, макар да работи на аналогов принцип и има изградена връзка да всеки въпрос - отговор, който се търси но се намира погрешния отговор. Фактически може да генерираме нещо вярно и уникално когато сме съвсем в небрано лозе и под силно емоционално напрежение. Например ние именуваме неща на случаен принцип уж, а те не са случайни, част кода са и дори са знаци, почти като пътните знаци. Как ще стане да направим изкуствен интелект, ние сме частица от някакъв естествен и някаква аналогова матрица имаме за мисленето. Може да и сложим име - аз знам много. Така си мислим и колкото по малък е опита с безброй грешки, които правим защото са заложени, толкова повече знаем. Това нещо ИИ е опасно, защото някой може да си помисли че то наистина има много голямо познание и дава само верни отговори. Могат да станат и много вярващите. То със сигурност ще ти генерира че трябва ядрена война, тя е неизбежна. Това е глупаво. Няма страшно - и едните и другите нямат такива оръжия.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X