Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ, Баш русофобите, се хванаха гуша за гуша, заради някакви си "ИИ"-та. Все по-интересно става.
А аз му викам : Какво значение има като и едните и другите смятат че ти хлопа дъската
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не бе човек, тоя минимум в лудница трябва да го запрат, че трови въздуха около себе си. Даже неговите хора, русофобите, вече не го траят.
D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТой не казва че всяка фирма е негова, казва че работи в негови фирми за разлика от Барбарона. В случая е прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Pyramid, доживяхме ... Заблуден, те си носят янките боклуците да ги изхвърлят във война в Европа вместо да си ги унищожат и да придобият някакви материали. Украинците са най лошия съюзник, да питат германците. Първо ги посрещат с - Да живее Хитлер, нашия велик вожд ! После като виждат че супер..пупер оръжието им се дъни и няма как да избие всички руснаци им хвърлят един як бой.Last edited by supertrader; 28.11.2024, 23:24.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Господа модератори,
Защо подигравките на Бабарон към мене ги оставяте неизтрити, а моите отговори към него в същия стил ги триете?
Ето моя отговор към него:
Мене ще ме търпят във всяка фирма, защото фирмата е моя, но него го търпят във френската фирма само защото прави френска любов на началника си.
ДАЖЕ ТЕОРЕТИЧНО, НЯМА НАЧИН "всяка фирма" да е твоя. Много насериозно - чак болезнено - се взе изведнъж. А дранголникът плаче по теб, пропагандист на ядрена война и геноцид шашав.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИИ ми каза:
"Какви са тези глупави руски псевдонаучни филми, от които Матеев черпи "истината" ?
Този български "милионер" и ден няма да го търпят в една френска фирма, в която аз работя като нощен пазач.
Last edited by Mateev; 29.11.2024, 23:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИИ ми каза:
"Какви са тези глупави руски псевдонаучни филми,
от които Матеев https://www.youtube.com/watch?v=929-6mJf2Kk
черпи "истината" ?
Този наивен посредствен български "милионер"
и ден няма да го търпят в една френска фирма
Коментар
-
ИИ ми каза:
"Какви са тези глупави руски псевдонаучни филми,
от които Матеев https://www.youtube.com/watch?v=929-6mJf2Kk
черпи "истината" ?
Този наивен посредствен български "милионер"
и ден няма да го търпят в една френска фирма
- 3 Харесвания
Коментар
-
Retro_696, в общи лини не мислим, случва се много рядко, мислите ни се объркват от емоции и тогава измисляме може би нещо. Но и тогава е съмнително че измисляме нещо и то пак не е част от заложената матрица. Представи си че измисляме много често верни, а не грешни отговори които знаем - матрицата ще се срине.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Mateev, ние самите сме ограничени в мисленето си, макар да работи на аналогов принцип и има изградена връзка да всеки въпрос - отговор, който се търси но се намира погрешния отговор. Фактически може да генерираме нещо вярно и уникално когато сме съвсем в небрано лозе и под силно емоционално напрежение. Например ние именуваме неща на случаен принцип уж, а те не са случайни, част кода са и дори са знаци, почти като пътните знаци. Как ще стане да направим изкуствен интелект, ние сме частица от някакъв естествен и някаква аналогова матрица имаме за мисленето. Може да и сложим име - аз знам много. Така си мислим и колкото по малък е опита с безброй грешки, които правим защото са заложени, толкова повече знаем. Това нещо ИИ е опасно, защото някой може да си помисли че то наистина има много голямо познание и дава само верни отговори. Могат да станат и много вярващите. То със сигурност ще ти генерира че трябва ядрена война, тя е неизбежна. Това е глупаво. Няма страшно - и едните и другите нямат такива оръжия.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар