better, нищо няма да им стане на хората от плутония, не се притеснявай, няма да хванат рак. След употреба на атомни бомби завърсяването с плутоний никак не е малко, тя бомбата се взривява преди да е реагирало верижно всичко което е в нея и другото просто се разпръсква. Обаче и в Хирушима и в Нагазаки си живеят хора и не са спирали да живеят хора.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
fon, просто ви успокоявам че така е писано, да не се вълнувате излишно и да не злобеете един към друг. Наистина няма никакъв здрав смисъл, нито Америка или пък Русия могат да направят друго. Просто светът ще се раздели на две части, двуполюсен модел. Не е необходимо да бъдат избити украинците за целта. Само трябва да се приеме че това е варианта - Америка от едната страна, от другата Европа.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Консумацията на енергия е изкуственно управляема в момента и един Съюз между Америка и Русия би отворил уязвимост да започнат игри за печалби от това нещо. Затова е направено така че те да влязат в супер лоши взаимотношения. Могат да превърнат живота на всички други в кошмар ако не са скарани.D.Y.F-091066
Коментар
-
Всичко се държи на това изобретение което е недодялано и е наречено пари. Правото на емитента означава, че той може да емитира само пари и с тях да си купува всичко което е резултат от труда на другите. Затова САЩ са толкова настоятелни долара им да е международна и глобалната валута, ако загуби това си положение САЩ ще загубят много. Путин се изказал, че Америка е една кочина и скоро долара ще отпадне като средство за разплащане, което доминара сред всички други. Просто Путин е с сгрешил, долара отдавна не е доминиращ, разплащанията при наличие на компютърните мрежи се извършват в национални валути 90%, само се преизчисляват през долара който не е нищо повече от еталон. Всички могат да емитират пари с които да си купуват необходимите им стоки, единственно удара може да е психологически откъм населението на дадена страна, но да не иска да си държи парите в националната валута а да избере други. Но това не може да промени факта, че търтовския балантс на САЩ става все по отрицателен. Идеята да изнасят оръжие след като докажат че без американско оръжие си в опасност единственно може да им срути долара, нещо което иначе няма как да се случи.D.Y.F-091066
Коментар
-
better, виж този полковник Макгрегър какво казва- Русия реагира по същия начин как бихме реагирали и реагирахме когато искаха да разположат балистичните си ракети в Куба. За тях това нещо е реакция на защита, всички руснаци са единни че Русия трябва да се защити. Путин е с 85% одобрение от населението там и това е много, никой не би тръгнал да го сваля защото това е равно на самоубийство. Та нещата са много големи и сериозни, а украинците са просто жертва. Въобще не съм на страната на руснаците, както си го представяш. Напротив искам украинците да се оправят и да живеят е в една много по хубава страна, от която да не бягат и да не я напускат. Затова и казах - Европа ако иска да им помогне, това може да стане като похарчи пари и всички ще спечелят от това , не само Украйна. Ти как искаш да се държат хора, които са на дъното и в ада в собствената си страна, то се вижда как уж всички ги подкрепят, но реално всички са против тях, а те поставят искания които са самоубийственни за другите, никой не иска мизерията. Та така - кака се ожени и аз бях на сватбата без обуща, защото нямах, нямахме пари и бях с едни парцали увити на краката, тя ми ги уви. Мизерията е страшна, никой не я иска.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБарби, ходи ли вчера на мача, играха в задния ти двор, ако не си ходил на стадиона, сигурно си отишъл на кулата оттам да гледаш
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Украйна официално няма ядрени оръжия. Ако има нещо скрито- подарено- това е друга работа
https://www.mediapool.bg/poslanikat-...m_source=upday
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
10 годишна
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеУкрайна била буфер, как не ви е жал като ги виждате как живеят тези хора, там е ада на земята сега. Не сте хора.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Я , пак същите глупости от преди няколко дни. На зареда ли ви ги пускат .
Виж Мариупол, незнам колко са украинци и колко руснаци , но шорошоидките твърдите че бил град- герой в борбата срещу Русия .
Нещо обаче започват да издишат лъжите и опорните една по една . От Буча до Мариупол.
Явно руските навсякъде са чакани с цветя и рози , а само Инджев и тукашните 4-5 тролей нещо друго се опитват да вменяват.
23.05.2022
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Нищо не е превзето, водят се боеве за един хотел в покрайнините на града и това е. До няколко седмици пристигат първите американски млрс- и и хаймарс-и и руското настъпление приключва
. А като почнат да постъпват в нормални количества по ленд- лиз- а започва обратното броене за руските войски в Украйна
.
- 1 like
Коментар
-
v_tin, по принцип ми е паднал в очите още когато набираше жертви тук за разни криптокойни борси, по онази схема - пускаш линк и колкото повече жертви набереш , им закараш ти дават бонуси. Не желая да ме чете, неговите глупости ги пропускам без да съм го блокирал. Безполезен за истината човек, по скоро вреден.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар