IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• better, нищо няма да им стане на хората от плутония, не се притеснявай, няма да хванат рак. След употреба на атомни бомби завърсяването с плутоний никак не е малко, тя бомбата се взривява преди да е реагирало верижно всичко което е в нея и другото просто се разпръсква. Обаче и в Хирушима и в Нагазаки си живеят хора и не са спирали да живеят хора.
    D.Y.F-091066

Коментар

• fon, просто ви успокоявам че така е писано, да не се вълнувате излишно и да не злобеете един към друг. Наистина няма никакъв здрав смисъл, нито Америка или пък Русия могат да направят друго. Просто светът ще се раздели на две части, двуполюсен модел. Не е необходимо да бъдат избити украинците за целта. Само трябва да се приеме че това е варианта - Америка от едната страна, от другата Европа.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Консумацията на енергия е изкуственно управляема в момента и един Съюз между Америка и Русия би отворил уязвимост да започнат игри за печалби от това нещо. Затова е направено така че те да влязат в супер лоши взаимотношения. Могат да превърнат живота на всички други в кошмар ако не са скарани.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Всичко се държи на това изобретение което е недодялано и е наречено пари. Правото на емитента означава, че той може да емитира само пари и с тях да си купува всичко което е резултат от труда на другите. Затова САЩ са толкова настоятелни долара им да е международна и глобалната валута, ако загуби това си положение САЩ ще загубят много. Путин се изказал, че Америка е една кочина и скоро долара ще отпадне като средство за разплащане, което доминара сред всички други. Просто Путин е с сгрешил, долара отдавна не е доминиращ, разплащанията при наличие на компютърните мрежи се извършват в национални валути 90%, само се преизчисляват през долара който не е нищо повече от еталон. Всички могат да емитират пари с които да си купуват необходимите им стоки, единственно удара може да е психологически откъм населението на дадена страна, но да не иска да си държи парите в националната валута а да избере други. Но това не може да промени факта, че търтовския балантс на САЩ става все по отрицателен. Идеята да изнасят оръжие след като докажат че без американско оръжие си в опасност единственно може да им срути долара, нещо което иначе няма как да се случи.
          D.Y.F-091066

Коментар

• better, виж този полковник Макгрегър какво казва- Русия реагира по същия начин как бихме реагирали и реагирахме когато искаха да разположат балистичните си ракети в Куба. За тях това нещо е реакция на защита, всички руснаци са единни че Русия трябва да се защити. Путин е с 85% одобрение от населението там и това е много, никой не би тръгнал да го сваля защото това е равно на самоубийство. Та нещата са много големи и сериозни, а украинците са просто жертва. Въобще не съм на страната на руснаците, както си го представяш. Напротив искам украинците да се оправят и да живеят е в една много по хубава страна, от която да не бягат и да не я напускат. Затова и казах - Европа ако иска да им помогне, това може да стане като похарчи пари и всички ще спечелят от това , не само Украйна. Ти как искаш да се държат хора, които са на дъното и в ада в собствената си страна, то се вижда как уж всички ги подкрепят, но реално всички са против тях, а те поставят искания които са самоубийственни за другите, никой не иска мизерията. Та така - кака се ожени и аз бях на сватбата без обуща, защото нямах, нямахме пари и бях с едни парцали увити на краката, тя ми ги уви. Мизерията е страшна, никой не я иска.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Барби, ходи ли вчера на мача, играха в задния ти двор, ако не си ходил на стадиона, сигурно си отишъл на кулата оттам да гледаш
              Него остави, ти ми кажи защо живееш в прогнилия запад, пък фалиш московици?

Коментар

Украйна официално няма ядрени оръжия. Ако има нещо скрито- подарено- това е друга работа
                Има скрито и то 30 тона Плутоний, затуй руския посланник в Лондон вчера взе да се обяснява, че няма как да използват ЯО в Украйна, то било само ако има опасност да изчезне Русия. Ако укрите видят, че няма кво да губят, ще вземат със себе си в ада няколко големи руски града и част от европските градове, за съжаление.

https://www.mediapool.bg/poslanikat-...m_source=upday

Коментар

10 годишна
                  10 годишна на 60 000 км? Сигурно карано от баба само уикенда до църквата? Бастун имаше ли поне в багажника?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Украйна била буфер, как не ви е жал като ги виждате как живеят тези хора, там е ада на земята сега. Не сте хора.
                    Избивате ги кът плъхове, рушите им домовете и питате нас дали ни е жал? Кои не са хората, питам, но отг не искам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Я , пак същите глупости от преди няколко дни. На зареда ли ви ги пускат .
                      Виж Мариупол, незнам колко са украинци и колко руснаци , но шорошоидките твърдите че бил град- герой в борбата срещу Русия .
                      Нещо обаче започват да издишат лъжите и опорните една по една . От Буча до Мариупол.
                      Явно руските навсякъде са чакани с цветя и рози , а само Инджев и тукашните 4-5 тролей нещо друго се опитват да вменяват.

23.05.2022

Кво ми ги показваш тез - шепа предатели. Тук ги има същите. Виж кадрите от Мариопул, читава сграда не е останала. Ако бяха убави ватниците, 5 млн щяха да идат в раша вместо в бг и румъния.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Нищо не е превзето, водят се боеве за един хотел в покрайнините на града и това е. До няколко седмици пристигат първите американски млрс- и и хаймарс-и и руското настъпление приключва. А като почнат да постъпват в нормални количества по ленд- лиз- а започва обратното броене за руските войски в Украйна.
                        Същото твърдяха и за азовстал, докато не развяха белите знамена. Времето ще покаже, от празни приказки, файда йок.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=3JsbpJw-P4Q
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Барби, ходи ли вчера на мача, играха в задния ти двор, ако не си ходил на стадиона, сигурно си отишъл на кулата оттам да гледаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski

Глупости
                              As usual
                              Искаш да кажеш че урсулата говори глупости??? Напълно съм съгласен с теб. Всъщност не е ясно защо я туриха на този пост- може би защото говори много глупости

Коментар

• v_tin, по принцип ми е паднал в очите още когато набираше жертви тук за разни криптокойни борси, по онази схема - пускаш линк и колкото повече жертви набереш , им закараш ти дават бонуси. Не желая да ме чете, неговите глупости ги пропускам без да съм го блокирал. Безполезен за истината човек, по скоро вреден.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X