IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    Ами пишете за което знаете....
    Ами аз знам . А и то се вижда от клипченцето.
    Вие не знаете или знаете но пишете лъжи и глупости с цел прехрана .
    Това което си цитирал го разбирай като лека подигравка към писанията ви , а не като чист въпрос от незнание .

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
      .... От списъка съм си оставил обаче пешето. Има уникални изблици на автентична простотия, които не искам да изпускам.
      Повера мисля ще се изсули, откакто му вкараха оферта за депозит при нотариус

Безаналогово руско оръдие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
        ...
        Виж Мариупол, незнам колко са...]
        Ами пишете за което знаете....

Коментар

• Украйна била буфер, как не ви е жал като ги виждате как живеят тези хора, там е ада на земята сега. Не сте хора.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
            Не му отговаряйте на този идиот-психопат бе Само в цитатите ви го виждам.
            Първи е в списъка ми на блокираните
            И при мен. Като гледам количеството цитати мога само да си представям колко е продуктивен без филтър. От списъка съм си оставил обаче пешето. Има уникални изблици на автентична простотия, които не искам да изпускам.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Така е, напрактика Украйна е буфера между нас и Русия. Падне ли тя сблъсъкът с ще бъде на наша територия, ако не ги посрещнем с цветя и цигари. Руснаците в Украйна не ги посрещнаха с цветя и вижте какво им се случва. В разрушените градове 80% от населението са руснаци. Тези дет наричат бежанци тук също в огромната си част са руснаци. Доста от съседите ми са руснаци от Русия, говорят с тях и им помагат, според тях голяма част са руснаци, които не искат да живеят в диктатура.
              Я , пак същите глупости от преди няколко дни. На зареда ли ви ги пускат .
              Виж Мариупол, незнам колко са украинци и колко руснаци , но шорошоидките твърдите че бил град- герой в борбата срещу Русия .
              Нещо обаче започват да издишат лъжите и опорните една по една . От Буча до Мариупол.
              Явно руските навсякъде са чакани с цветя и рози , а само Инджев и тукашните 4-5 тролей нещо друго се опитват да вменяват.

23.05.2022

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Ръководителят заяви, че по електроцентралата са стреляли от руския Белгород. Той подчерта, че това е мирно съоръжение, в което няма военни или оборудване.
                Отмъщават си. Другата електроцентрала уби окопали се руснаци и затова са вече много предпазливи. А и електричеството е все пак западно откритие, макар и одобрено от Ленин.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  Не му отговаряйте на този идиот-психопат бе Само в цитатите ви го виждам.
                  Първи е в списъка ми на блокираните
                  Барби как се блокват тея?

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Украинците не са руснаци, изобщо етническият състав на Русия далеч не е еднороден. Държавата им е резултат от заграбване на територии и подтискане на населението....винаги, от време оно. Затова за нас най-лошият вариант е да се върнем отново под подтисничеството им. Затова и в тази война би трябвало да симпатизираме на Украйна, не че са много по различни от руснаците, но в случая индиректно се бият и за нас. Русия и Путин няма да се спрат, колкото и да заграбят и унищожат, все не им стига....
                    Така е, напрактика Украйна е буфера между нас и Русия. Падне ли тя сблъсъкът с ще бъде на наша територия, ако не ги посрещнем с цветя и цигари. Руснаците в Украйна не ги посрещнаха с цветя и вижте какво им се случва. В разрушените градове 80% от населението са руснаци. Тези дет наричат бежанци тук също в огромната си част са руснаци. Доста от съседите ми са руснаци от Русия, говорят с тях и им помагат, според тях голяма част са руснаци, които не искат да живеят в диктатура.

Коментар

• fon, не аз съм от друго време, което може да стане така че да го няма. Добро се прави само с добро, с лошо само лошо може да направиш. В математика има положителни и отрицателни числа, като събереш положителни числа получаваш по голямо положително, като събереш отрицателни получаваш по голямо отрицателно.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Ето на какво са способни северните диваци - само да разрушават.

В събота, 28 май, руските окупатори удариха с ракети град Мерефа в Харковска област и разрушиха електроцентрала, захранвана със слънчева енергия.

Ударите на ракетите "Искандер" оставят кратери с дълбочина шест метра и диаметър 11 метра в електроцентралата. Запазени са само част от панелите и трансформаторите.

Ръководителят заяви, че по електроцентралата са стреляли от руския Белгород. Той подчерта, че това е мирно съоръжение, в което няма военни или оборудване.
                        https://news.obozrevatel.com/vojna-v...j-obstrela.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          бай Митьо, не са толкова прости нещата, избираш Запада и това ти осигурява бъдещето на децата. Сега нещата са такива, че ще има затваряне и икономическо и може и общуване между хората в държавите да няма. Избираш да си българин в България, защото това нещо си го получил в наследство, роден си българин. Сега е важно българите какво можем и включително какви са отношенията помежду ни. Да за Русия едно нещо сега е много лошо - руснак посяга на руснака, тази война между руснаци и украинци е такова нещо. Това не е приемливо по никакъв начин. И най важно е българите да не се увлекат в тази посока. Никой не ти е фил, българофил ако сам себе си първо не виждаш като нещо положително. Войната - бият се, избиват се и това е лошо, внушено им е че имат национално превъзходство, че са с нещо повече от другите нации, народи, това не е хубаво, това е лошо. Защо единението на народа, трябва да се случва чрез фашизъм. Като го смесиш с най съвременните техники, този фашизъм може и да е края на тази цивилизация. Тя е нечие творение и създателя и ще се отврати от нея , ще се принуди да я унищожи.Сериозно до там са стигнали нещата.
                          Украинците не са руснаци, изобщо етническият състав на Русия далеч не е еднороден. Държавата им е резултат от заграбване на територии и подтискане на населението....винаги, от време оно. Затова за нас най-лошият вариант е да се върнем отново под подтисничеството им. Затова и в тази война би трябвало да симпатизираме на Украйна, не че са много по различни от руснаците, но в случая индиректно се бият и за нас. Русия и Путин няма да се спрат, колкото и да заграбят и унищожат, все не им стига....

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Точно затова всеки на запад не кара лада ши знайш.....Аз пък си мислех че е по политически причини..Бе като толко ти харесва на Запад що не стегнеш куфарите ами громиш тука руснаците..
                            Кой громи руснаците? Тук громим нашестеник, който влиза в чужда земя. Ако Украйна беше влязла в чужда земя-руската щяхме нея да "громим". Нормалните хора, са на страната на нападнатия, който избива жени и деца, изнасилва и граби. Такива като теб им пожелавам да попаднат в тяхната ситуация за да се осъзнаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Как така на 60к и 7000 евро? Не е ли в гаранция?
                              то всичко им така на мурзилките, единия реди над 300 гаубици на 1км. Другия плаща ремонти на нещо къде трябва да е в гаранция - Мисъл никаква - само мечтаят Путлер да ги люби и вятър м/у ушите.

Коментар

• ЖИЗНЕНИЯТ ЦИКЪЛ НА ruZkia ВОЙНИК
                                1. Отива на военна мисия, за да убие няколко нацисти.
                                2. Умира като нацист.
                                3. Става тор за зърнени култури.
                                4. Преражда се като украинска бира.
                                Click image for larger version

Name:	283997059_5404834929569461_7091506058094849447_n.jpg
Views:	1
Size:	54.1 КБ
ID:	3928732

Коментар

Working...
                                X