IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ако някой много активно защитава Русия в тази тема, да знаете, че заплатата му е 45 000 рубли на месец. Срещу тази заплата той е длъжен всеки божи ден да публикува в интернет по 200 постинга в защита на Путин и Русия.

    https://www.fontanka.ru/2022/03/21/70522490/

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Има и добри новини, Зеленски бил съгласен да не влизат в Нато, като в замяна иска изтегляне.

      Извини ме, но си един от ония, които все още не са разбрали, че (някой си) Зеленски - нито води война, нито има средства, за да води война, нито може да поставя някакви условия (за "замяна", "подмяна" и каквото друго се досетиш...) в тая война.
      Подсказка: войната се води от ония, които я финансират с хора и доставят техника. Същите определят какво да се случва.

      Коментар


      • bertram, не съм забелязал на Зеленски да му е ясно, че няма да го приемат в НАТО, напротив дават му леко и стари системи оръжие а за по тежкото му дават съветско..това е защото му имат доверие. Но не се вижда на него да му пука, напротив изключително се ласкае колко са велики.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Има и добри новини, Зеленски бил съгласен да не влизат в Нато, като в замяна иска изтегляне.
          Това беше ясно от третия ден на войната, но проблемът е, че русите искат морето на Украйна. Именно затова Зеленски каза вчера, че всякакви споразумения ще трябва да минат през референдум - явно го натискат да бъде в ролята на бушон и да капитулира като се откаже от азовското и черноморското крайбрежие, което ще е огромен удар за Украйна.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

          Коментар


          • Yori:
            "Войната в Украйна разкри дълготрайното
            проникване на КРЕМЪЛ В БЪЛГАРИЯ
            като троянски кон на Москва в ЕС.

            Авторитетното „Политико” излезе с голяма статия за България. Обърнете внимание на последното изречение
            Откъси:
            -------------------------------
            От години България играе предпазливо двойно действие, опитвайки се да балансира между Изтока и Запада и да не ядоса Москва. Докато руската инвазия в Украйна на 24 февруари обедини Европа в осъждането на войната, конфликтът изостри старите разделения в българската политика и общество.
            Само дни след сраженията в Украйна Петков трябваше да уволни своя министър на отбраната – бивш бригаден генерал – който повтори описанието на конфликта от президента Владимир Путин като „операция“, а не като „война“, и предложи България да остане неутрална, въпреки че е член на НАТО. Въпреки че Петков дойде на власт през декември, обещавайки да начертае по-западна траектория, той все още трябва да управлява в коалиция със Социалистическата партия – наследниците на бившите комунисти, свързани с Москва, – които избягват да санкционират Путин.
            Ако всичко това не беше достатъчно проблематично за новия лидер, България също е пълна с проруска дезинформация, която стоварва вината за инвазията в Украйна върху Съединените щати. В управлението на отношенията с Русия, а също и със собствената си общественост, Петков е като лутащ се в лабиринт. т.
            Връзките между Русия и България – членка както на ЕС, така и на НАТО – са дълбоки, като страните споделят исторически, религиозни и културни връзки. По време на комунизма ултра-тесният съюз на България с Москва доведе до прозвището й „шестнадесетата република“ на Съветския съюз . Дори след падането на желязната завеса много хора, свързани със стария ред и неговите тайни служби, продължиха да бъдат част от политическия истаблишмънт на България. Широко разпространената високопоставена корупция и олигархичните връзки с правителството позволиха на Москва да използва допълнително тези връзки.
            Заради влиянието на Русия в България някои виждат балканската страна като троянски кон на Москва в ЕС.
            Партиите от целия политически спектър са склонни да се въртят на пръсти по теми, свързани с Русия и не правят нищо, което може да разгневи Кремъл."
            Да, точно затова ЕС и НАТО трябва да изгонят веднага България
            и моментално след това да приемат Украина
            Last edited by barbaron; 22.03.2022, 13:48.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение

              На Зеленски ще му оставят една територия,малко по-голяма от България с население 10-12 милиона.Без право да мислят за НАТО,ЕС .Ако продължи да се прави на герой.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
              Сами си го причиниха. Всичко това им бе обяснено, Янукович неслучайно направи завой за три дни, когато беше подготвено асоциирането към ЕС. Те решиха, че имат право на избор и го изгониха с Майдана, здраво подкрепен от външни сили. Хората имаха своето право, ЕС е мокър сън. Но реалностите се оказаха съвсем други. Тук е мястото на държавниците, но са били останали само крадци и мошеници - бившите президенти разнасяха куфарчета с долари като членове на мексикански картели. Жалко за унищожените съдби и животи, това е непростимото за кликата, която бе наясно. Какво защитава Зеленски сега - нищо, всичко проиграха. И на море вече няма да могат да ходят. Чугунените глави сега ще наскачат, но така стоят нещата.

              Коментар


              • termit, не знам какъв герой е, но 30 милиона им ги хванаха на унгарската граница..изнасят се.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Шойгу отстранил от исполнения обязанностей командующего 6-й общевойсковой армии генерал-лейтенанта Владислава Ершова, обвинив его в огромных потерях личного состава, больше 2000, сообщает журналист Роман Цымбалюк.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Има и добри новини, Зеленски бил съгласен да не влизат в Нато, като в замяна иска изтегляне.
                    Прави си вятър на устата. На коя война резултатите са се гласували на референдум.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

                      Упорит си в невежеството си, но да те попитам - Френската революция комунистическа ли е, като проповядва равенство? Ти знаеш ли какво изобщо означава равенство? Не знаеш, защото си го представяш първобитно и примитивно като това в Северна Корея и Камбоджа на червените кхмери. Равенството е равенство в правата, а не равенство в кревата, дето не знаеш кой е мъж и кой - жена. На всичкото отгоре Френската революция е буржоазна, защото е започната от жирондистите. После идва малката групичка на мракобесните якобинци, които опростачават разбирането за равенство, като за върховен съдия налагат гилотината. Избиват всички, като накрая Робеспиер е принуден сам да си маха главата, защото няма кой. И като ти обръщам внимание, бъди благодарен, че ти отварям хоризонта. А не да приказваш, че ми е дървена главата, сякаш дървото е нежива материя.
                      С това доказваш само и единствено, че идеята за равенство, подобно на всяка друга идея, търпи развитие във времето и пространството.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Има и добри новини, Зеленски бил съгласен да не влизат в Нато, като в замяна иска изтегляне.
                        На Зеленски ще му оставят една територия,малко по-голяма от България с население 10-12 милиона.Без право да мислят за НАТО,ЕС .Ако продължи да се прави на герой.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

                        Коментар


                        • Има и добри новини, Зеленски бил съгласен да не влизат в Нато, като в замяна иска изтегляне.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                            "Лукашенко давал фашистскому диктатору РФ обещание наступать в Украину не позднее 21 марта. Путин в бешенстве", — Геращенко.

                            По его словам, теперь в окружении Путина прорабатывается вариант насильственного отстранения Лукашенко от власти, путём переворота.
                            Военните в Беларус може да изпреварят путин и да направят преврат. Мисля, че наличието на руска войска в Беларус ги спира, но ако тази войска навлезе изцяло в Украйна може и да се решат. Никой не е ок да го ползват за пешка в тази 'операция', а зорът на путин е именно такъв - да навлезе армията на Беларус в западна Украйна и да поеме основния удар като жертви.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                              Не вярвам да го направи в този момент. Междуцарствието може да доведе да военен бунт и сваляне на целия пропутниски режим в Беларус, което ще е пълна катастрофа за Путин.

                              Ти знаеш ли, че охраната на Лукашенко е съставена от националния отбор по хокей? Някой само да доближи до Лукашенко и главата му е станала на шайбу у вороту.

                              Коментар


                              • Не вярвам да го направи в този момент. Междуцарствието може да доведе да военен бунт и сваляне на целия пропутниски режим в Беларус, което ще е пълна катастрофа за Путин.

                                Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                                "Лукашенко давал фашистскому диктатору РФ обещание наступать в Украину не позднее 21 марта. Путин в бешенстве", — Геращенко.

                                По его словам, теперь в окружении Путина прорабатывается вариант насильственного отстранения Лукашенко от власти, путём переворота.

                                Коментар

                                Working...
                                X