Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Aми аз ти предложих в края на годината да засечем дали ще имам отрицателна цена- ще си публикувам фактурата, но не видях ти да си се съгласил . Ако си съгласен, а аз не съм видял- дай линк към твоя пост. И ще договорим всичко
Групичката разбирачи кукаречихте "къде са отрицателните!!!???", като им ги посочиш почват да килифарчат.
Съвпадък ли е, че всички от същата групичка сте антибългари/путлерчета?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеУкрайна не може да си позволи такъв мир защото след няколко години Русия пак ще ги нападне. Вероятно в кратък срок Украйна ще се опита да си разреши проблема по военен път. За мен това, че руските орки ще бъдат изтласкани от украинска територия, включително окупираните от Русия през 2014 региони на Донбас, не подлежи на съмнение. В момента съдбата на Крим е неясна. Все още руснаците имат възможност да го запазят, но часовника тиктака, времето минава и ако не направят нещо ще го загубят завинаги.
Сега прочетох отново какво си писал. Само няколко факта, които най вероятно няма да коментираш/ по договор ти е забранено/- след 2014г са инвестирани- за твое съжаление чрез заеми, в сухопътната армия на украйна 23 милиарда- и това се признава от няколко официални лица. Тези 23 милиарда са дадени за обучение и различна техника, като част от висше стоящите инструктори са били натоварени със задачата да следят как се използуват парите. Има различни сведения кой колко пари дава на украйна- като лидерът на нато дава в пъти повече на украйна- може би около 7-8пъти повече от втория, извинявам се ето ти графиката
Има видеа в които се казва точно- вчера аз пуснах едно такова- самолетите на украйна са базирани на румънски летища- каква изненада румъния е в нато/ може би???/ И натовските страни въпреки че казват ние не даваме самолети- реално дават своите мигове и су-та на украинцитеLast edited by v_tin; 24.04.2022, 17:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
На 10 млн ако раздадат кремъл ще падне за 1 ден. Руснаците искат да имат фейсбук, ютуб, искат да работят за западни фирми (за повече паре), искат да могат да протестират, искат да ходят в милано, париж, барселона, искат да гледат зенит-челси в лондон. Искат да са на слъчака и златните, искат да дойдат тук в летните си имоти за 2 месеца.. и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Я има напредък - Да, те са факт, затова и се ушумули от баса. (и не са мои тия цени )
Алтернативната история няма изначално шанса да бъде факт.... (та поизпожи се пак)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3913681[/ATTACH]
Няма проблеми, прочее, аз при тези, акции нямам.
Коментар
-
Европа по примеру США резко увеличила импорт российской нефти в обход собственных санкций
https://www.youtube.com/watch?v=p3XYTU6-bzA
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеfon, събитията тогава не са се състояли само от едно действие, имало е много. Ако Великите сили е трябвало да ни освободят да пратят армия, това още щеше да е събитие което се очаква да се случи в бъдещето след 2022г.. Представяш ли си ?
- 1 like
Коментар
-
Украйна ще устои, за Русия ще е втори Афганистан.После РАЗПАД за руZия
https://www.dw.com/bg/%D0%BD%D0%B8%D...%BD/a-61573092
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://twitter.com/AnonOpsSE/status...48621836607489
Новини от света на клоуните(вкл.иноватроник еоод): карикатура с ракета беше показана по руския федерален телевизионен канал, където намекнаха за унищожаването на Ню Йорк с ядрени оръжия. Пропагандистите в студиото започнаха да се смеят, тъй като си представяха, че 8 милиона души ще бъдат унищожени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
верно КОЛКО нато-вски жертви има в Украйна
щото са орките се чува над 30 000 убити и толкоз ОСАКАТЕНИ
разпада на раZия - тик так тик такLast edited by malkia Muk; 24.04.2022, 16:03.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова е много интересна теория. Излиза, че според теб Русия е нападнала НАТО на украинска територия. Русия е дала над двадесет хиляди жертви а НАТО нула. Какво би се случило ако НАТО разберат че са били нападнати и решат да се включат във войната? Какво ще остане от руската армия? Нали разбираш колко абсурдна от логическа гледна точка е теорията ти.
щото са орките се чува над 30 000 убити и толкоз ОСАКАТЕНИ
разпада на раZия - тик так тик так
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеfon, събитията тогава не са се състояли само от едно действие, имало е много. Ако Великите сили е трябвало да ни освободят да пратят армия, това още щеше да е събитие което се очаква да се случи в бъдещето след 2022г.. Представяш ли си ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСлед 23 февруари светът вече е друг. Стана ясно, че единствената гаранция за всяка държава е само и единственно ядренното оръжие. Скоро всяка уважаваща себе си държава ще има ядренно оръжие. Хорото ще поведе Турция, Япония, Финландия, Швеция. Надявам се в близкото бъдеще и ние да имаме собственно. Само това би гарантирало нашата независимост. Справка С. Кореа. Само с няколко ракети избегна Иракския или Афганистанския сценарий. Нямаш ли си ядренна сопа, нямаш нищо.
Коментар
Коментар