Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Доста добри възможности на китайските концепти на автомобили с висока проходимост:
https://fakti.bg/avto/708933-dongfen...0-nuton-metra-
Руските олигарси ще бъдат възхитени ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеразбира се ще се намерят и някои идеалисти
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
550 са само намерения, най-много някоя картинка да има, а С-400 китайците си купиха и казаха, че са С-300 със посменена фаца и боя
руснаците вече попривършиха ракетите за С400 и добре, че другаря брежнев им остави десетки хиляди за С300 та още не са свалили гащитеLast edited by better; 04.09.2022, 23:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеbriko, на Ердуган са це400, по нова генерация, а имат 550 най новите. Не ги мислете руснаците.
руснаците вече попривършиха ракетите за С400 и добре, че другаря брежнев им остави десетки хиляди за С300 та още не са свалили гащите
Коментар
-
mitko2848, не са ги махнали но не се записват, както и украинците не се записват да ходят фронтоваци, а някои да си стоят в Киев. Дори четох коментар под един клип за някакъв нов модел автомобил, един украинец пише..аз съм от Киев и не знам дали ще ми я доставят, иначе веднага бих си купил. За едни на фронта, за други не е така. Някой трябва да каже на тези в ЕС, че трябва да си сменят инвестиционните намерения за Украйна и тези големи пари които обещаха да са за тези двете области ако се отделят от Украйна и Русия в независима държава, Украйна нищо няма да получи ако продължава войната, а Русия е лесна. Европа може би я чака тежка зима с температури до минус 50, както през 78 - ма от миналия век в Русия се е случило. Това ще промени насторойката тотално. Не знам какви хора сте, там избиха мъже в тези две области, всяка втора жена ще е сама казват хората, това си е направо сеч, остава да им приложат и набиване на кол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Т.е.мислиш че, всички са заклети потребители?
- Големи разочарования те по скат, тогава.
- 1 like
Коментар
-
travelboy, не съм искал да засегна някой, на королата таблото с тази извивка направо пречи. Всички азиатски неща са така, не само на мен ми е направило впечатление, винаги има нещо да не е идеално. Отдавна са така, семенят модела, при новия го няма слабото място на предния, обаче има нещо ново което е голяма глупост. Мен просто ме е яд, че ние нищо не правим и трябва да им търпим неразуменията, а те май го правят нарочно. Ами качи се в една Тесла 3 с изчистеното класическо табло да видиш колко място има за човека, което не заето благодарение на шантав дизайн.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Китайски с американски чипове и американска операционна система
Бяга ти целия разговор, "умник".Last edited by Pyramid; 04.09.2022, 23:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Специално рускините са невероятно материални.
Просто по времето на СИВ това означава дънки, по времето на Елцин - палто, а в днешно време - доста повече.
Разбира се, има и верни на каузата, които ще ядат елда по 3 пъти на ден и ще бачкат двойно в комбината на местния олигарх, за да борят гнилия Запад, но не са достатъчно много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
От китайски. Доволен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Сделано с топором!а возле дороги, мертвые с косами стоят.И ТИШИНА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Ама от руски телефон или лаптоп изпращаш тук твоите фейкове? Хаххааха
Коментар
Коментар