IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

    Те могат да извадят и бомбените килими, но защо не го правят не знам. Чета че изтеглили войските от киев, какво ще стане - не се знае.

    Доколкото четох имало вече някакви не твърде приятни снимки на чеченците с глави на азовци- не знам- само съм чел такива неща
    Още от самото начало на започвалата на 24.02.2022г. война ва Руската федерация, против Украйна беше ясно, че руснаците нямат намерение да превземат Киев или да влизат да се бият вътре в този огромен град. Целта на северното(Киевско) оперативно направление, е да се ангажират и задържат крупни сили на ЗСУ в защита на столицата, така щото да не се позволи да се усилва донбаската армия, а също и със сковаването на украински сили на север, за да не им се даде възможност на укранците да усилват или да маневрират на приморското направление.

    Коментар


    • А бе нещо много мини напоследък намират- дали са от втората световна война?? Онзи ден до босфора, днес до румъния

      Коментар


      • Преговарящите от украинска страна прогресивно намаляват

        Коментар


        • Не търсете повече книгата "Война и мир", тя се казвала вече "Специална операция и мир".

          В Кочината освен това е углавно престъпление вече да се протестира с лозунг "Не на войната!" или празен лист, тъй като какви по-фашистки и по-нацистки лозунги би могло да има по света от това? Някой би ли дал поне един пример?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

            Ами те ги извадиха отдавна и вече не можем да ги видим, скончилась
            Как да извадиш нещо, което днес съществува само по книгите на Суворов..

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

              А бе джими картър казва друго- че от създаването си до сега говедарите
              "Говедарите" винаги ми е бил интересен термин. Може би виден специалист като тебе може да го разясни. В САЩ със селскостопанска дейност се занимава 1% от населението, в Русия 6%. Къде има повече говедари?

              Коментар


              • Най-обичам да чета тука като си мерите бубите (те даже не са и ваши на всичкото отгоре). Нали ги видяхме френските командоси, двама овчари с гегите ги пребиха. Не им давали да използват оръжие, ами ти ако не можеш да обезвредиш човек със сопа, какъв войник си бе аланкоолу? Пак добре, че франсетата се приземили безаварийно, ами като гледам сега войната, че те на руснаците я има, я няма 20% от парашутите им ще се отворят. Другите ги пишете бегали още при скока. Дайте на събратята картбланш, който каквото докопа негово е, тия още преди да акостират на пристанището във Варна и вече ще са приводнени. 5 000 натренирани момчета и агресора ще фърга бомби и ракети по вече окрадените складове.
                Сега един истински случай. От село двама апапи (забележете единия ходил на мисия в Камбоджа, какво е правил там, само той знае), тръгнали да крадат животни в друго село и като излязъл собственика с една сопа и ги помлял. Тия двамцата един месец не излязоха от къщите си навън. Гаврим ги и сега.

                Коментар


                • Европа , Русия и Америка са се нахакали в едно блато от което измъкване няма, може и да има но няма да е въобще с войни и оръжия. Толкова са жалки, от добро сърце да ги съжали ГК..но много са зле вместо да стъпят на пътя да се пооправят си въобразяват че в блатото е истината.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • После начала «спецоперации» в Украине едва ли не единственным «окном в Европу» оставался российско-финский поезд «Аллегро» из Петербурга в Хельсинки. Теперь закрылось и оно: финская компания VR объявила, что из-за санкций, наложенных на РЖД, прекращает совместную эксплуатацию поезда.

                    До 27 марта он ходил, как объяснили финны, по требованию их правительства. Чтобы их сограждане смогли покинуть Россию. Теперь они считают, что
                    покинули все: в воскресенье, 27 марта, в 15:30 ушел и не вернулся последний «Аллегро».



                    Да си стоят рашките в раша докато свалят путя

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                      Еми значи руснаците да вземат да ги извадят тия "специални части", да видим какво могат най-накрая, че досега се осраха тотално.
                      Ами те ги извадиха отдавна и вече не можем да ги видим, скончилась

                      Коментар


                      • Те извадиха ВДВ-то още от ден първи и украинците ги помляха...

                        Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                        Еми значи руснаците да вземат да ги извадят тия "специални части", да видим какво могат най-накрая, че досега се осраха тотално.

                        Коментар


                        • https://www.youtube.com/watch?v=3hxAxha3s3k&t=1s Что же произошло с БДК "Орск" в Бердянске и кто его на самом деле затопил?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                            В българската няма ли
                            отговарям ти с същото, което написах преди минутка

                            Не се чудете - за нивото и представянето на руската армия в Украйна има една дума, която описва всичко и в момента берат плодовете и : КОРУПЦИЯ


                            може да газят в петрол,газ,злато и диаманти, но когато държавната машина е прогнила от корупция - най-лъскавото и модерното, с което може да се похвалят е внос или направено с части внос...

                            тези бързите ракети да речем че са топ, но какво друго?
                            не изоставяме своите е толкова жалък слоган за режима на путин, който жертва собствените си зле съоръжени войски само и само да пази режима на яхтаджиите от КГБ

                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                            Коментар


                            • В чуждестранния легион в украинската армия има вече руски батальон, в който има доброволци и бивши пленници, решени да се бият за освобождението на раша от путя

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                Не се чудете - за нивото и представянето на руската армия в Украйна има една дума, която описва всичко и в момента берат плодовете и : КОРУПЦИЯ
                                Плюс факта че наборната армия е с нисък боен дух .Нисък защото не виждат причина да воюват срещу сроден народ.Едно е да те нападнат и да се мотивираш друго е да те хвърлят в месомелачката заради прищявките на един човек.Само благодарение на чеченците и частната Вагнер има успехи в момента.

                                Коментар

                                Working...
                                X