IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Операция Z: Военкоры Русской Весны
    [B]‼️[I][B]

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Украинские военные по ошибке сбили два собственных вертолёта

Украинские военные по ошибке сбили два собственных вертолёта, приняв их за российские.

Украинские военнослужащие по ошибке сбили два собственных вертолёта. Речь, предположительно, идёт о вертолётах Ми-8, которые наносили удары по позициям ДНР. Первоначально украинские военные предписывали успехи себе, однако, к текущему часу имеются сведения о том, что был сбит вовсе не один вертолёт, а обе боевые винтокрылые машины.
      Подробнее на: https://avia.pro/news/ukrainskie-voe...nyh-vertolyota
      Има и видео, който го интересува
      Чакайте бре, нали бяхте ги унищожили още на земята.

Коментар

• Никой нищо не казва за изюм- само като информация- 1000 украинеца са притиснати до водоем на буквата U и те са в тясната/долната част, отпред са 3 руски групировки. Разстрелвали украинците направо с право мерене- директно в китарата. Вчерашното писмо което някой пусна тук е точно от тях

Коментар

• "Операцията" за два месеца е убила два пъти повече рускоезични граждани на Мариупол, отколкото нацистите през ВСВ за 2год.!!!
          За фашистите от Русия човешкият живот не значи нищо .

Путин нещо трябвало да бъде опериран https://fakti.bg/world/674975-operir...a-v-drugi-race

Коментар

• Понеже част от пишещите тук се напикават от кеф за всяка руска загуба към днешна дата Русия е използвала в Украйна-Войници от редовния набор-12%.Самолети-10%.Танкове-7%.Ракети-5%.Артилерия-4%.........Има още достатъчно....За западните партньори....Не загубила-а използвала.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

При мен има много германски руснаци- германци от казахстан, те казват - да ние сме германци, но сме първо руснаци. така че, по полека с определенията и феномените
              За германските руснаци - чемодан, вокзал, Масква.

Коментар

• Украинские военные по ошибке сбили два собственных вертолёта

Украинские военные по ошибке сбили два собственных вертолёта, приняв их за российские.

Украинские военнослужащие по ошибке сбили два собственных вертолёта. Речь, предположительно, идёт о вертолётах Ми-8, которые наносили удары по позициям ДНР. Первоначально украинские военные предписывали успехи себе, однако, к текущему часу имеются сведения о том, что был сбит вовсе не один вертолёт, а обе боевые винтокрылые машины.
                Подробнее на: https://avia.pro/news/ukrainskie-voe...nyh-vertolyota
                Има и видео, който го интересува

Коментар

• Германия днес са заявили, че очакват опразване на цяла Украйна от руски войски (сбогом ЛНР ДНР ) бре на тях врътнаха ли им кранчето, че рублеви сметки още нямали (над 50% от постъпленията във валута на путлеристан )

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                    Щом има подобни новини, нещата са в нов етап.

Украински военен самолет е нарушил (направил опит да наруши - е същото,.щом му отговаря противовъздушната отбрана) и се взривяеа (по някакви причини) руска петролна рафинерия в граничен район...

Подобна новина, заедно с обстрела на гранични контролно-пропускателни пунктове (в Курск и Брянск) - дават основания да се твърди, че въоръжената Украйна, която източи, повече от 25 % от оръжията на САЩ и - отделно още завидни пратки оръжие от ЕС, оценявано на милиарди - с които Украйна би трябвало да е достоен съперник на Русия.

Източникът на тия новини е Блиц, както и да ги тълкуваме, на мен ми е интересно, как (и къде) кацат украински военни самолети?... С имаше инфо и за това, че Украйна няма техниката за навигация на турските дронове (Байрактар?) и, че те могат да се управляват само от сателитите (на Мъск?), т.е. насочването на ракетите се извършва от САЩ (това не е от Блиц)...

​​​​​​Подобни факти ни приближават към ново развитие на ситуацията в Украйна.
                    https://blitz.bg/svyat/pvo-otblsna-u...ews883194.html

..............

Извод: борбата за природните ресурси на Русия, наистина ще бъде жестока.
                    Говори се за летища в румъния и полша, всъщност не се говори, а се знае със сигурност

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      . За мен големият феномен е как може някой да твърди, че хората, които се поздравяват със "Слава Украйна" и "Героем слава" са руснаци, само защото майчиният им език бил руски.
                      При мен има много германски руснаци- германци от казахстан, те казват - да ние сме германци, но сме първо руснаци. така че, по полека с определенията и феномените

Коментар

• gigow, недей че Байдън каза, че Русия ще нападне Украйна и те руснаците взеха, че я нападнаха да не го разочароват. Там да дадат парички запада на украинците сега, че ако не беше тази война там глада чакаше да влезе през вратата.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          Аз като производител искам да го потвърдя това. БЕЗ ГАЗ НЯМА ДА ЗАГИНЕМ !!! В моите фирми се използва газ, при това много, но това е защото когато едно време инвестирахме в съоръженията, газът беше най-евтината алтернатива. ИМА ОБАЧЕ И ДРУГИ АЛТЕРНАТИВИ !!! Просто трябва да се инвестира в други съоръжения, и това ще отнеме малко пари и време, но нищо повече !!!

Същото важи и за всеки един друг производител, който използва газ. Ще разгледа някоя от другите алтернативи, ще инвестира малко пари, и ще си реши проблемът веднъж завинаги. Този процес на пренастройка на промишлеността да заработи без газ вече тече.

Една от алтернативите е да се построи собствена заводска ФЕЦ, произвеждаща евтин ток за собствена употреба. Огромно количество производители са се ориентирали към тази алтернатива и в момента са на етап проектиране и доставка на оборудване, а някои вече дори са в етап строеж. Ние също - имаме над 20 декара покривна площ, която смятаме да я запълним на 100% с панели.
                          Точно така, предприятията масово се ориентират към собственни фец и това е доста преди войната. Сега зарди проблемите с газа, нещата се ускоряват.
                          Единствения проблем в момента за поскъпващите батерии.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            .. и ми се струва по-актуално да има нова тема:
                            "Ще има ли ядрена война НАТО-Русия"?
                            Щото едно време не ми се струваше много вероятно да има първата война, а сега ми струва, че от втората не сме много далече.
                            лвров какво каза пред Китай тия дни според вас?

Руско ПВО срещу украинско дронче

Click image for larger version

Name:	tupivatnici.jpg
Views:	1
Size:	34.4 КБ
ID:	3916866

Коментар

• Гледам заглавието на темата "Ще има ли война Украйна-Русия" и ми се струва по-актуално да има нова тема:
                              "Ще има ли ядрена война НАТО-Русия"?
                              Щото едно време не ми се струваше много вероятно да има първата война, а сега ми струва, че от втората не сме много далече.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Чугуни вече не стигат копейките да спирате такива филми, само с писаници по сайтове ще си останете.

Хакерска атака ударила снощи БНТ

Причината бил филмът за съветската окупация на България „Второто освобождение“

https://www.segabg.com/hot/category-...la-snoshti-bnt

Коментар

Working...
                                X