IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    https://fakti.bg/world/669101-ukrain...nocid-v-donbas

Разбира се, няма да те убедя, но поствам статията за свое собствено удовлетворение.

Чета аз за въпросната "Алея на ангелите" - тия деца какво са правили в зона на активни военни сражения с години? Защо не са били изтеглени, след като родните им области обявяват отделяне от Киев? Кой си оставя децата на фронтовата линия? Отговори няма, но пък има алеи ...

Last edited by X_Y; 26.06.2022, 11:50.

Коментар

• бай Митьо, са..са българи всички, цяла Европа до Китай и Монголия..всичко е само разделяне, и едни римляни и евреи е имало, а всичко друго е измислено.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Досега нямаше осакатени деца на 400 км от Добрич.
        Нямаше осакатени деца с моята вяра, чийто език разбирам, чийто черти на лицето са като на българските деца.
        Нямаше осакатени деца, живеещи в блокове, в които живеят и българчетата.
        Нямаше осакатени деца, с които да се асоциирам и да мога напълно да се поставя на тяхно място.

И спри с цинизма. Убийството и ампутациите на деца са драма, независимо дали са украинчета или русначета. Поне според мен де, твоята ценностна система може и да дели и бебетата по паспорт.
        https://bntnews.bg/bg/a/239361-42-sa...-125-sa-raneni
        42 са жертвите на безредиците в Одеса, 125 са ранени

Кървавите сблъсъци в Украйна се разпростряха на юг.

Last edited by X_Y; 26.06.2022, 11:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

АЗ САМО ИСТОРИЯ ЧЕТА ОТ 6 ГОДИНИ. ЕДИНСТВЕНОТО МИ ХОБИ СЛЕД БОЛЕСТТА. Отделям между 2 и 10 часа ДНЕВНО - всеки божи ден с малки изключения. Кво ли да прочета. Пиша си несъответствия на различните автори, сравнявам, отсявам вероятни ИСТИНИ .... Над 100 страници/файла с такива ИМАМ извадени. Нескопосани измислици колкото искаш. Не случайна е сентенцията че ИСТОРИЯТА Я ПИШАТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ. Те заличават историята на победените, ЗАЛИЧАВАТ. Нашата история са я ЗАЛИЧАВАЛИ ВСИЧКИ и руснаците(варягите) включително
          С последното съм съгласен. Ако си действително чел достатъчно, не мога да разбера русофилството ти. Няма друга държава, която да ни е навредила повече. И основата на заличаването на историята ни, пак оттам почва. Още по времето на Екатерина....и отново с "вътрешна" помощ...
          А руснаците са отчасти варяги.... повече са угрофини...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Най-ме кефят такива като тебе, свидетели на всичко.
            Не съм бил свидетел, руснаците си го казват,
            Last edited by X_Y; 26.06.2022, 11:48.

Коментар

• terziеv, няма да има велики държави, това нещо е непремливо за хора които могат да общуват свободно и бързо, предстои държавите и нациите да се размият - слеят. Доминацията е тирания, той света не може да се развива в условия на тирания..съответно губи се смисъла да го има.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Виждаш ли, предателство е възможно само отвътре.
                Тук съм напълно съгласен.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

E... Не знаеш ли наистина... Или не вярваш. Agenda 2030. Не е съвсем очевидно какво става още, понеже като тия съвремените специални операции, уж ще ти оперират сърцето, ама ти влизат през зад....
                  Чак адженда не знам дали е, но нещо става с Щатите наистина.
                  Чета сега, че психологическите последствия от локдауна били много тежки и затова имало временно чалване ...

... ама то локдауни имаше по целия свят, включително и в Русия, пък гледам рашките си пеят Катюшата, рисуват си Z-тчета по колите и хич не си и спомнят, че имало Ковид.
                  Ама много нестабилни тия американци, пък все по психоаналитици се влачат ...

​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Отстреляха......
                    ФСБ отстреля корумпетата, които бяха взели 4 милиарда долара, за да вдигат въстание във рускоезичните райони и не си свършиха работата
                    Най-ме кефят такива като тебе, свидетели на всичко.

Коментар

Русия освен РСМ друго не е създала.
                      Македонизма и антибългарщината са венеца на общото бебе на Тито и Георги Димитров. Перлата на Кремъл - "историческо Скопие".

В момента дундурка и едно малко емирство от главорези на православни. През 1995 черкезите колят руснаци, през 2022 - украинци. И в двата случая някакъв Кадиров е намесен.

Оттам нататък бутилира каквото даде земята и го продава. Тъй като спечелените пари не отиват при народа, биват пренасочвани към рушене на замогващи се източноевропейски държави.

В резултат Русия е богата, руснаците - бедни, а всички народи в руския периметър страдат от трудни, мъчителни и бавни преходи.
                      ​​​​​
                      Виждаш ли, предателство е възможно само отвътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Написал си естествено епохални безсмислици. Направо конкурираш dddd по този показател, а с осакатените деца се бориш за званието "почетен трол". Гледам регистриран на 3 Юли 2020 г., а досега не си писал, че ти пука за осакатени деца. Би ли ми обяснил, защо юни 2022 г. изведнъж почна да ти пука за тях? Катарзис?

При все това отделям тази част като най-безобразно тъпа. Няма велика държава, която да е станала такава без кръв. Не е имало и няма да има. Всеки, дето има "Велики" след името, е водил големи успешни войни.
                        Досега нямаше осакатени деца на 400 км от Добрич.
                        Нямаше осакатени деца с моята вяра, чийто език разбирам, чийто черти на лицето са като на българските деца.
                        Нямаше осакатени деца, живеещи в блокове, в които живеят и българчетата.
                        Нямаше осакатени деца, с които да се асоциирам и да мога напълно да се поставя на тяхно място.

И спри с цинизма. Убийството и ампутациите на деца са драма, независимо дали са украинчета или русначета. Поне според мен де, твоята ценностна система може и да дели и бебетата по паспорт.

Коментар

Впрочем има някакъв много сериозен проблем в САЩ последните месеци и съвпада му с края на Ковида и началото на декилимизацията вече ама съвсем намирисва.
                          Братовчеда на един познат е в Ню Йорк. Въпросите със здравните осигуровки, цените на бензина и публичните стрелби са ескалирали едновременно. На целия тоя фон - абортите скоро ще са извън закона.
                          Става нещо, и хегемона от сериала "Приятели" и холивудските блокбъстъри изпитва затруднения, няма какво да се лъжем. Не знам само защо и защо така изведнъж.
                          E... Не знаеш ли наистина... Или не вярваш. Agenda 2030. Не е съвсем очевидно какво става още, понеже като тия съвремените специални операции, уж ще ти оперират сърцето, ама ти влизат през зад....

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Не е Русия тази държава. Много си объркан от пропагандата. Вземи прочети малко история (не казионна) и току виж си прогледнал.
                            И да знаеш това с главните букви е много тъпо. Означава че крещиш...
                            АЗ САМО ИСТОРИЯ ЧЕТА ОТ 6 ГОДИНИ. ЕДИНСТВЕНОТО МИ ХОБИ СЛЕД БОЛЕСТТА. Отделям между 2 и 10 часа ДНЕВНО - всеки божи ден с малки изключения. Кво ли да прочета. Пиша си несъответствия на различните автори, сравнявам, отсявам вероятни ИСТИНИ .... Над 100 страници/файла с такива ИМАМ извадени. Нескопосани измислици колкото искаш. Не случайна е сентенцията че ИСТОРИЯТА Я ПИШАТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ. Те заличават историята на победените, ЗАЛИЧАВАТ. Нашата история са я ЗАЛИЧАВАЛИ ВСИЧКИ и руснаците(варягите) включително
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• бай Митьо, загубите вече са толкова големи, че най доброто което може да се направи е отношенията на конфликт да се деескалират. Последствията ще са такива, че на никой няма да му харесат. Ти го разбирай както искаш. Смяташ че украинци и руснаци се мразят вече непоправимо и завинаги, ако това те топли какво да ти кажа. Една цивилизация като тръгне назад и това нещо не се променя, еволюцията и еднократна в една посока, после вече не може да се повтори пътя като се загубят някакви по важни неща. При едни по сериозни войни например ще се унищожат машини, които после няма вече кой да ги пресъздаде наново. Има напред такива възможности, държавите и техните граници така или иначе ще се размият.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Тези хора или носят онази особена осанка на старата руска аристокрация, или са модерни дисиденти, които желаят велика Русия не през територия и осакатени чужди деца, а през начин на живот, наука и инфраструктура.
                                Написал си естествено епохални безсмислици. Направо конкурираш dddd по този показател, а с осакатените деца се бориш за званието "почетен трол". Гледам регистриран на 3 Юли 2020 г., а досега не си писал, че ти пука за осакатени деца. Би ли ми обяснил, защо юни 2022 г. изведнъж почна да ти пука за тях? Катарзис?

При все това отделям тази част като най-безобразно тъпа. Няма велика държава, която да е станала такава без кръв. Не е имало и няма да има. Всеки, дето има "Велики" след името, е водил големи успешни войни.

Коментар

Working...
                                X