If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
- Как е в Украйна?
- Ами руснаците воюват с НАТО.
- А имат ли някакви загуби?
- Много - губят танкове, самолети, кораби и дори генерали...
- А НАТО?
- НАТО още не са дошли.
Си Цзиньпин подчеркнул уважение территориальной целостности Украины и необходимость безотлагательно достичь режима прекращения огня.
Об этом глава КНР заявил это в разговоре с президентом Франции Макроном
Това е в полза на Русия, защото тя няма шанс по военен път да удържи завзетите територии. Запазване на текущото статукво по дипломатически път е единственият изход за Русия пред алтернативата да претърпи военен разгром. За тяхно съжаление Украйна е решила, че ще победи и запада ще и окаже неограничена помощ за да го постигне. Здравият разум сочи, че от тук нататък трябва да се обсъжда в какви срокове украинците ще изтласкат руската армия от територията си. Другото е загуба на време без практическа стойност.
Според мен, нямат главно командване вече руснаците. Там една част от армията ще иска едно, примерно изтегляне и САЩ да не ги нападнат, други части ще искат друго и не се знае въобще ще влязат ли в бой с НАТО и с какво оръжие.
Mateev, имаше една снимка някъде в нета на су57, поне 150 парчета тестови, но явно си летят със снаряжение се виждаше по тях. Те със сигурност не са сваляни. Може в момента да не се виждат никъде, не знам. Ако си виждал има подземни летища военни, пускали са филми в миналото, знаеш ли какво имат и какво нямат ?
Кви 150 парчета бре, ти синуваш ли? Су 57 има произведени 8 бройки и то със стария двигател от су 35.
Официалните позиции са, че самолета няма да бъде закупен масово от руските ВВС и че е по-добре да се отиде към разработване на самолет от следващо поколение. Руската медия, „ВЗГЛЯД“, нарича Су-57 „скъпа и безполезна играчка“
Mateev, имаше една снимка някъде в нета на су57, поне 150 парчета тестови, но явно си летят със снаряжение се виждаше по тях. Те със сигурност не са сваляни. Може в момента да не се виждат никъде, не знам. Ако си виждал има подземни летища военни, пускали са филми в миналото, знаеш ли какво имат и какво нямат ?
Как ще отвори небето, като ВВС на Сащ превъзжождат количественно над 10 пъти руските? За качеството изобщо не говорим.
Че те останаха ли здрави и читави руски самолети? Та той Путин за парада на 9-ти май не можа да събере самолети, та камо ли за да гони американските из Украйна. По скоро аз си мисля, че сега затварянето на Украинското небе го мечтае и самия Путин, за да може да се оправдае пред затъпелия руски народ, че е загубил войната, защото не е искал да предизвиква световна ядрена война, стреляйки по американски самолети. Един вид Путин ще се представи като радетел за световния мир, а НАТО като агресори. Да, подарихме Украйна на НАТО, но спасихме мира в целия свят. След това ще си подвие опашката в следващите 10 години, докато се опитва да произведе отново загубената в Украйна военна техника, но в условията на "импортозамещение".
Коментар