Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОще ли се чудите защо русия се измъкна набързо от Казахстан ?
Питайте Турция и Китай, те знаят защо
На теб.
Аха.
Абе, Балба, предупреждавай, като пускаш лафовете. Искам да си те записвам, че цирка го развалиха, киното - пълно с бози...
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеНе бих се наел да обобщавам толкова. Разликите от българин до българин са по-големи отколкото между ескимос и швейцарец. Затова е и толкова трудна работа да стане нещо читаво на територията. Що точно е така не знам, сигурно има генетично обяснение.
Около 50% от българите разбират че нямат никаква работа с "богатия, хуманен и цивилизован свят на ЕС, САЩ, Япония и Австралия". Богатството им се струва недостижим блян, а хуманността и цивилизоваността за тях са вид извращение под общото название "еврогейщина".
Затова и влизам тук от време на време, да позяпам типажи каквито почти никога не съм срещал на живо, просто няма къде. В истински зоопарк не съм стъпвал отдавна но някои от пишещите тук съперничат на жирафите по абсурдност. Та те биха се чувствали най-добре на място, което много прилича на някогашния СССР.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеЧервените знам, че сте атеисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Българите ще са добре, когато са с богатия, хуманен и цивилизован свят на ЕС, САЩ, Япония и Австралия.
Не бих се наел да обобщавам толкова. Разликите от българин до българин са по-големи отколкото между ескимос и швейцарец. Затова е и толкова трудна работа да стане нещо читаво на територията. Що точно е така не знам, сигурно има генетично обяснение.
Около 50% от българите разбират че нямат никаква работа с "богатия, хуманен и цивилизован свят на ЕС, САЩ, Япония и Австралия". Богатството им се струва недостижим блян, а хуманността и цивилизоваността за тях са вид извращение под общото название "еврогейщина".
Затова и влизам тук от време на време, да позяпам типажи каквито почти никога не съм срещал на живо, просто няма къде. В истински зоопарк не съм стъпвал отдавна но някои от пишещите тук съперничат на жирафите по абсурдност. Та те биха се чувствали най-добре на място, което много прилича на някогашния СССР.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Българите ще са добре, когато са с богатия, хуманен и цивилизован свят на ЕС, САЩ, Япония и Австралия. Ти искаш тук да объркаш някои по-тъпи от тебе, ако има такива, да защитават интересите на савецките говеда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Аз искам и българите по света, да са добре. Явно ти харесва, Азовци да палят живи българи. А в каквото и да се съмняваш, моето Ай-Пи, е при модераторите. Могат да потвърдят.
П.П.Проблемът е, НПО селските тролове, къде сте. Като Ваксарайна, примерно.
- 5 Харесвания
Коментар
-
На всички християни пожелавам светли празници. Червените знам, че сте атеисти и не почитате християнските традиции, но Ви пожелавам поне да се облажите с агнешко. Знам, че е скъпо, но можете като войниците от любимата Ви червена армия да го откраднете. Предполагам, че заработеното и краденото имат еднакъв вкус. Да Ви е сладко и наздраве!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Съмнява ме, че пишеш от центъра на София..по-скоро пишеш от центъра на масква. Как се бориш? С клавиатура и мишка?
Аз съм в България и искам на България да и е добре. Ти?
П.П.Проблемът е, НПО селските тролове, къде сте. Като Ваксарайна, примерно.Last edited by SKP; 22.04.2022, 01:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Къде, при нас? Аз съм в центъра на София. И се боря с НПО тролове, да не бъдат палени живи бесарабски българи.
Ти къде си?
Аз съм в България и искам на България да и е добре. Ти?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ми копирайте тогава, що не копирате? Боинг и Ербъз също са при вас, защо и тях не ги копирате?
Къде, при нас? Аз съм в центъра на София. И се боря с НПО тролове, да не бъдат палени живи бесарабски българи.
Ти къде си?
- 3 Харесвания
Коментар
-
better, трябва да четеш мислите на хората като знаеш обстоятелствата при които са поставени и попаднали, това да нямат хора приключи с потъването на Москва. Доста са единни че не искат да бъдат унижени, а и те знаят твърде малко за да решат нещо друго. Те казват на украинците, че никой не ги обича и те са колкото да могат запада да стигнат до тях да се разправят с Русия. 140 милиона са си доста хора, те дори са над 150 милиона. Те в Китай са повече от милиард и половина, не са броени никога точно.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
Коментар