IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Мариупол освободен от кадировците...

https://twitter.com/francska1/status...IjPrIEJZ8Ij7Hw
    Това е много православно, направо божия благодат за Великден. Благодарим ти, царю за благоволението.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Още ли се чудите защо русия се измъкна набързо от Казахстан ?
      Питайте Турция и Китай, те знаят защо
      И, разбира се, са ти докладвали.
      На теб.
      Аха.
      Абе, Балба, предупреждавай, като пускаш лафовете. Искам да си те записвам, че цирка го развалиха, киното - пълно с бози...

Коментар

• В Руската Дума е внесен проект за промяна на националния флаг от сегашния на стария червен флаг.И скоро Русия ще си върне славното знаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
          Не бих се наел да обобщавам толкова. Разликите от българин до българин са по-големи отколкото между ескимос и швейцарец. Затова е и толкова трудна работа да стане нещо читаво на територията. Що точно е така не знам, сигурно има генетично обяснение.

Около 50% от българите разбират че нямат никаква работа с "богатия, хуманен и цивилизован свят на ЕС, САЩ, Япония и Австралия". Богатството им се струва недостижим блян, а хуманността и цивилизоваността за тях са вид извращение под общото название "еврогейщина".

Затова и влизам тук от време на време, да позяпам типажи каквито почти никога не съм срещал на живо, просто няма къде. В истински зоопарк не съм стъпвал отдавна но някои от пишещите тук съперничат на жирафите по абсурдност. Та те биха се чувствали най-добре на място, което много прилича на някогашния СССР.
          ...И какво не им е наред на жирафите?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
            Червените знам, че сте атеисти
            Мисля че грешиш. Новите червени са до един горди православни християни. Иронично, но факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Българите ще са добре, когато са с богатия, хуманен и цивилизован свят на ЕС, САЩ, Япония и Австралия.

Не бих се наел да обобщавам толкова. Разликите от българин до българин са по-големи отколкото между ескимос и швейцарец. Затова е и толкова трудна работа да стане нещо читаво на територията. Що точно е така не знам, сигурно има генетично обяснение.

Около 50% от българите разбират че нямат никаква работа с "богатия, хуманен и цивилизован свят на ЕС, САЩ, Япония и Австралия". Богатството им се струва недостижим блян, а хуманността и цивилизоваността за тях са вид извращение под общото название "еврогейщина".

Затова и влизам тук от време на време, да позяпам типажи каквито почти никога не съм срещал на живо, просто няма къде. В истински зоопарк не съм стъпвал отдавна но някои от пишещите тук съперничат на жирафите по абсурдност. Та те биха се чувствали най-добре на място, което много прилича на някогашния СССР.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Българите ще са добре, когато са с богатия, хуманен и цивилизован свят на ЕС, САЩ, Япония и Австралия. Ти искаш тук да объркаш някои по-тъпи от тебе, ако има такива, да защитават интересите на савецките говеда.
                Ами то от вас по-има ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Аз искам и българите по света, да са добре. Явно ти харесва, Азовци да палят живи българи. А в каквото и да се съмняваш, моето Ай-Пи, е при модераторите. Могат да потвърдят.

П.П.Проблемът е, НПО селските тролове, къде сте. Като Ваксарайна, примерно.
                  Българите ще са добре, когато са с богатия, хуманен и цивилизован свят на ЕС, САЩ, Япония и Австралия. Ти искаш тук да объркаш някои по-тъпи от тебе, ако има такива, да защитават интересите на савецките говеда.

Коментар

• На всички християни пожелавам светли празници. Червените знам, че сте атеисти и не почитате християнските традиции, но Ви пожелавам поне да се облажите с агнешко. Знам, че е скъпо, но можете като войниците от любимата Ви червена армия да го откраднете. Предполагам, че заработеното и краденото имат еднакъв вкус. Да Ви е сладко и наздраве!

Коментар

• Мариупол освободен от кадировците...

https://twitter.com/francska1/status...IjPrIEJZ8Ij7Hw

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Съмнява ме, че пишеш от центъра на София..по-скоро пишеш от центъра на масква. Как се бориш? С клавиатура и мишка?
                        Аз съм в България и искам на България да и е добре. Ти?
                        Аз искам и българите по света, да са добре. Явно ти харесва, Азовци да палят живи българи. А в каквото и да се съмняваш, моето Ай-Пи, е при модераторите. Могат да потвърдят.

П.П.Проблемът е, НПО селските тролове, къде сте. Като Ваксарайна, примерно.
                        Last edited by SKP; 22.04.2022, 01:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Къде, при нас? Аз съм в центъра на София. И се боря с НПО тролове, да не бъдат палени живи бесарабски българи.
                          Ти къде си?
                          Съмнява ме, че пишеш от центъра на София..по-скоро пишеш от центъра на масква. Как се бориш? С клавиатура и мишка?
                          Аз съм в България и искам на България да и е добре. Ти?

Коментар

• Между другото ако знаят повече единството ще стане още по твърдо, но това означава пак война.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ми копирайте тогава, що не копирате? Боинг и Ербъз също са при вас, защо и тях не ги копирате?

Къде, при нас? Аз съм в центъра на София. И се боря с НПО тролове, да не бъдат палени живи бесарабски българи.
                              Ти къде си?

Коментар

• better, трябва да четеш мислите на хората като знаеш обстоятелствата при които са поставени и попаднали, това да нямат хора приключи с потъването на Москва. Доста са единни че не искат да бъдат унижени, а и те знаят твърде малко за да решат нещо друго. Те казват на украинците, че никой не ги обича и те са колкото да могат запада да стигнат до тях да се разправят с Русия. 140 милиона са си доста хора, те дори са над 150 милиона. Те в Китай са повече от милиард и половина, не са броени никога точно.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X