Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Че тя наистина си е Велика . Ама съвсем наистина.
Върна Наполеон до Париж
Върна Хитлер до Берлин
Сега се бие с въоражението на десетки държави чрез фашизираните и комплексирани хохли и ще ги прати където трябва .
В по късен етап Европа ще се включи в битките и с жива сила , подтикната от американците , като послушен пудел .
И това ще е краят й .
Брюксел ще ми е Берлин .
- 1 like
Коментар
-
Всеки може да изфабрикува нещо извън контекста , преправяйки чужди постове Имхотепчо.
Нещата обаче си остават същите и за поколения напред
Руската Армия под командването на Руски Генерали по заповед на Руския ЦАР - Е ОСВОБОДИЛА БЪЛГАРИЯ ОТ турско робство .
ФАКТ .
Не каза какво ти е обучението на Паисий относно московци и руси, нахалника бандеровец ли е, че нарича руси в 18-ти век, тия от Киевска Рус ?
пп
не съм променил смисъла на което сте написали, както вие сте направили по ченгесарски способLast edited by satz; 24.04.2022, 13:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеТова е очевидно, лекувам се - не е пропаганда
Нещата обаче си остават същите и за поколения напред
Руската Армия под командването на Руски Генерали по заповед на Руския ЦАР - Е ОСВОБОДИЛА БЪЛГАРИЯ ОТ турско робство .
ФАКТ .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Щом казваш. Нещо като отрицателните ти цени. Де факто, някъде и за малко, има но, досега, на крайни клиенти, системно, да са връщали - ниц.
Алтернативната история няма изначално шанса да бъде факт.... (та поизпожи се пак)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение.. Проблемът е, че за него сега няма полезен ход. Каквото и да направи ще е зле...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Украйна се оказа прекалено голяма хапка за егоцентричното джудже. Не мисля, че ще му стигне ресурса да направи нещо повече от това, което успя да съсипе до момента. За да стигне до Молдова трябва да мине през Одеса, а се видя колко струва черноморският му флот + ЕС и САЩ пратиха доста оръжие и боеприпаси. За момента му остават ракетите, които обаче не са безкраен брой и си мисля, че ще се случи нещо като със свръхмодерните му танкове - ще ги хване липсата.
ПП и още нещо - понеже много се говори за великата руска армия не е зле да си спомним, че Украйна беше една от най-развитите части на СССР и украинците винаги са били много съществена част от въпросната армия, а вероятно и не най-смотаната част от нея... С излизането на данни за престъпленията на руснаците на украинска земя си мисля, че ще има много жертви и все по-малко милост за руските военни.
Очевидно "денацификацията" на властта в Киев ще я оставят за няколко години нататък ... освен ако не решат другата седмица Киев да го няма като цяло ...
Та така ви виждам аз средносрочните цели на Кремъл - руска ивица от Луганск до Тираспол, блок руски робски държавици в Източна Европа и държане на Прибалтика, Полша и Финландия в постоянен страх от ядрена бомба.
Ако Орбан има 5 останали мозъчни клетки, ще усети, че Путин му готви капан и от двата стола накрая ще седне само на единия, ама с дилдо на него и без гащи.
Останалата тройка от Вишеград в такъв случай ще потърсят Букурещ и ще стане топ купон, още повече с въоръжаващата се с китайско оръжие Сърбия.
Тук става прелюбопитно, защото Унгария има нерешени исторически въпроси с Румъния, но пък Войводина също не е за пренебрегване.
Ние пък трудно можем да бъдем в коалиция с най-многократно нападалата ни държава и наш исторически враг номер 1 от 130 години насам, освен ако не си бутнем паметника при Гургулят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Определението за факт ви се явява енигма... То на путлерастните все им бягат дефинициите...
Коментар
-
Не знам за какво са дошли ..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПълни глупости
Или поне наричаш глупости , неща казани от него .
Но ти нямаш време за такива неща - трябва да громиш Путин и Рассия
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
Много скоро палачинката ще се обърне.
Кремъл ще търси примирие, Киев - не.
Коментар
-
Да, ама факт.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеОгромна грешка от негова страна. Ако беше кротувал и играл шахмата като преди, можеше да поддържа мита за великата руска армия и да всява поне малко страх и рескпект, като съответно вади и облаги от това. Проблемът е, че за него сега няма полезен ход. Каквото и да направи ще е зле.
Кремъл ще търси примирие, Киев - не.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Абе, дАрагой, ти явно, и да четеш не можеш. Я пак прочети написаното. За Украйна кой ти говори? В момента, Русия воюва с НАТО и САЩ, Украйна е само ТВД (Театър на Военните Действия).
спи спокойно вече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРусите изкуствено поддържаха украинската армия слаба. През по-голяма част от времето до 2014 Украйна беше васална държава-протекторат на Русия. Всъщност подобно на България. Формално сме уж независими и даже в НАТО, но реално в много голяма степен сме управлявани задкулисно от местни български про-руски пионки, много от които бивши ченгета от ДС.
Коментар
Коментар