If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Я ми посочи една западнала страна дето не са 100%, да не кажа 200 че и там я има 2-3 я няма
Бавно и мъчително откривате топлата вода, наречена притежание на печатница на базова валута Пък защо ви е базова валутата, е твърде сложна тема за невиждащи елементарни факти.
Възрастното население винаги е желало запазване на статуквото, докато младото винаги се е стремяло
към неговото разрушаване. Така е било, така и ще бъде. Тук и навсякъде.
Мислех те за умно момче Как можа да изтърсиш тук толкова глупава безсмислица
Toва нещо се нарича пиратство, както и блокирането на активи се нарича кражба. Не знам на твоя език как се нарича, но на моя се нарича така както ти го писах
Че нали се кланяш на силния бре вате - ми кланяй се.Няма изненадани,че си неграмотен какво е пиратство
Това е готино, най-сетне малко швабска смелост. Със сигурност путлерите са изненадани ватата ще претака течната газ с кофи към кЕтай
Toва нещо се нарича пиратство, както и блокирането на активи се нарича кражба. Не знам на твоя език как се нарича, но на моя се нарича така както ти го писах
Аз разглеждам настоящите противопоставяния в страната: Запад/Изток, демокрация/автокрация
като функция на конфликта между генерациите.
Възрастното население винаги е желало запазване на статуквото, докато младото винаги се е стремяло
към неговото разрушаване. Така е било, така и ще бъде. Тук и навсякъде.
Въпреки, че принадлежа, по независещи от мен причини, към "старото" поколение с консервативни
убеждения и носталгично отношения към някои "ценности" на социализма, отлично си давам сметка,
че във всеки подобен исторически конфликт, в крайна сметка побеждава новото, младото, прогресивното.
За съжаление, това става с дълга упорита борба, съпътствана от неудачи и грешки.
Тъй като, вече нямам желание за политическа или обществена дейност, се стремя, поне да не преча на младите,
да устроят живота, обществото и държавата си според техните разбирания.
Така че, в крайна сметка, у нас и наоколо ще триумфират справедливостта, цивилизационните ценности и
европейският начин на живот.
Азиатските - в Азия.
Last edited by RUBLA; 03.07.2022, 20:32.
Причина: Изтрито мнение.
50-60-70г бяхме КИТАЙСКОТО ЧУДО - 10-12% РЕАЛЕН ръст на БВП. Стигнахме и задминахме запада по някои неща ама трябваше вече да се оправяме САМИ - русия рухна и ние с нея след 3-4 години.
Ле-ле ти да не си отчитал петилетките по партийни събрания и софри. Бяхме задминали запада по партийна пропаганда и манифестации. Бяхме заприличали на концлагер, ама ти си бил тогава от надзирателите явно.
Изроджденците, трябва да бъдат съдени за подкрепа на тероризма и престъпления против републиката, след това да бъдат пратени да строят магистрала черно море.
Last edited by RUBLA; 03.07.2022, 20:33.
Причина: Изтрито мнение.
Какъв президент е този Румен Радев?!
Няма го да защити българските интереси. Уж ербап го раздава, а щом стане въпрос на кремълските интереси – тих като агънце, няма го да размахва юмручета.
Реве и Нинова и как няма да реве като комунягите от пребоядисаната БСП са безродници от 1919 г. и са на повикване щом Москва им натисне копчето.
Плаче и Копейкин – да се чуди има ли прокуратура в България и служби да сложат на място неговата пропутинска партия.
Известният с фонтанните си прояви и сдал поста министър на вътрешните работи след корупционни скандали през 2008 г. Румен Петков от партийката на агент „ГОЦЕ“ пък стяга протест в подкрепа на руските „дипломати“.
Има такъв Тошко и той разбирач го раздава – кой бил разузнавач, кой бил дипломат – политиканства завалията, че неговият гуру се крие като ситски лорд в тъмното и като втори Доган спуска отгоре на гумените печати какво да правят, след като и на него му мине инструктажа.
Ха, дано този руски корупционен клон да бъде окастрен! Да се ограничи купуването на продажни политически марионетки от Кремъл, защото конкуренцията за руската ясла е толкова ожесточена, че докато я има няма да станем нормална държава.
Last edited by X_Y; 03.07.2022, 16:55.
Причина: Внимавайте с обидните квалификации.
Коментар