IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/11562999

https://bnr.bg/horizont/post/1016697...bezpokoi-rusia

Малко са посгънали дълго и щастливо живеещите.

Любопитно ми е защо няма проблем Финландия да е член на НАТО, няма проблем Естония да е член на НАТО, няма проблем Латвия да е член на НАТО?

Нали драмата е, че Русия не иска граница с НАТО?
    ​​​​​
    Или драмата е друга, както знаем всички.

Впрочем, чакам си разпита на натовския генерал от Азовстал, пленен на 6 април.
    Три месеца минаха, толкова дълго ли говори тоя човек?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Рашастан няма земи в Литва Няма и да има. След като украинците приключат с Рашастан, няма и да има Рашастан
      Това вярно е за раздел хумор и сатира. Не могат щатите, щели или приключели.
      Пиши по-често, да с е смеем повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec
        много неприятно да се виждам в цитат на разни бавноразвиващи се елементи
        винаги съм ценял чуждото мнение, ама тук ми идва малко в повечко
        крайно време е да се възползвам от така рекламираната опция игнор…

Ами развивай се по-бързо.

Коментар

• По принцип акцийката е за обезценка на държавните дългове, така е стартирана и виждате какво се случва с някои предани на нея, същото и с другите като си изиграят ролите. Най глупавото е че е измислена тъпо, т.е. това няма как да стане ако населението е безпарично, а то е точно такова и не лъжа. Казвам ви го за да знаете, че има такова нещо като безпарично население много в момента, понеже и между вас има хора които не знаят. Политически става въпрос за фашизъм, неофашизъм а той по умните се сещат че няма как да е градивен и няма да изкара дълго но ще прати доста хора в земята - нищо повече не може да се постигне.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Литва има подписан договор с русия да пропуска до калининград по определено трасе товари и за това са и отстъпени земи. Сега тя денонсира договора следователно и другата страна може да каже че този договор е невалиден и да си поиска земите- за това става дума напоследък в русия. Най вероятно след като приключат с украйна руснаците ще обърнат внимание и там
            Рашастан няма земи в Литва Няма и да има. След като украинците приключат с Рашастан, няма и да има Рашастан

Коментар

• Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
              Ето какво е написал Капитан Петко Воевода за такива безродни:

Пет века англичани , французи ,алемани и австриици дружиха с падишаха.Не друг а дядо Иван тури край на теглото ни .Руските ни братя проляха кръвта си заедно с нас ,за да живей България.Има я държавата защото я имаше Русия,а държавниците ни срещу Русия.От мен е да знаете те не само Русия, а България ще продадат и от народа си ще се отрекат.
              Много знаеш ти какво е писал, четеш в русофили.бг моабетите на такива като тебе и ги представяш за думи на тоя-оня
              България няма нужда от рашки слугинаж и предатели! Ай гит!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ne Знам защо, но всички говорят че руснаците са задействали първоначално около 120-150 а сега около 200000 човека. С тези 200000 човека те са тревзели около 140000 кв км тоест една и половина българии
                И понеже са достатъчно малоумни да превземат точно сателитните си Мъдянски републики - за по-яко изравниха всичко със земята и го наториха с над 35хил рашки трупа, младежи достатъчно глупави да се оставят гнома да ги мобилизира И какво ще го правят сега това превзетото? Ах да, ще го загубят барабар с Крим. Честито на печелившите

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

РУСИЯ Е ВЕКИКА СИЛА, може и прави КАКВОТО СИ ИСКА. Дрисльовците могат САМО ДА ЛАЯТ. Колкото по лаят толкова по вероятно да ги застигне ВЪЗМЕЗДИЕТО от РУСИЯ или ФАЩ(другата велика сила).
                  За какви САРМАТИ лаеш, а не си траеш на насрания г@з.
                  Мислиш си че НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ, зад мен стои сатаНАТО бля бля. Те и укрите така си мислеха - е вече НЯМАТ ДЪРЖАВА имат руини и ще се възстановяват 100 години. Искаш и ние да сме в РУИНИ?
                  Че вие сте си в руини, ти даже живееш на село в неизмазана къща сам като куче
                  Рашастан вече не е дори регионална сила, след 4 месеца излагации няма ни армия, ни въоръжение, ни пари, ни дипломация.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

пак глупости на килограм.
                    Русия нахлу с 200к укрофашистите имат 600к армия. Кои са повече? ЗАДАЧА ЗА 2-РИ КЛАС
                    1. значи признаваш, че Рашастан нахлу
                    2. тогава явно фашистите са червените гладни азиатски скакалци
                    3. щом са толкова прости и не могат да смятат, редно е да ги изколят до един
                    4. след като Киев не падна за 3 дни, че и за 3 месеца - колко време ще изкара Рашастан в изолация - задачка за 7 клас (щото знам, че не си завършил 8ми)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Бреййй, не думай. Ами няма да я бъде тая.
                      Нема, вярно е, те украинците вече я пометоха с едни Стингъри

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Пълни глупости , ама много големи .
                        ....
                        ЕС ще се разпадне 100% до 5 години и причина за това ще е конфликта с Русия .
                        Запомненте този пост
                        Така е по-прегледно и съществено.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec
                          крайно време е да се възползвам от така рекламираната опция игнор…

Уви, ще продължаваш да четеш бисери в цитатите на по-търпеливите. Шокиран съм от това колко цитиран е например супертрейдъра, от него спасение просто няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                            Страни по количеството на военната авиация

Ще останете учудени колко самолета имат някои страни. Определено представите ми бяха съвсем други. Също така ще видите и какво смазващо превъзходство имат страните от НАТО спрямо Русия - средно срещу на всеки един руски самолет страните от НАТО могат да противпоставят по 7-8 свои самолета, а сега след загубите в Украйна - по 10-12 самолета. Въобще стане ли световна неядрена война, НАТО за нула време ще помете цялата Руска авиация.

Бреййй, не думай. Ами няма да я бъде тая.

Коментар

• имам чуството, че само форумните така наречени “русофили” не осъзнават какво причини кремълската шайка на руския народ…
                              трагедия, в стил руска класика….

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                                Разликата между русофили и русофоби е
                                Обясни по-добре разликата между русофили и русороби. Там са тънкостите

Коментар

Working...
                                X