IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фон, селяните имат пари, 2 декара домати 16тона. Един програмист взема по малко, само в обявите заплатите големи.Селяните обаче много мразят кражбата, защото като са ти парите на нивата, една кражба и ставаш от човек който не брои парите като си ги получи, на човек който е гладен. В България когато народа се е вдигал винаги е било, защото изкупчии вземат продукцията и не я заплащат.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Ти пък...все бързаш да се припознаеш. На куцата страна си, не разбра ли.
      Ох, ох, ох, нидей. Притесни мЪ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        Спомняте ли си едно време Бургас-Александруполис.
        Ей това му трябва на РУСИЯ - ИЗЛАЗ на средиземно море, да има търговски път и да може да продава.
        Защо тогава не се натиска на Гърция? Или ние ако имахме излаз на две морета, щяхме да сме станали република на СССР.

Коментар

• Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение

Не знам точно къде но после не е вкарал всичко при комасацията а баща ми не са го прибрали веднага в бкп щото е бил син на кулак
          Аналогичен случай в наше село. Както казвал дядото на жена ми....след 9 септември, въшльовците и голтаците дойдоха на власт.....ясно, всеки нормален им се е виждал кулак...

Коментар

Къде е ходил, че моят е бил през войната в Тасос и Кавала и също ми е разказвал. Глад е било там тогава и са давали на децата от техните дажби.
            Не знам точно къде но после не е вкарал всичко при комасацията а баща ми не са го прибрали веднага в бкп щото е бил син на кулак

Коментар

• Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение

Дедо ми е ходил на Бяло море и ми е разправял че на германците артелната е била печатарска машина.
              Къде е ходил, че моят е бил през войната в Тасос и Кавала и също ми е разказвал. Глад е било там тогава и са давали на децата от техните дажби.

Коментар

ВлаТко, не разбра ли за толкова години, че заради тази омраза, която излъчваш, не те харесват хората.
                Къде видя това в поста ми, което си написал. Еле пък за про100Киро и умнокрасивитетът....не е един път тук съм си писал мнението си за тях.
                Остави сега, всички, които не искат тук да е бедна руска провинция, са еврогеюве и натовски ястреби. Само истинските българи искат България да я няма, тъй да знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Това са внушения на празно място. Успокой се, Думитраке.
                  Ти пък...все бързаш да се припознаеш. На куцата страна си, не разбра ли.

Коментар

Излаз на бяло море нямаме най-вече благодарение на предателите комунисти начело с Георги Димитров, които по собствена инциатива се оттеглят от оставената ни част след ВСВ около Кавала. Като активно спомагат за предаването и на Гърция.
                    За другото си прав. Никой не иска силна държава на Балканите. Най-малко Русия. Затова винаги е препятсвала, доколкото е и възможно, всяко въздигане на държавата ни и българският дух. Ето това пропускаш....дано е от незнание, а не умишлено.
                    Дедо ми е ходил на Бяло море и ми е разправял че на германците артелната е била печатарска машина.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Само с "диплома от Харвард" (tm) пропусна да се похвалиш. Жалко, че толкова много акъл, а дава с 1/3 или 50 милиона отклонение.

Пък и софиянец. Сър ли да ти викаме или сахиб? Сигурно от онези "пет квартала" (тм), които единствено и само те заслужават да определят бъдещето на България.

Само едно не ви разбирам на умнокрасивите. Що сте толкова тъпи, да ги е?
                      ВлаТко, не разбра ли за толкова години, че заради тази омраза, която излъчваш, не те харесват хората.
                      Къде видя това в поста ми, което си написал. Еле пък за про100Киро и умнокрасивитетът....не е един път тук съм си писал мнението си за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Спомняте ли си едно време Бургас-Александруполис.
                        Ей това му трябва на РУСИЯ - ИЗЛАЗ на средиземно море, да има търговски път и да може да продава. И това е от 1800 година. Да ама ние излаз на Бяло море нямаме, благодарение на продажните немски чифути. Русия винаги е искала БЪЛГАРИЯ поне на 2 морета и всички са ПРОТИВ - колониална европа и османската империя. Каквото ще да става, ще изтрепем стотици хиляди армия ама БЪЛГАРИЯ на 2 морета никогиш, още повече приятелски настроена към Русия
                        Излаз на бяло море нямаме най-вече благодарение на предателите комунисти начело с Георги Димитров, които по собствена инциатива се оттеглят от оставената ни част след ВСВ около Кавала. Като активно спомагат за предаването и на Гърция.
                        За другото си прав. Никой не иска силна държава на Балканите. Най-малко Русия. Затова винаги е препятсвала, доколкото е и възможно, всяко въздигане на държавата ни и българският дух. Ето това пропускаш....дано е от незнание, а не умишлено.

Коментар

• Пак не умееш да четеш посланието но, вие двамата с Фоня, сте известни с възприемането на желаното от вас като действително затуй, нищо учудващо.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Те въобще не трябваше да влизат в Украйна. ОСВОБОЖДЕНИЕТО И Е ЗАДАЧА ЗА САМИТЕ УКРАИНЦИ.
                            ...обаче, понеже властта е узурпирана от пиндофили, може да се мине само през военен преврат...

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                              ... То е ясно, че нормален човек не може да обича Русия, нито да я защитава във войната с Украйна, трбва да има сериозни вътрешни проблеми.
                              Че той си го призна, занимава го секс подлежащ на регулация - разбери го, всеки път се озърта.....

Айде клекнаха путлерите за зърното https://www.vedomosti.ru/politics/ne...i-soglasheniya
                              "били се притеснявали, че оръжие ще им закарат на укрите"

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Само с "диплома от Харвард" (tm) пропусна да се похвалиш. Жалко, че толкова много акъл, а дава с 1/3 или 50 милиона отклонение.

Пък и софиянец. Сър ли да ти викаме или сахиб? Сигурно от онези "пет квартала" (тм), които единствено и само те заслужават да определят бъдещето на България.

Само едно не ви разбирам на умнокрасивите. Що сте толкова тъпи, да ги е?
                                Ти сега освен американците, европейците и софиянците кого още мразиш? Блестящ селяндурски ум. Ето затова между 500 милиона в Европа, в една малка държава по селата процъфтява русофилството. То е ясно, че нормален човек не може да обича Русия, нито да я защитава във войната с Украйна, трбва да има сериозни вътрешни проблеми.

Коментар

Working...
                                X