Фон, селяните имат пари, 2 декара домати 16тона. Един програмист взема по малко, само в обявите заплатите големи.Селяните обаче много мразят кражбата, защото като са ти парите на нивата, една кражба и ставаш от човек който не брои парите като си ги получи, на човек който е гладен. В България когато народа се е вдигал винаги е било, защото изкупчии вземат продукцията и не я заплащат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Ти пък...все бързаш да се припознаеш. На куцата страна си, не разбра ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеСпомняте ли си едно време Бургас-Александруполис.
Ей това му трябва на РУСИЯ - ИЗЛАЗ на средиземно море, да има търговски път и да може да продава.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение
Не знам точно къде но после не е вкарал всичко при комасацията а баща ми не са го прибрали веднага в бкп щото е бил син на кулак
- 3 Харесвания
Коментар
-
Къде е ходил, че моят е бил през войната в Тасос и Кавала и също ми е разказвал. Глад е било там тогава и са давали на децата от техните дажби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение
Дедо ми е ходил на Бяло море и ми е разправял че на германците артелната е била печатарска машина.
Коментар
-
ВлаТко, не разбра ли за толкова години, че заради тази омраза, която излъчваш, не те харесват хората.
Къде видя това в поста ми, което си написал. Еле пък за про100Киро и умнокрасивитетът....не е един път тук съм си писал мнението си за тях.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Това са внушения на празно място. Успокой се, Думитраке.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Излаз на бяло море нямаме най-вече благодарение на предателите комунисти начело с Георги Димитров, които по собствена инциатива се оттеглят от оставената ни част след ВСВ около Кавала. Като активно спомагат за предаването и на Гърция.
За другото си прав. Никой не иска силна държава на Балканите. Най-малко Русия. Затова винаги е препятсвала, доколкото е и възможно, всяко въздигане на държавата ни и българският дух. Ето това пропускаш....дано е от незнание, а не умишлено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Само с "диплома от Харвард" (tm) пропусна да се похвалиш. Жалко, че толкова много акъл, а дава с 1/3 или 50 милиона отклонение.
Пък и софиянец. Сър ли да ти викаме или сахиб? Сигурно от онези "пет квартала" (тм), които единствено и само те заслужават да определят бъдещето на България.
Само едно не ви разбирам на умнокрасивите. Що сте толкова тъпи, да ги е?
Къде видя това в поста ми, което си написал. Еле пък за про100Киро и умнокрасивитетът....не е един път тук съм си писал мнението си за тях.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Спомняте ли си едно време Бургас-Александруполис.
Ей това му трябва на РУСИЯ - ИЗЛАЗ на средиземно море, да има търговски път и да може да продава. И това е от 1800 година. Да ама ние излаз на Бяло море нямаме, благодарение на продажните немски чифути. Русия винаги е искала БЪЛГАРИЯ поне на 2 морета и всички са ПРОТИВ - колониална европа и османската империя. Каквото ще да става, ще изтрепем стотици хиляди армия ама БЪЛГАРИЯ на 2 морета никогиш, още повече приятелски настроена към Русия
За другото си прав. Никой не иска силна държава на Балканите. Най-малко Русия. Затова винаги е препятсвала, доколкото е и възможно, всяко въздигане на държавата ни и българският дух. Ето това пропускаш....дано е от незнание, а не умишлено.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе въобще не трябваше да влизат в Украйна. ОСВОБОЖДЕНИЕТО И Е ЗАДАЧА ЗА САМИТЕ УКРАИНЦИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение... То е ясно, че нормален човек не може да обича Русия, нито да я защитава във войната с Украйна, трбва да има сериозни вътрешни проблеми.- разбери го, всеки път се озърта.....
Айде клекнаха путлерите за зърното https://www.vedomosti.ru/politics/ne...i-soglasheniya
"били се притеснявали, че оръжие ще им закарат на укрите"
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Само с "диплома от Харвард" (tm) пропусна да се похвалиш. Жалко, че толкова много акъл, а дава с 1/3 или 50 милиона отклонение.
Пък и софиянец. Сър ли да ти викаме или сахиб? Сигурно от онези "пет квартала" (тм), които единствено и само те заслужават да определят бъдещето на България.
Само едно не ви разбирам на умнокрасивите. Що сте толкова тъпи, да ги е?
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар