Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе е нормално да се отъждествява с Петър I, защото води противоположна на него политика. Петър Велики е отворил Русия към запада а Путин я затвори. Путин е идейно и емоционално обвързана с болярите на които Петър Велики е рязал брадите на сила. Петър Велики след като се е отворил към запада е създал силна Русия а Путин я отслаби значително. Към момента Путин е най-слабият руски Цар, за последните двеста години, след Николай II. Интересно дали ще живее достатъчно да съсипе и последните останки от Русия и да спечели титлата за на слаб цар изобщо. Ще изчакаме и ще видим.
Не знам дали забелязвате, но Русия загуби Казахстан и цялото си влияние в централа Азия. Проблема не е само в Украйна. Останаха им само Армения, Грузия, Беларус и фамилия Асад в Сирия. Скоро ще загубят и тях и ще останат само с Московията. Това ли е величието на Русия? Та Путин взе държава с бляскаво бъдеще и оставя след себе си руини. Не може да е бил американски агент. Според мен е най-обикновен глупак, който постига с действията си обратното на това, което иска и после се чуди що за крив свят има наоколо.
Не приписвай на човек свои си домисли. Путин, не е казвал "аз съм Петър Първи". Вижа, че го спомена - спомена го. Какво от това? И не е той затварял Русия за света. Западът опитва да изолира Русия, което, е много различно нещо. Не е и цар. Царска титла се предава по наследство, а президент, се става с избори. Добър/лош, с избори. Към момента, Русия - също факт - е доста по-силна и влиятелна отколкото по Петрово време, в следствие определени икономически и други натрупвания. Петрова Русия, е нападана от шведите. Кой смее, в момента, да я нападне фактически? А, по това, кой е глупак...виж последиците от санкциите и кои държави страдат най-тежко. А бляскавото бъдеще, което тя била имала, когато той я пое...Когато я пое, това бе Елциновата, гладна и разрушена от крадци и бандити, страна. И сега има гладни. Процентът какъв е? И какъв е в щатите, примерно?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе е нормално да се отъждествява с Петър I, защото води противоположна на него политика. Петър Велики е отворил Русия към запада а Путин я затвори. Путин е идейно и емоционално обвързана с болярите на които Петър Велики е рязал брадите на сила. Петър Велики след като се е отворил към запада е създал силна Русия а Путин я отслаби значително. Към момента Путин е най-слабият руски Цар, за последните двеста години, след Николай II. Интересно дали ще живее достатъчно да съсипе и последните останки от Русия и да спечели титлата за на слаб цар изобщо. Ще изчакаме и ще видим.
Не знам дали забелязвате, но Русия загуби Казахстан и цялото си влияние в централа Азия. Проблема не е само в Украйна. Останаха им само Армения, Грузия, Беларус и фамилия Асад в Сирия. Скоро ще загубят и тях и ще останат само с Московията. Това ли е величието на Русия? Та Путин взе държава с бляскаво бъдеще и оставя след себе си руини. Не може да е бил американски агент. Според мен е най-обикновен глупак, който постига с действията си обратното на това, което иска и после се чуди що за крив свят има наоколо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТа Путин взе държава с бляскаво бъдеще и оставя след себе си руини. Не може да е бил американски агент. Според мен е най-обикновен глупак, който постига с действията си обратното на това, което иска и после се чуди що за крив свят има наоколо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Браво , браво . Разбрал си най сетне, защо Русия е велика страна и защо нито САЩ , Англия или EС , не могат да се мерят с нея .
Коя друга страна в света познаваш която може да удържи на икономическите и военните нападки от последно изброените .
Какво да запитам и е великото? Както да я гледаме, нищо - даже и армията и се оказа сол ташак
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
А сме едва юли месец. Нищо, както знаем Русия е на ръба на фалита, а нацис... ъъъ, евроатлантиците са пред Москва.ама да има за писане по вестниците - и мурзилажа да потрива ръце над едно НИЩО
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не четеш внимателно форума. Байдън може и с отрицателна подкрепа от населението да властва, защото е демократично избран. Путин пък и с 90% подкрепа е нелигитимен.
Просто нещо, пък още има хора, дето не схващат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Пак ли са обстрелвали някой мол мурзилките ... аман вече от глупостите им!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Добър или лош, Петър I -ви, неслучайно, и руснаците, го наричат Велики и му отдават нужното уважение. НОРМАЛНО е, държавник от ранга на Путин, да се равнява по великите руски царе. Още повече че,самите русофобски среди, го набедиха за "цар".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВКС России уничтожили целый ангар американских гаубиц M777
Американские гаубицы M777, обстреливавшие Донецк, уничтожены ударом ВКС России.
Российская боевая авиация нанесла сверхточный удар по местам хранения американских буксируемых гаубиц M777, которые, по утверждению Минобороны РФ, применялись для нанесения ударов по Донецку и близлежащим населённым пунктам. Удар был нанесён с применением высокоточного вооружения.
Известно о том, что удар пришёлся на склад в населённом пункте Часов Яр.
«В районе населенного пункта Часов Яр ударом высокоточного оружия ВКС России уничтожен ангар с американскими 155-мм гаубицами М777 и до 30-ти украинских боевиков, обстреливавших жилые кварталы Донецка», - сообщает оборонное ведомство страны.
Журналистам информационно-новостного агентства Авиа.про предположительно удалось установить и место, по которому пришёлся удар российской боевой авиации. Речь действительно идёт о полуразрушенном ангаре, находившемся вблизи железнодорожной станции. По данным спутниковых снимков НАСА, удар по складу был нанесён менее 6 часов назад, однако, насколько критическими являются разрушения – неизвестно.
Специалисты в свою очередь отмечают, что от уничтоженного ангара до северных окраин Донецка около 60 километров, что не позволяет подобным гаубицам вести огонь на таком расстоянии, в связи с чем, склад, вероятно, использовался как временное хранилище вооружения.
Подробнее на: https://avia.pro/news/vks-rossii-uni...ih-gaubic-m777
Коментар
-
Думитраке, аз тези последните 8 дни, съм отпуска и пак, ако вляза, е през няколко часа. (Ти си по-редовен, ми е мисълта.) После, къде видя, да съм бил припознавал интересите на Русия пред тези на България? (Виждаме ги различно но, то е следствие различни жизнени обстоятелства.) За дразнене и де факто, обиди срещу търговски партньор и основен доставчик на критични за националната ни икономика ресурси, нормален човек,трудно би ги приел за зряла, дълбоко осмислена и нужна стъпка. Накратко...Сериозно ли смяташ че, държавата ни, трябва да се управлява инфантилно и че ТОВА (инфантилното управление), е патриотизъм? Тежък случай, брат. Много тежък
А за Кирчу и Асенчъ....еми пак приказваш наизуст, съвсем друга ми е позицията, нееднократно представена тук. Е затова не ти обръщам внимание обикновено. Досадно е да се пише по 100 пъти едно и също...
Коментар
-
Добър или лош, Петър I -ви, неслучайно, и руснаците, го наричат Велики и му отдават нужното уважение. НОРМАЛНО е, държавник от ранга на Путин, да се равнява по великите руски царе. Още повече че,самите русофобски среди, го набедиха за "цар".Какво пък, явно си го заслужават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Има ли пилот в самолета? На Путин идеала му е Петър I....
Освободени по времето на социализма бяхме само от личната си свобода.
Апропо...на колко години си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Е не мога да вися непрекъснато по форумите като теб....имам си достатъчно друга работа.
Всеки който припознава интересите на Русия пред тези на България. Познават се по това как се хвърлят да я бранят(Русия) с голи гърди на амбразурата.
Ако питаш дали си от тях.....ми погледни се отстрани, ще разбереш
Коментар
Коментар