Първоначално изпратено от vestvi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Че на теб ли да "козируваме", бе? Я се виж, страх те е да си покажеш лицето (дали пък, нямаш сериозни причини?) Пък за морал - да не говорим,а тръгнал сметка да държи.
- 1 like
Коментар
-
Макс , сега Полша ще се въоръжава с азиатски танкове и самолети.Тези са много зле , въобще не искат да зацепят, нищо не става от тях, освен да сглобяват с азиатски части. Това че ни нямат доверие и затова не получаваме самолетите, не е вярно, там няма кой и с какво да ги направи. Те също се топят, но лягат на кълката че това не е страшно. Сега като заработят едни пари и няма да ги инвестират в бившата източна Европа, пак в Азия ще ги набият. При тях топежа на бялото население не се вижда, понеже вноса на ново качествено през мексиканската граница върви.D.Y.F-091066
Коментар
-
дали Батко ще даде виза на Сергей Викторович и делегация за присъствие на ГА на ООН... Предполагам че има интересни неща за разказване, Как така бракята укри жънат военни успехи, а пък се занимават с терористични актове, ядрен шантаж и т.н. Нали тероризма беше оръжие на слабите?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Тя газта и без пари да е все тая, след като се превърнеш в С. Корея, единственната радост ще ти остане да козуруваш всеки ден на портрета на джуджи.
Коментар
-
мен ме кефи следното, Как СМИ на Батко не забелязват бомбежките на Запорожката АЕЦ... шорошоидните бракя се спотайват като пр@дня в потури на тази тема. В случай, че гръмне централата Добрич и варна ще са засегнати
От началото на месеца срещу Курската АЕЦ има три диверсионни акта, централата е по стар тип, Чернобилски, защитата е по-стара технология
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПредполагам че това е новата реалност в която газът в Русия е 6 долара, а при някои будали 2500. Съответно в Русия ще могат да отглеждат много деца, всичко става с пари.
и по 6 цента да направиш газта, народа ни умира в съня си, хората на БатШорош са анестизиолози
- 1 like
Коментар
-
better, в САЩ едно дете да се роди е 100к долара Значи тези руснаци които ще имат по 10 деца, само с раждането им са усвоили 1м. долара
Излиза че Путин е велик, защото по принцип бялата раса се топи. Ами много пари им смъкнаха от гърба забити в банки извън Русия и инвестирани от тези банки в Китай, и на украинците също, на американците също. Аз им викам на всички - клуба на изялите едно с три букви.На всичко отгоре главите им родиха да се бият помежду си, а и нищо нямат, почти кръгли цървули.
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПредполагам че това е новата реалност в която газът в Русия е 6 долара, а при някои будали 2500. Съответно в Русия ще могат да отглеждат много деца, всичко става с пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пука му на руснака и на украинеца, украинците имат земя като памук. И ние имаме, само трябва да има таван за богатство от тривиален бизнес, не може да има олигарси, милиардери на които бизнеса им е тривиален. Тези в Украйна всичките са такива, в държавата са влезли половин трилион подарък, а народа си продава имотите за 2500 долара, бедни...
D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Бях на няма и 15, когато майка ми каза "Само не ми води рускиня - ще ти вземе и апартамента, и парите, и децата".
Вероятно в повечето източноевропейски нации ги има тия екземпляри (колко и българска сволоч има такава), ама рускините май наистина са най - обича те до ипотеката и до ЕС паспорта.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Скоро ще имат. Руснаци тук ми споделиха, че китайци масово се женят за рускини в пограничните райони.
Вероятно в повечето източноевропейски нации ги има тия екземпляри (колко и българска сволоч има такава), ама рускините май наистина са най - обича те до ипотеката и до ЕС паспорта.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар