Първоначално изпратено от DS66
Разгледай мнение
Смисъл за обикновения човек няма... всичко което се случва в момента е част от по-голям план на запада и най-вече САЩ за унищожаването на Русия. Разпада на СССР им позволи да превърнат бивши Руски републики в плацдарм срещу Русия. Това е, цялата работа е изключително гнусна и долна... в момента държави част от Варшавски договор изпращат Съветски оръжия да се убиват Руснаци (и от двете страни). Но западната пропаганда до такава степен вече ни е промила мозъка, че на мен ми трябваше известно време да осъзная какво се случва.
Гледай стратегически мащабно процесите, а не само в последните 10-тина години. Освен това "демокрацията" на запада внезапно изчезна, "обективните" им медии също. Свободата на словото също се оказва, че вече не съществува... аз имам "спомени от соц-а" и такива евтини трикове не минават при мен. Знам по-добре и от най демократичния западняк какво е демокрация и какво е свобода на словото. Тези неща не могат да бъдат включвани и изключвани "по поръчка", демокрацията и свободата на словото не се отменят, само защото на някой не му харесват. Оказва се, че на запад няма демокрация, а псевдо демокрация, същото и със свободата на словото... а и никой не го интересува каква е истината важното е "нашето мнение" то е най-меродавно. Обективността и истината са мъртви в момента... и това говори на къде се е запътил запада. СССР потъна по същата причина, лъжи, лъжи и още лъжи.... това е най-сигурния начин да "удариш дъното".
Коментар