Така ли изглежда една копейка, това копейка в обръщение в момента ли е? А колко е голяма, колкото една стотинка или размера и е по голям или по малък.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Изцяло мога да ти поясня, къде е и кой пресича някаква граница ....
ето заплащаме консултацията
ето ви и линк в помощ
https://informnapalm.org/bg/selfi-s-...a-teroristite/
Last edited by satz; 27.08.2022, 11:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Всички лузъри се надяват при ново раздаване на картите да се окаже, че вече не трябва да работят.
Някаква анаграма с ника май се е случила. За по-лесно произношение ли? Или е китайско менте?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеЗа кое излъгах?
Не знаеш ли за ковид-гълъбите, създадени в тайните биолаборатории в подземията на Азовстал лично от Сорос, Ротшилд и Рокфелер?
Не знаеш ли за пленения НАТО-вски генерал на 6 април, чийто показания "до дни" ще бъдат изнесени на специална пресконференция?
Не знаеш ли, че след нападението на Украйна срещу Русия щеше да последва и нападение на Сан Марино срещу Италия? Дано сега санмаринците се сепнат.
Не знаеш ли, че руските войници един укриански тостер не са пипнали и всички съобщения, видеа и снимки за обратното са долни инсинуации на укрите?!? И нормално - руските части в Украйна масово идват от богати райони с високи заплати, канализация, вътрешни тоалетни и впечатляващ набор от висок клас уреди в домовете!!!
Време е да спреш соросоидните медии и облъчванията на техните западни господари и да се обърнеш към истината - а тя е в Комсомольская Правда!
2.Пресконференция? Ако нещата са се оказали още по- ...специфични,и аз, бих се въздържал. Отделно,дето политическите ръководства на държавите, имат редовната практика, да мамят, дори и своите военни. Многократно, се е случвало и ще продължава да се.
3.Мъчно ми е за Италия, Слава на Сан Марино.
4.А ти къде ( по подконтролни на кого медии) видя руските войници да крадат перални и сигурен ли си че, ИЗОБЩО, са били под руско командване? Изобщо, сигурен ли си че, сам не си жертва на манипулации на общественото съзнание? Какви основания имаш да го твърдиш?
5.Соросоидните медии? А, с какво, те са по-добри от КП?
-Ей такива неща ми минават през ума, като те чета. Сигурно, щото съм несъвършен. Съвършените, вярват директно и безусловно на всичко, което им кажеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Всички лузъри се надяват при ново раздаване на картите да се окаже, че вече не трябва да работят.
Неслучайно точно тираджиите в Западна Европа са най-фанатичните български путинофили.
Цял живот въртиш гевреки сред уредени и богати общества, докато ти просто искаш да лежиш по цял ден и да гледаш ТВ Планета, но ти трябват пари.
Ако не си чувал за маг Дани Папазов - виж го.
Достатъчно е да го гледаш две минути, за да видиш какъв е контингента путинофили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Хората, симпатизиращи на Русия, рязко пресичат границата между подкрепа и самоопределяне с агресора.
Имам своите хипотези, но ми е интересно мнението на участниците в “дискусията” за причините, мотивиращи подобен феномен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepxi, имаш семейство и деца човече..ковид гълъби ние с теб не знаем има ли, но ти не знаеш много неща.Не си на страната на добрите със сигурност, просто се замисли и по добре си мълчи.
И като всеки българин, си правя ясна сметка при кои се живее по-добре. Ако ти се работи, пътува и забавлява де.
Ако ти се лежи и пърди по цял ден, сегашния строй е ад.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Хората, симпатизиращи на Русия, рязко пресичат границата между подкрепа и самоопределяне с агресора.
Имам своите хипотези, но ми е интересно мнението на участниците в “дискусията” за причините, мотивиращи подобен феномен.
Неслучайно точно тираджиите в Западна Европа са най-фанатичните български путинофили.
Цял живот въртиш гевреки сред уредени и богати общества, докато ти просто искаш да лежиш по цял ден и да гледаш ТВ Планета, но ти трябват пари.
Ако не си чувал за маг Дани Папазов - виж го.
Достатъчно е да го гледаш две минути, за да видиш какъв е контингента путинофили.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Само се страхувам , че нито едно от тях няма да съвпадне с твоите хипотези .
Изначале, те са погрешни
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеTepxi, като ги говориш тези неща лъжеш и не си добър а лош, като тези които замислят войни.Може би незнаещ какво има , мълчи си по добре..
Не знаеш ли за ковид-гълъбите, създадени в тайните биолаборатории в подземията на Азовстал лично от Сорос, Ротшилд и Рокфелер?
Не знаеш ли за пленения НАТО-вски генерал на 6 април, чийто показания "до дни" ще бъдат изнесени на специална пресконференция?
Не знаеш ли, че след нападението на Украйна срещу Русия щеше да последва и нападение на Сан Марино срещу Италия? Дано сега санмаринците се сепнат.
Не знаеш ли, че руските войници един укриански тостер не са пипнали и всички съобщения, видеа и снимки за обратното са долни инсинуации на укрите?!? И нормално - руските части в Украйна масово идват от богати райони с високи заплати, канализация, вътрешни тоалетни и впечатляващ набор от висок клас уреди в домовете!!!
Време е да спреш соросоидните медии и облъчванията на техните западни господари и да се обърнеш към истината - а тя е в Комсомольская Правда!
- 6 Харесвания
Коментар
-
На територията на централата руска армия няма, там са хората които винаги са си работили там и войска която е към централата и преди такава и е била с тази службата. Руснаците са им дали много оръжие, те са го пръснали навсякъде, включително и в командната зала както е снимано. Кой стреля по централата ? Който има възможност да ги наблюдава, излизат за обяд и пада снаряд който убива 3 на служители, колеги на човека от видеото което е успял да пусне. Всичко е ясно, няма никакви неясни моменти. Те знаят че снарядите идват от страна на Украйна и това е точно така.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар