IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

РашаТудей гледаш ли? ...
    На 8год. аз също си мислех, че телевизията е място за информиране...... Странно е, хора с претенции за мнение по сложни теми, още да търсят(каквито и да е) телевизии

Око да види, е забавно ниво, разбиващо се във въпроса: А Земята върти ли се?

Като гледам какво дращите за руски агресии и освобождения, май нямате идея колко години и Силистра и Варна са били руски.... ъъъъ да, - това е иноагентско инфо
    Last edited by satz; 31.05.2022, 00:08.

Коментар

• Hermes73, американците се притесняват от руските ракети, има много места откъдето могат да дойдат ракетите и нямат нищо общо с Русия. На всичко оторе ПВО срещу големите ракети е лъжа, дори не може да свали всяка втора. Руснаците се хвалят с едни S500 и някакви C600 , за вторите липсва снимка. Не знам дали наистина са толкова ефективни. След първата ракета в САЩ, цените на компаниите сини чипове на борсата им ще е по долар за акция. Всички знаят че техния естабилишмънт всъщност е назначен от босовете на тези компании, когато се издъни го отнасят и компаниите им. Те война на тяхна земя не са виждали, а разнобоя там е страшен. Путин ще вземе да познае за края на всевиждащото око.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Макс, във войската освободила България са били изключително украинци, та те са проляли кръв за нашата свобода.
        D.Y.F-091066

Коментар

• След колапса на Шри Ланка следва този на Пакистан-250 000 000 държава с ядрени ракети.След очертаващате се слаба реколта на фона на задаващия се недостиг на зърно септември предстоят интересни събития в света......

Коментар

• Макс, укранците още живеят във времената на мутрите, на пътя са безцеремонни, въобще не ги притеснява да не спират на пешеходни пътеки и да завият на кръстовището на дясно на червено. Днес го видях с очите си в България. По принцип мъжете трябва да се разкарат от тук или ще им се случи нещо като с едни чеченци с боен опит, които затваряха ресторанти , ядяха и пиеха и кръчмаря плащаше сметката.
            D.Y.F-091066

Коментар

• ratten, на тази лодка са африканци.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                Преди 1 месец писах че българите ще намразят украйнците..........Голямото болшинство вече искрено ги мразят.....След още 1-2 месеца ще се надигне истински гняв срещу тях.Тук в България..........
                преди около седмица се запознах с една украинка от днепропетровск, живее в киев... възраст на ръба между девушка и женщина... зомбирана работа, което не отговаря на нейното мнение российская пропаханда..

обяснява ми, че руските ахресори крадат битова техника и дантелени гащи за жените си, изнасилват 4 годишни деца... няма какво да спориш даже с девойката

викам, аве ти знаиш ли, че благодарение на руската ахресия срещу османската империя България е свободна, не ни се налага да бием чело у земята и да се молим по три пъти на ден...

казва, ама ние не сме ги молили да ни освобождават, викам то и немците не са молили да ги освобождават русите, ама кво да праиш...

просто ужас, за 8 години пълна подмяна на чипа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                  Путинофобите сега като прочетат тази новина ще започнат да пик ат шистов газ.
                  аз искам да се опитам да отговоря на въпроса, Защо Путин не е врътнал и няма да врътне кранчето на газта... , СЛЕД КАТО схемата на продажба на газта за рубли е един вид ЕЛЕГАНТЕН Финансов шлюз, който спасява валутната выручка на Газпром, а и всяка отечествена компания от могъщия доларов/евро финансов океан,

следователно, ако някой смята, че трябва да спре подаването на газта, то явно не е за този форум, та причините са две основни
                  1. Защо да спре да продава, когато газта е скъпа; 2. Продажбата за КЕШ му дава възможност да изкупува на безценица собствеността на изнасящите се компании от Русия, национализация по правилата на Батко

Има и други причини разбира се, но те са с малко тегло

Коментар

• Преди 1 месец писах че българите ще намразят украйнците..........Голямото болшинство вече искрено ги мразят.....След още 1-2 месеца ще се надигне истински гняв срещу тях.Тук в България..........

Коментар

• хаха
                      форума скърби и милее за олигофренска пропаганда тип соловьов ака скабеева
                      щом аз успявам почти всеки ден да се забавлявам с тях, как пък вие не успявате?

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Аз да попитам форумците, дали имат възможност да четат и да гледат руски СМИ... при мен зависи от доставчика, ползвам инет от различни доставчици, при някой от тях могат, при други не могат да се гледат и четат руските медии... в смисъл да да публикувам освен линка и текст, препоръчвам за търсачка яндекс, вече рутуб работи прилично, випиен за смяна на айрито

нашите евробракя под свобода на словото разбират на свобода на тяхното слово... всичко, което противоречи на наратива на Министерството на истината се цензурира, забранява, заглушава и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Кое са забранили, може ли православен линк? Крият превземането на Киев?
                        РашаТудей гледаш ли? Може ли да ми пуснеш линка, на който гледаш РТ?

Най известните шорошоиди са Виктор Орбан и шефката на РТ Маргарита Симонян... спомням си едно интервю на МС, която говореше за цензурата в ЮТуб, че един видеоролик, след като бъде хостван има живот 1-3 минути, която призоваваше за информационно партизанство и за рехостване на видеата, за да може истината да достигне до западната публика...

ти никога няма да намериш, видеоинтервюто с осакатените деца от бомбалдираното училище в Алексинац, иде ти да ревеш от мъка, като гледаш и слушаш осакатените ангели... аз просто съжалявам, че не си го свалих

Коментар

• Путинофобите сега като прочетат тази новина ще започнат да пик ат шистов газ.
                          Урсула фон дер Лайен: Купуваме още руски петрол, за да попречим на Путин да го продаде по-скъпо ВИДЕО

Председателят на Европейската комисия даде интервю пред MSNBC

Снимка: msnbc.com

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен обяви, че страните от ЕС продължават да купуват руски петрол, въпреки че обещаха напълно да намалят енергийната зависимост от Русия, за да ѝ попречат да продава суров петрол другаде на по-висока цена.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Аз да попитам форумците, дали имат възможност да четат и да гледат руски СМИ... при мен зависи от доставчика, ползвам инет от различни доставчици, при някой от тях могат, при други не могат да се гледат и четат руските медии... в смисъл да да публикувам освен линка и текст, препоръчвам за търсачка яндекс, вече рутуб работи прилично, випиен за смяна на айрито

нашите евробракя под свобода на словото разбират на свобода на тяхното слово... всичко, което противоречи на наратива на Министерството на истината се цензурира, забранява, заглушава и т.н
                            от първия или втория ден е отрязан достъпа до 1-2 руски сайта в които влизах.
                            не ми е голяма загуба, но ме напушва смях.

развития запад пресъздава условията в които бяхме по време на дивия комунизъм у нас.
                            тоя път в ролята на снн и ббс е рт.
                            чакам скоро и да ми свалят бушона, за да проверят какво гледам на видеото.
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от fbr65 Разгледай мнение
                              А ти знаеш ли каква издръжка плаща българската държава с европейско съфинансиране, за издръжка на български деца по домове и приемни семейства. Хотелиерите ще пукнат от смях ако чуят.
                              така нареченото европейско финансиране е пълна измама, европа получава като годишна вноска от България 1 евро, което струва 1 евро... България получава от европа 1 евро, което струва около 0,30евро... това сме го говорили многократно...

логиката на санкциите и подкрепата на украинските бежанци е следната... санкциите са вид война, ако МАТОвци не се страхуваха от Русия, Русия щеше да има съдбата на Югославия и долу горе санкциите, кражба на руски активи са единствената възможност за водене на война...

другия начин на водене на война е да се воюва с чужди ръце... от братята украинци се иска да умират, Бидон плаща големи пари на ЧВД / частната военна държава Украйна-могат поименно да се изброят шепа украинските олигарси, които разпределят между себе си големите пари от Бидоня/ Украина за да воюва

Батко обещава, че ще се заработва на загуба/военното поражение/ на Русия... но както си спомняме от войната в Ирак, не само че не ни дадоха възможност да заработваме на поражението на Ирак /да възстановяваме Ирак/, но и ни принудиха да си продадем 3,3млрд долл дълг на 11,5% от номинала... нашите войничета умираха мърциня за бизнеса на щерката на Дик Чейни

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ако държите всичко да видите, то за Вас вярно ли Земята не се върти

" Тысячи русские встречают День народного единства в очереди на выезд в Польшу....."

вероятно, силно логично, ще кажете и че това долу не е опашка, както и че лаврови не са се редили на опашка

но все пак, споделете усещането си относно въртенето на Земята
                                това в лодката трябва да са руснаците, които искат да влязат в полша ли?
                                те сигурно даже вече са пристигнали, че гледам са на котва.

единственото ми усещане е, че те носи главата.
                                лек ден и попътен вятър.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X