IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• САЩ не виждат необходимост да променят политиката си за ядрено възпиране в отговор на решението на Русия (https://t.me/uniannet/151290) да актуализира ядрената си доктрина, цитира Bloomberg говорител на Съвета за национална сигурност.

Според него решението на Русия не е било изненада за САЩ.
    ---------------------------------
    В США не видят необходимости менять свою политику ядерного сдерживания в ответ на решение рф (https://t.me/uniannet/151290) обновить ядерную доктрину, - Bloomberg со ссылкой на представителя Совета национальной безопасности

По его словам, решение россии не стало неожиданностью для США.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Груйче, кротни се вече. Нали уж отдалече я гледаш тая война? Нещо много емоционално подхождаш. Да не е щото натовски ракетки опердашиха военна база дълбоко в руZZкия тил
      Колко дълбоко е тази база

Коментар

• Украйна разполага с възможности за далечен обсег, ние имаме нашите безпилотни самолети с далечен обсег, „дългия“ Нептун и повече от един. А сега разполагаме и с ATACMS. Ще използваме всичко това, - Зеленски на съвместна пресконференция с датския министър-председател Фредериксен

Дания предаде шест изтребителя F-16 на Украйна, очаква се да бъдат предадени още 13 - министър-председател Фредериксен
        --------------------------------------
        У Украины есть дальнобойные возможности, есть наши дальнобойные дроны, "длинный" "Нептун", и не один. И теперь у нас есть ATACMS. Всё это мы будем использовать, - Зеленский на совместной пресс-конференции с премьером Дании Фредериксен

Дания передала Украине шесть истребителей F-16, ожидается передача еще 13, - премьер страны Фредериксен
        Last edited by barbaron; 19.11.2024, 21:17.

Коментар

• danetha, само едно яко бомбе и ще окъпе Сащ с 1400 метрова вълна, когато се изтегли тя ще откара всичко в Океана, плана на Сахаров сега с още по мощна бомба - само една единствена.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
            Блядовете като говорят за атомни бомби ,нека си видят гъстотата на населението.Само няколко подводници нулират цялата посрана нация

И защо проектираш себе си навсякъде, пък и за "нация" се обявяваш? Интернетска бръмчилка (трол), а с претенции.

Коментар

• GiRo, гайдлайнерите на тръмпистите открито говорят за разтрогването на ЕС, сега гледах един казва - Аз съм убеден че ЕС, ще се разпадне ! И Нато щели да го разпаднат, но то щяло да надживее ЕС. Май в Европа е време да си дадат сметка какво им мислят, какво замислят да им се случи. Те открито им го казват.
              - Германия щели да я превърнат в пасища, имали такъв план и сега щели да го осъществят до край. Сега Германия ще се топли с въглища които те ще им продадат за пари казва човека !!!!
              Големи приятели на ЕС и специално на Германия са. Те се поздравяват че са успели да осъществят плана Моргентауър...
              Last edited by supertrader; 19.11.2024, 20:59.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Блядовете като говорят за атомни бомби ,нека си видят гъстотата на населението.Само няколко подводници нулират цялата посрана нация

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Груйче, кротни се вече. Нали уж отдалече я гледаш тая война? Нещо много емоционално подхождаш. Да не е щото натовски ракетки опердашиха военна база дълбоко в руZZкия тил

П.П. Ние не сме ти. Та като искаш нещо, пиши в първо лице единствено число. Много удари дупето в тавана, че да говориш от името на всички нас с "ние" ...
                  Ти не си ние.
                  ...Или си? Колко персони живеят между ушите ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Помощта на ЕС за Украйна от началото на войната достига 124 млрд. евро

Има ли смисъл да обяснявам откъде са взети тези пари- от мен и от вас, от моите и вашите деца
                    Лично аз бих дал и още. Бих ти платил и билета за Матушка, ама нейсе. Киснеш си в тая прогниваща Германия и туй то. Не щеш и да чуеш за местене към РуZZкий мир. Но пък във форума си силен
                    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Ми прецакани са, съжалявам за тях, да се орпавят и да се ебават. Ние си искаме само българите от Молдова, Украйна и Русия, а как ще се наричат тези държави и какви ще са териториалните им граници - не ми пука, не са нито в НАТо, нито в ЕС, за да ме грее за тях повче, отколкото за Мозамбик или Панама, да речем

П.П. Ние не сме ти. Та като искаш нещо, пиши в първо лице единствено число. Много удари дупето в тавана, че да говориш от името на всички нас с "ние" ...
                      Last edited by GiRo; 19.11.2024, 20:27.
                      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• https://x.com/squatsons/status/1857420389548458163- да се предадеш на дрон- ако не го бях видял, нямаше да го повярвам- само че не е един човек, а няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                          Блядовете настъпиха мотиката с Украйна,сега и американците ще я настъпят

Това е велик народ ! Не случайно милионери и световни шампиони се върнаха още първите дни за да защитят родината си.Ако бяха бг мишки,изобщо нямаше да го направят.
                          Мир без тях да ги питат ,няма да има 10000% ! Те няма да се съгласят.

...Яйце и орех. Спри, НЕДЕЙ!
                          - Труд кървав, Боже, пожалей!

Коментар

• Помощта на ЕС за Украйна от началото на войната достига 124 млрд. евро

Има ли смисъл да обяснявам откъде са взети тези пари- от мен и от вас, от моите и вашите деца

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              усрайна никой няма да я пита.
                              Блядовете настъпиха мотиката с Украйна,сега и американците ще я настъпят

Това е велик народ ! Не случайно милионери и световни шампиони се върнаха още първите дни за да защитят родината си.Ако бяха бг мишки,щяха да продължат да берат ягоди в Англия,да взимат социал в Германия и в същото време да плюят Европа..
                              Мир без тях да ги питат няма да има 10000% ! Те няма да се съгласят.
                              Особедно пък някакъв дядо риж педофил ,осъден престъпник, да им заповядва и налага насила условия,това няма как да стане.Ако някой си мисли обратното,значи не ги познава.В един момент ще му бият шута
                              Last edited by danetha; 19.11.2024, 20:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                                И какво зависи от мен, та ми ги казваш тия неща?Коментирам ситуацията каквато е .
                                По-скоро, ни пускаш тъжни хуморески.

Коментар

Working...
                                X