IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Китай и Индия някога са били срещу Хитлер а сега не са срещу Путин. Я пак си помисли дали света се е събрал срещу Путлер!
    Е, те така се нахъсят неуверените.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      В случай, че агресорът бъде спрян имаш сигурност. Светът се събра да спре Путин както спря и Хитлер. После беше мир. А Путин макар и идейно близък до Хитлер е много по-слаб от него. Няма шанс за успех.
      Веселяк (GAY).

Коментар

В случай, че агресорът бъде спрян имаш сигурност. Светът се събра да спре Путин както спря и Хитлер. После беше мир. А Путин макар и идейно близък до Хитлер е много по-слаб от него. Няма шанс за успех.
        Китай и Индия някога са били срещу Хитлер а сега не са срещу Путин. Я пак си помисли дали света се е събрал срещу Путлер!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Според мен, при всички случаи, по-големите държави ще имат ядренно оръжие. Светът вече е друг, никакви договори вече не гарантират сигурност.

Коментар

Само глупак може да вярва в това. Каква е ползата на Украйна да се самоубие като убие населението си и замърси територията си за винаги? Аз знам, че ако света не помогне на Украйна всеки ще иска да има атомна бомба като единствената възможна защита срещу агресия. Да не забравяме, че Русия, САЩ и Великобритания са се подписали, че гарантират териториалната цялост на Украйна срещу отказа им от ядрени оръжия. Реално договора не струва нищо защото Русия нападна Украйна, неизпълнявайки задълженията си да е гарант, а САЩ и Великобритания осъществяват само ограничена подкрепа. Ако Русия въз основа на това, че има ядрено оръжие бъде оставена да завзема чужда територия и да избие един народ, то всеки ще иска да има бомба да за издевателства безнаказано.
            Според мен, при всички случаи, по-големите държави ще имат ядренно оръжие. Светът вече е друг, никакви договори вече не гарантират сигурност.

Коментар

• Украинците да си сядат на г..и да подпишат нов договор за мир, който ще спазват този път. После всичко ще се оправи,на руснаците може да им вземеш всичко без война, с война обаче не може. СССР поддържаше по висок стандарт на живот , в Полша, Чехия, ГДР, Унгария отколкото в самия СССР, даваха им горива без пари, суровини на корем. Я сметнете колко пари Русия е наляла в Украйна с природен газ на руска цена, ако го плащаха по българската цена колко трябваше да са платили за него ? Кой ще им подари на тях толкова пари ? Русия да се разпаднела , после ще умират от глад форевъ..
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Соледар е по-малък от Долна Оряховица... ХаХаХАоХ - какво вече е радост ватнишка, с Одеса докъде стигнаха смотаняците, с Харков? Славянск? Днепро? Днепропетровск? Северск? Угледар (аре за последния нали превзет беше). хихихи, НюЙорк? ХАХАХАХАХА
                Но е по-голям от Прохоровка и Бородино, нали?

Коментар

• Баси, тва с КНАУФ е кофти. Точно в разгара на сезона на ремонтите!
                  Сега паникьорите ще опустошат Бриколаж, БауХаус, Практикер, МастерХаус и другите по списък.

Коментар

• Соледар е по-малък от Долна Оряховица... ХаХаХАоХ - какво вече е радост ватнишка, с Одеса докъде стигнаха смотаняците, с Харков? Славянск? Днепро? Днепропетровск? Северск? Угледар (аре за последния нали превзет беше). хихихи, НюЙорк? ХАХАХАХАХА

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Не знам какво да се чудим и какво да гуглим, знам обаче че украинците обясняваха че ядрена бомба не им трябвала защото си имали атомни централи. Щели да взривят една централа и да накривят шапката на руснаците
                      Само глупак може да вярва в това. Каква е ползата на Украйна да се самоубие като убие населението си и замърси територията си за винаги? Аз знам, че ако света не помогне на Украйна всеки ще иска да има атомна бомба като единствената възможна защита срещу агресия. Да не забравяме, че Русия, САЩ и Великобритания са се подписали, че гарантират териториалната цялост на Украйна срещу отказа им от ядрени оръжия. Реално договора не струва нищо защото Русия нападна Украйна, неизпълнявайки задълженията си да е гарант, а САЩ и Великобритания осъществяват само ограничена подкрепа. Ако Русия въз основа на това, че има ядрено оръжие бъде оставена да завзема чужда територия и да избие един народ, то всеки ще иска да има бомба да за издевателства безнаказано.

Коментар

• Има ли някъде статистически данни за количествата природен газ които Украйна е получавала годишно, по години от Русия за последните 30 години.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Не "в", а "НА" Украину. Ама така е, кой не знае езици.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Не знам какво да се чудим и какво да гуглим, знам обаче че украинците обясняваха че ядрена бомба не им трябвала защото си имали атомни централи. Щели да взривят една централа и да накривят шапката на руснаците
                            дрън-дрън.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ам прав си, голямо е бедствието за вас. Изгони тез дет ви даваха копейките и каза горивата от нефтозавода ще се продават само на втр пазар. Затуй газ пикаете.
                              Я пак че не разбрах- кой и какво е казал??

Коментар

Working...
                              X