Първоначално изпратено от Бързоходко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВ случай, че агресорът бъде спрян имаш сигурност. Светът се събра да спре Путин както спря и Хитлер. После беше мир. А Путин макар и идейно близък до Хитлер е много по-слаб от него. Няма шанс за успех.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВ случай, че агресорът бъде спрян имаш сигурност. Светът се събра да спре Путин както спря и Хитлер. После беше мир. А Путин макар и идейно близък до Хитлер е много по-слаб от него. Няма шанс за успех.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Според мен, при всички случаи, по-големите държави ще имат ядренно оръжие. Светът вече е друг, никакви договори вече не гарантират сигурност.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСамо глупак може да вярва в това. Каква е ползата на Украйна да се самоубие като убие населението си и замърси територията си за винаги? Аз знам, че ако света не помогне на Украйна всеки ще иска да има атомна бомба като единствената възможна защита срещу агресия. Да не забравяме, че Русия, САЩ и Великобритания са се подписали, че гарантират териториалната цялост на Украйна срещу отказа им от ядрени оръжия. Реално договора не струва нищо защото Русия нападна Украйна, неизпълнявайки задълженията си да е гарант, а САЩ и Великобритания осъществяват само ограничена подкрепа. Ако Русия въз основа на това, че има ядрено оръжие бъде оставена да завзема чужда територия и да избие един народ, то всеки ще иска да има бомба да за издевателства безнаказано.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Украинците да си сядат на г..и да подпишат нов договор за мир, който ще спазват този път. После всичко ще се оправи,на руснаците може да им вземеш всичко без война, с война обаче не може. СССР поддържаше по висок стандарт на живот , в Полша, Чехия, ГДР, Унгария отколкото в самия СССР, даваха им горива без пари, суровини на корем. Я сметнете колко пари Русия е наляла в Украйна с природен газ на руска цена, ако го плащаха по българската цена колко трябваше да са платили за него ? Кой ще им подари на тях толкова пари ? Русия да се разпаднела , после ще умират от глад форевъ..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСоледар е по-малък от Долна Оряховица... ХаХаХАоХ - какво вече е радост ватнишка, с Одеса докъде стигнаха смотаняците, с Харков? Славянск? Днепро? Днепропетровск? Северск? Угледар (аре за последния нали превзет беше). хихихи, НюЙорк? ХАХАХАХАХА
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
че пляс Союзные силы "РВУТ" ВСУ под Соледаром, Бахмутом и Донецком. Юрий Подоляка - последние новости с Украины на утро 3 августа (12 видео)
Наши в СОЛЕДАРЕ - идут бои на заводе KNAUF. Последние новости с Украины за последний час - даже СТРЕЛКОВ РАДУЕТСЯ! (18 видео)
Авдеевка, Пески, Бахмут. Зеленский: "ТАМ ПРОСТО ПЕКЛО!". Последние новости и карты боев с Украины сегодня 3 августа (14 видео)
Нали се оплакваше че нямало новини- ако искаш още само кажи
Сега паникьорите ще опустошат Бриколаж, БауХаус, Практикер, МастерХаус и другите по списък.
Коментар
-
Не знам какво да се чудим и какво да гуглим, знам обаче че украинците обясняваха че ядрена бомба не им трябвала защото си имали атомни централи. Щели да взривят една централа и да накривят шапката на руснаците
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениедрън-дрън.
Наши в СОЛЕДАРЕ - идут бои на заводе KNAUF. Последние новости с Украины за последний час - даже СТРЕЛКОВ РАДУЕТСЯ! (18 видео)
Авдеевка, Пески, Бахмут. Зеленский: "ТАМ ПРОСТО ПЕКЛО!". Последние новости и карты боев с Украины сегодня 3 августа (14 видео)
Нали се оплакваше че нямало новини- ако искаш още само кажи
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Коментар
-
Не знам какво да се чудим и какво да гуглим, знам обаче че украинците обясняваха че ядрена бомба не им трябвала защото си имали атомни централи. Щели да взривят една централа и да накривят шапката на руснаците
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ам прав си, голямо е бедствието за вас. Изгони тез дет ви даваха копейките и каза горивата от нефтозавода ще се продават само на втр пазар. Затуй газ пикаете.
Коментар
Коментар