Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
СЪМ съгласен! Много!
Съвременна държава НЕ може да съществува без полупроводници! Е, що унищожихме нашите полупроводници? Не мога да си го обясня... Вероятно, за да има кой да НИ внася полупроводници?
И друго е ОЩЕ по-важно и заема място, преди полупроводниците, без което СЪВРЕМЕННА държава НЕ може да съществува (особено в подобни на нашата географска ширина)..
НЕ може да съществуваТ (доста!) - без енергоносители! Все пак ще се живее без полупроводници (затова затворихме тия производства).
Предстои да видим как се живее без енергоносители и още по-интересно ти: с оскъпени неколкократно енергоносители.
Разбира се, опитвам да разсъждавам от името на производителите, които се опитват да бъдат конкурентноспособни..., особено в Европа.
(моля коментиращите казуса да не се концентрират около платежоспособността на населението, ако и това да е съществено)... Производствата и техните енергоносители са важни, защото е добре да имаш полупроводници, но около тях може да го няма двигателят, електродомакинската техника..., а и полупроводниците не могат да намалят сметките за енергоносителите .., нито пък стават за ядене, ако цената на хляба зависи съществено от вложената енергия (за приготвяне, транспорт -доставка на суровини и разпространение)...
Имам усещаненето, че пак ще се плъзнем в дебата по линията, кое е първичното - кокошката или Ейцето... Арбитраж - лятото на 2023.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеУкраински военни освободиха Хнилица Перша в Харковска област
От него го граничния Вовчанск са към 20км...
- 1 like
Коментар
-
Украински военни освободиха Хнилица Перша в Харковска област
От него до граничния Вовчанск са към 20км... а преди 7 дни това беше дълбок тил - Вовчанск гласяха за админ център...Last edited by satz; 11.09.2022, 14:16.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Дет се вика,най-големия доставчик на оръжие за Украйна е Русия
От 7 до 10 Септември :
-7,000 Soldiers (As Prisoners)
-457 Main Battle Tanks
-1,380 Armored Combat Vehicles
-54 Artillery Pieces with Ammo
-20 Air Defense Systems
-11 Special Equipment
Сериозна работа.Това може да e началото на разпада на руската кочина ако тръгне вълнатаLast edited by petrg5s; 11.09.2022, 13:50.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Жест на добра воля - планирано подарени заблуждаващо десетки танкове при Изюм https://twitter.com/GirkinGirkin/sta...77872533721093
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеA аз си мислех че мурзилките нямали чувство за хумор
https://www.youtube.com/watch?v=yAlkuVwt6yY
ХахаХа и стискат широко очите, и чуруликат каквото им спуснат. Бахти липсата на достойство
пп
свален..ъъъъ, Не! Су34 борт 20, прави последна отвличаща маневра на добра воля, кисимов ше потвърдиLast edited by satz; 11.09.2022, 11:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеНякакви отвличащи маневри били проведени: https://vz.ru/news/2022/9/10/1176889.html
A аз си мислех че мурзилките нямали чувство за хумор
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар