IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
    ... ще запалят въздуха на планетата, а той може да гори защото съдържа голям процент азот и по малък кислород с който азота ще се окисли при температура над 1800 гродуса по целзий, и това въобще не е шега. Въпроса опира само до това да се създаде достатъчно голямо като обем огнище от където да тръгне възпламеняването, с един взрив на водородна бомба не може, но с много чийто топлинен форнт да се обедини може. ....
    Горенето на азот е проста реакция, като я напишете и погледнете енергийния и баланс, може и да разберете какви фантазии сте описали. На планетата от която идвате може и да са възможни тия описания, но Тук на Земята, няма да ви се получи.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

като пукне бахтън - демоНкраДеца бахтън войната ще свърши. Дано му направят импийчмънт ноември на алцхаймера
      Боя се, от него, нищо не зависи. Дори сам от себе си, не зависи дъргелът.

Коментар

Нямали оръжия руснаците, много инжекции си биете за сляпа вяра. Не само че имат мощни бомби, но имат най вероятно изключително водородни, защото подръжката им е евтина в сравнение с на тези старите. Светът ни е пред катастрофа, вярвайте на каквито искате глупости. Въобразявайте си че като се правят лоши неща може накрая да се пръкне нещо хубаво..после...
        Тази война е най добре незабавно да се спре, ако трябва може да се договорят за спорните територии да се изселят от хора, там човек да не стъпва, ничия земя. Но това нещо трябва да спре и с войните вече просто се приключва.
        като пукне бахтън - демоНкраДеца бахтън войната ще свърши. Дано му направят импийчмънт ноември на алцхаймера
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• За съжаление тази война няма край.

Коментар

Дори държавите да се изолират една спрямо друга, пак е много добър вариант защото поне ще ги има.
            Тоя стил май ми е познат. Роднина на супертрейдъра?

Коментар

• Дори държавите да се изолират една спрямо друга, пак е много добър вариант защото поне ще ги има.

Коментар

• Нямали оръжия руснаците, много инжекции си биете за сляпа вяра. Не само че имат мощни бомби, но имат най вероятно изключително водородни, защото подръжката им е евтина в сравнение с на тези старите. Светът ни е пред катастрофа, вярвайте на каквито искате глупости. Въобразявайте си че като се правят лоши неща може накрая да се пръкне нещо хубаво..после...
                Тази война е най добре незабавно да се спре, ако трябва може да се договорят за спорните територии да се изселят от хора, там човек да не стъпва, ничия земя. Но това нещо трябва да спре и с войните вече просто се приключва.

Коментар

• Няма да има медийно отразяване на употребата на ЯО. Те вече прекалиха в тази война. Дори няма значение кой е виновен. При употреба на ЯО, така както ги докараха нещата ще запалят въздуха на планетата, а той може да гори защото съдържа голям процент азот и по малък кислород с който азота ще се окисли при температура над 1800 гродуса по целзий, и това въобще не е шега. Въпроса опира само до това да се създаде достатъчно голямо като обем огнище от където да тръгне възпламеняването, с един взрив на водородна бомба не може, но с много чийто топлинен форнт да се обедини може. Те точно това могат да направят, защитни системи за ракети нямат, разчитат че ще хванат при употреба от противника на няколко спорадично изстреляни единични бройки управлението. Но и двете страни се пазят противника им да не успее да го направи, и да пренасочи ракетите обратно по гливите на тези които ги изстрелват. Така че те ще се нападнат с голяма мощност, и ще успят да унищожат планетата. Няма значение кой владее медиите. Това нещо го написах отдавна, Матеев ми се изсмя..за него историята с коронавируса беше репетиция, той сам си ги написа тези си неща защото е много компетентен. Заблуждавате се много и двата лагера сте едни остри камъни, които не искат да мелят заедно.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                    ако трябва да съм честен, и аз някъде около 25 февруари бях убеден, как руснаците ще постигнат квото са намислили в рамките на десетина дни…
                    незнам колко заблуден човек тряя да е , да си мисли как сичко на кремълските другари им вървяло по план, бавно-бавно си постигали целите
                    пълен смях,
                    кремълските другари се осраха до шията , и единственото обяснение е , че просто нямат пари!!!
                    чуйте култовия живков от 87:
                    ти нямаш пари - ти не може да решаваш…
                    Оказа се че, нямат пари, нямат и оръжия - всичко е окрадено и изнесено! Пво то им е 0 - някви допотомни дронове атакуват нефтозаводи. "Нещо" удари летището в Крим, а ватитите дори незнаят какво е, и откъде е дошло, пълен смях! С анимации и паради, някои кръгове подведоха путин, че имат безаналогови оръжия и че мн бързо ще смачкат укрите. Не стана.

Коментар

• ако трябва да съм честен, и аз някъде около 25 февруари бях убеден, как руснаците ще постигнат квото са намислили в рамките на десетина дни…
                      незнам колко заблуден човек тряя да е , да си мисли как сичко на кремълските другари им вървяло по план, бавно-бавно си постигали целите
                      пълен смях,
                      кремълските другари се осраха до шията , и единственото обяснение е , че просто нямат пари!!!
                      чуйте култовия живков от 87:
                      ти нямаш пари - ти не може да решаваш…

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Припомням за първото изпитание на Путин като президент, разказано от либерала Шевчук... Целия свят е вперил поглед на Украйна, там Русия се бори с абсолютното Зло. Русия надежда за нормалните хора!

ДДТ - Капитан Колесников (Пропавший без вести)
                        https://www.youtube.com/watch?v=-4Yyjebzlgo
                        Човеко, тая вечер да не си взел двойна доза?

Коментар

Момчета, като ви чета май няма да се размине без шут в ззъбките на Батко. Батко, раздава лицензи на фашизъм, на всепозволеност... Призовавам ви да не забравяме, че Европа е родината на Фашизма, концентрационните лагери са изобретение не на Хитлер, а на англосаксите... абе много може да се говори за ноу-хау-то на Батко

Живеем в интересни времена, специално на мен ми беше интересно, да се запозная с технологията Майдан, технологията на създаване на фашизъм и нацизъм... Гьобелс е юноша бледен, в сравнение с Батко!
                          Стига сте плашили гаргите бря! Медведа каза, че ще има страшен съд! Къде е? Къв фашизъм ти се привижда нз, но укрите ви биха такъв шут в зъбите, че се чудите откъде ви дошло! А е толкова лесно да се оттеглите от чуждите земи!

Коментар

Момчета, като ви чета май няма да се размине без шут в ззъбките на Батко. Батко, раздава лицензи на фашизъм, на всепозволеност... Призовавам ви да не забравяме, че Европа е родината на Фашизма, концентрационните лагери са изобретение не на Хитлер, а на англосаксите... абе много може да се говори за ноу-хау-то на Батко

Живеем в интересни времена, специално на мен ми беше интересно, да се запозная с технологията Майдан, технологията на създаване на фашизъм и нацизъм... Гьобелс е юноша бледен, в сравнение с Батко!
                            не, че нещо, но Z-символиката, пропагандистите идиоти по телевизиите, законите срещу свободата на словото,наказателните колонии и тн....

това ако не е фашизъм какво е?
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Припомням за първото изпитание на Путин като президент, разказано от либерала Шевчук... Целия свят е вперил поглед на Украйна, там Русия се бори с абсолютното Зло. Русия надежда за нормалните хора!

ДДТ - Капитан Колесников (Пропавший без вести)
                              https://www.youtube.com/watch?v=-4Yyjebzlgo

Коментар

Голямо бичуване за Путин

Бомбардировката на военното летище в Саки е по-голям удар за Путин, отколкото потъването на крайцера "Москва".

Както в материален (щетите, нанесени от 30 бомбардировача, бяха много по-големи от тези на едно безполезно старо корито), така и в морален аспект - беззащитността на важен военен обект беше показана на цялата страна и на целия свят.

И неистови викове "Мамо, мамо! Трябва да се измъкнем оттук!", заедно с истерията на орките, които се тълпяха в задръствания по Кримския мост, донесе много положителни емоции на милиони украинци, които вече 6 месеца живеят под постоянни ракетни удари.

Сигурен съм, че всички негови съюзници - Си Дзинпин, аятолах Али Хаменей и Ким Чен Ун - са информирани за позора на Путин.

И дори най-заклетите ватници, гледайки кълбетата дим над Евпатория, започват да подозират, че "специалната военна операция" изобщо не върви по план.

В резултат на това днес стана ясно, че командирът Игор Осипов е бил уволнен.
                                Той ще бъде заменен от друг мерзавец - вицеадмирал Виктор Соколов.

Коментар

X