Местната армия на квази държавата е без жилетки, слагат по няколко автомата през врата като медальони за лесно. Автоматите като изстреля един пълнител и цевта загрява и почва да плюе, затова най практично е да имаш готов втори и трети. Така се прави, 3 пушки са 12 кг, ако сложиш и бронежилетка ставаш роботакси, не може да бягаш, може да се влачиш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Безимен, и аз не те убеждавам че в момента газ и петрол не трябват, само ти обясних че не ги берат в Сибир като гъби. Мисли си че американците и руснаците ако не ги вадят заедно тези неща от там и някой сам ще добива нещо. Американците имат технологията, руснаците могат да се оправят на терен, няма как да ти покажа как насипват блата, ще се впечатлиш. Това нещо струва много пари, сигурно и американците ще могат да го организират, но ще е като с атомен реактор 10 пъти по скъпо. Смятай на какви цени ще излезе добива. Както са се скарали, китайците могат да пуснат много тръби към Сибир, но колко ще им струва газ от там.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е, те и китайците, вземат насериозно диверсификацията. Убеден съм.
Аз да не би да те убеждавам в противното?
Да не мислиш, че тия милиарди, които плащат, за да имат газ днес - са единствените? (една възможност)
Нефтопродукти и въглища (други възможности)
Соларни панели и ветрогенератори (нови възможности)...
Всичко това - откъдето и колкото могат (не само от Русия) - това наричам диверсификация.
Но, да им "препоръчваме" - щом правят соларни панели - да спират да плащат газа - НЕ я виждам тази работа. Точно това ме съветва твоят приятел от паралелната реалност.
Това беше по същността на спора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ти явно не виждаш, колко жестоко е разграбена русия. Даже самолелета на страшния съд беше ограбен. Какво те кара да вярваш, че ори ядренния арсенал не е същото?)
https://censor.net/ua/video_news/336...to_hyiovo_buty
- 1 like
Коментар
-
Абе, гледам ги, едни такива, уплашени, мани - бегай, бегай - мАни. Веселяк ^2.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Само си представи, десетима генерали, си занесли и си пазят по мазетата от няколко ядрени глави. Веселяк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Усмихнатия емотикон не знам какво трябва да говори. Ако конфликтът се разрастне, както ви се иска, няма да има "сигурно" място. Само идиоти могат да подкрепят тъпкането с оръжия една деградирала страна.
колегата ви пък неразбира и каква е КамаСутрата
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеднес - "Войска Азербайджана вошли в город Лачин, который почти 30 лет контролировала Армения"
някой се съмняваше за каква КамаСутра иде реч
- 4 Харесвания
Коментар
-
Китайците не смеят да гъгнат. Обградени са отвсякъде с много тояги. Мислят, че ако полетят тояги между русия и нато, те ще гледат сеир. Нищо подобно според мен. Тръгнат ли удари, част от тоягите ще бъдат и към китай. На всеки му е ясно кой подрикна русия към това безумие.
Коментар
-
Ти явно не виждаш, колко жестоко е разграбена русия. Даже самолелета на страшния съд беше ограбен. Какво те кара да вярваш, че ори ядренния арсенал не е същото?
Коментар
-
Там варианта е по европейски модел да се направи квази държава, както я нарече един умен казахстанец. В Европа хората си живеят в квази държави и области и кантони дори. Добре си живеят, стандарта им малко по висок на живот, но така им е било писано. Е не е чак толкова висок като Казахстанския и не могат да се забавляват например като казахстанци които по принцип още нямали ток.D.Y.F-091066
Коментар
-
Е, китайците не са луди но виж, ти си нъмбър Уан, и не струваш милиони, ами милиарди и дори трилиони. Почвам да събирам ст'инки за храм на Заций Ошеметухин.
Коментар
Коментар