IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Местната армия на квази държавата е без жилетки, слагат по няколко автомата през врата като медальони за лесно. Автоматите като изстреля един пълнител и цевта загрява и почва да плюе, затова най практично е да имаш готов втори и трети. Така се прави, 3 пушки са 12 кг, ако сложиш и бронежилетка ставаш роботакси, не може да бягаш, може да се влачиш.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Хохохо
      "Интервью Героя Украины, артиллериста Олега Голинея: Иногда достаточно одной системы М777, чтобы в течение дня уничтожить две батареи кафиров"

Коментар

• Безимен, и аз не те убеждавам че в момента газ и петрол не трябват, само ти обясних че не ги берат в Сибир като гъби. Мисли си че американците и руснаците ако не ги вадят заедно тези неща от там и някой сам ще добива нещо. Американците имат технологията, руснаците могат да се оправят на терен, няма как да ти покажа как насипват блата, ще се впечатлиш. Това нещо струва много пари, сигурно и американците ще могат да го организират, но ще е като с атомен реактор 10 пъти по скъпо. Смятай на какви цени ще излезе добива. Както са се скарали, китайците могат да пуснат много тръби към Сибир, но колко ще им струва газ от там.
        D.Y.F-091066

Коментар

• satz, руснаците ще си изтеглят армията от там. Вече ги освободили и местните не ги искат.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Е, те и китайците, вземат насериозно диверсификацията. Убеден съм.

Аз да не би да те убеждавам в противното?

Да не мислиш, че тия милиарди, които плащат, за да имат газ днес - са единствените? (една възможност)

Нефтопродукти и въглища (други възможности)

Соларни панели и ветрогенератори (нови възможности)...

Всичко това - откъдето и колкото могат (не само от Русия) - това наричам диверсификация.

Но, да им "препоръчваме" - щом правят соларни панели - да спират да плащат газа - НЕ я виждам тази работа. Точно това ме съветва твоят приятел от паралелната реалност.

Това беше по същността на спора.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ти явно не виждаш, колко жестоко е разграбена русия. Даже самолелета на страшния съд беше ограбен. Какво те кара да вярваш, че ори ядренния арсенал не е същото?
              Ето на по-ниско ниво, как са им армейските бронежилетки (полицейски се оказват )
              https://censor.net/ua/video_news/336...to_hyiovo_buty

Коментар

• better, ако не стане голям катаклизъм китайците 100 процента оцеляват, но другите няма. И те го знаят и не са я подтикнали, а принудили и недиректно а така с финес..5000км граница имат.
                D.Y.F-091066

Коментар

Абе, гледам ги, едни такива, уплашени, мани - бегай, бегай - мАни. Веселяк ^2.
                  Ми не са ли? Аз кво ти казах? Янките ще идат в тайван. Китайците ще се разлютят, ще покажат мускули, ще дуят и ще се кротнат. Така ли стана? Ми така стана.

Коментар

Само си представи, десетима генерали, си занесли и си пазят по мазетата от няколко ядрени глави. Веселяк.
                    Защо ядренни глави? Мкбр само от ядренни глави ли са съставени?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Усмихнатия емотикон не знам какво трябва да говори. Ако конфликтът се разрастне, както ви се иска, няма да има "сигурно" място. Само идиоти могат да подкрепят тъпкането с оръжия една деградирала страна.
                      Азерите си връщат земите,но слепите не виждат,че путлер не само го поема, а и дудук на Ердоганчо прави. Сложно е.... за слепите.
                      колегата ви пък неразбира и каква е КамаСутрата

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                        Усмихнатия емотикон не знам какво трябва да говори. Ако конфликтът се разрастне, както ви се иска, няма да има "сигурно" място. Само идиоти могат да подкрепят тъпкането с оръжия една деградирала страна.

Коментар

Китайците не смеят да гъгнат. Обградени са отвсякъде с много тояги. Мислят, че ако полетят тояги между русия и нато, те ще гледат сеир. Нищо подобно според мен. Тръгнат ли удари, част от тоягите ще бъдат и към китай. На всеки му е ясно кой подрикна русия към това безумие.
                          Абе, гледам ги, едни такива, уплашени, мани - бегай, бегай - мАни. Веселяк ^2.

Коментар

Ти явно не виждаш, колко жестоко е разграбена русия. Даже самолелета на страшния съд беше ограбен. Какво те кара да вярваш, че ори ядренния арсенал не е същото?
                            Само си представи, десетима генерали, си занесли и си пазят по мазетата от няколко ядрени глави. Веселяк.

Коментар

• Там варианта е по европейски модел да се направи квази държава, както я нарече един умен казахстанец. В Европа хората си живеят в квази държави и области и кантони дори. Добре си живеят, стандарта им малко по висок на живот, но така им е било писано. Е не е чак толкова висок като Казахстанския и не могат да се забавляват например като казахстанци които по принцип още нямали ток.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Е, китайците не са луди но виж, ти си нъмбър Уан, и не струваш милиони, ами милиарди и дори трилиони. Почвам да събирам ст'инки за храм на Заций Ошеметухин.
                                Китайците не смеят да гъгнат. Обградени са отвсякъде с много тояги. Мислят, че ако полетят тояги между русия и нато, те ще гледат сеир. Нищо подобно според мен. Тръгнат ли удари, част от тоягите ще бъдат и към китай. На всеки му е ясно кой подрикна русия към това безумие.

Коментар

Working...
                                X