If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
хер Флик 'пасти да яде'
тъжно гледа във фарбика за производство на танкове - явно не му допада новината какво и за колко време имат капацитет да произведат...
Не те ли е срам да качваш картинки на които Българския Флаг е на кенеф, а до тях са снимани истински лайна .
Същия дришльо си като деда си - от фашистите , скокнал директно при комунистите . И на двете места си е бил все същото лайно
Да, пак ми стана приятно, че един трол на Путлер, помни миналото и се мъчи да предвиди бъдещето, трудно заспиваш сигурен съм. Хора като теб няма как да ме засегнат, защото в реалния ми живот не се доближават до моята личност.
Граждани на митинг в чест на победата над фашизма, което изглежда преждевременно, тъй като тълпи от цивилни са покосени от киевските нацистки автоматични оръжия.
Оцелявате в битката за Берлин и след това сте убити от Бандерите.
Не те ли е срам да качваш картинки на които Българския Флаг е на кенеф, а до тях са снимани истински лайна .
Същия дришльо си като деда си - от фашистите , скокнал директно при комунистите . И на двете места си е бил все същото лайно
След като украинците сами са се поставили в унизителната и неизгодна позиция да бъдат боксова ръкавица на САЩ срещу РФ, ще трябва да свикват да търпят и да понасят щетите и ударите, които получават...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Не знам дали знаеш, но уестингхауз не вземат старите касетки. И сега украинците имат проблеми с тези касетки, затова се бяха обърнали към русия, но тя им отказа
Хубаво е да се чете преди да се пише, че иначе стават писателите за кашмер
Не знам дали знаете но Уестингхаус купуват урана от Русия и само го таблетират, имат преси и тези другите машини да правят кесетите, те са го казали.
Коментар