Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Чудно ми е какво ще правят сега руснаците с тия небостъргачи?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеРъкостискането със Зеления Джуджак е като Проклятие . Много лоша енергия , освен долните на снимките , денацифицира и 400 000 украински мъже и жени .
пп ЛизТрес липсва , но нея ще я пишем на сметката на Путин
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Дядо ми отдавна е покойник, ама не знам ти защо толкова искаш да се занимаваш с умряли хора? Смешника си ти: хаххаххахахах, да видим как ще реагираш на следващата снимка от "Копейкин":
Крушата не пада по далеч от дървото си .
Оставям те да си качваш карикатурки в желанието си да се сбъднат .
Уви , реалноста е другаLast edited by Rodnok; 26.10.2022, 15:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеОтляво е МОСКВА - отдясно е Киев .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Изобщо ни най малко ме засягаш . Смешен си просто и те подигравам . Какво толкова чудно има . И не намесвай Путин за толкова тривиални неща , че ставаш още по смехотворен .
Знам че даже и за съдбата на дядо ти е виновен Путин , но това си е твоя тема за пред едни други хора с бели дрехи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Радвам се, че те засягам и приемаш лично всяко мое действиеМного си зле, бъди спокоен Путин никога няма да чуе каквото и да е свързано с теб, колкото и да се напъваш тук. Дано се наспиш .......за да видиш, че живота има и хубава страна
)
Знам че даже и за съдбата на дядо ти е виновен Путин , но това си е твоя тема за пред едни други хора с бели дрехи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Този Федя да не е дядо ти от семейния албум , в момента в който преминава от фашистите към куманиститеМного си зле, бъди спокоен Путин никога няма да чуе каквото и да е свързано с теб, колкото и да се напъваш тук. Дано се наспиш .......за да видиш, че живота има и хубава страна
)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеМалко смяхот Копейкин"
Коментар
-
Каква силна рупла
"из Крыма:
➖Упаковка сахара 800 грамм — 91 рубль,
➖Чай «Ява» — 150 рублей,
➖Упаковка риса 800 грамм — 112 рублей,
➖Упаковка гречки 800 грамм — 112 рублей,
➖Десяток яиц — 100 рублей,
➖Подсолнечное масло — 150 рублей,
➖Молоко «Простоквашино» 950 мл — 148 рублей."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Катастрофа в ПОЛЬШЕ! Моравецкому выносят СМЕРТЕЛЬНЫЙ ПРИГОВОР в ответ на враньё // Прогоняют прочь!
https://www.youtube.com/watch?v=RjVwfYI3Y0I
Посъветвали поляците да свикват с температури от 17 градуса- било полезно за здравето. А на муравецки му блокирали офиса с боклуци и циментови блокове. Натрошили джамовете. Въобще много лошо за пановете
- 1 like
Коментар
Коментар