IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• satz, ракетата е ясна. Един отишъл в сладкарница, поръчал си Швепс. Сервитьорката го потитала - жълт или бял. Той помислил и отвърнал - Няма смисъл.
    D.Y.F-091066

Коментар

• mitko2848, виж на картата къде е Чечения, тя май е в Русия..има малко граница с Грузия. Независими точно от какво, не от кого ще станат ? Дори няма смисъл да се мисли. Все едно Перник да обяви независимост. Могат и те си падат по официални анцузи.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

A руски снимки от поразените обекти все тъй продължава да няма... Десет шпиона в Днипро ли нямат, или са уцелили нищо с което да се похвалят. М?
        Разправят че шпионите в Днипро втори ден обикалят да снимат завода и не са го намерили

Предполагам че и украинците също още го търсят иначе сигурно щяха да пуснат по някоя снимка
        Last edited by 6000; 23.11.2024, 01:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Типична русофилска реакция- като нямаме какво да кажем сменяме темата. Кажи конкретно за Чечня- като 2 пъти гласуваха да са независими оставиха ли ги да са независими или имаше 2 войни?
          Пак ти е някава каша в главата

Референдума е бил след войната и чеченците са гласували с голямо мнозинство за конституцията която ги оставя в състава на Руската федерация

Last edited by 6000; 23.11.2024, 01:47.

Коментар

• Вече отбелязахме, че въздушния транспорт е в пълен колапс в Русия, молят Казахстан и Индия да го обслужва.

Ето какво се случва и при товарния им влаков транспорт - липсват 2500 машинисти, плюс маса хора за ремонт и обслужване, липсват части. Закъснения от два месеца за контейнер вече е съвсем нормално. В Масква няма свободни места за контейнери, влаковете изчакват на 1000км от Масква за места между Перм и Киров.
            https://www.railfreight.com/beltandr...w/?gdpr=accept

А Путето отчита магически бум на икономиката. Само доларът дето стигна над 104.3 рубли за долар, същото и за юана.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да русите само истината говорят , а останалите лъжат
              Не лъжат, те скриват много неща. Имат опит в това. Тя истината може да предизвиква война, затова не си разсекретяват историята. Идеални неща няма, особенно историята която си е низ от грешки. Ние сме емоционалнални същества, емоциите ни мотивират действия. Така сме направени, ментално сме кодирани.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Много ясно, че е така.За съжаление често се стига и до осъждания както осъдиха колегите,които бяха задържали един наркодилър Чората в Петрич или Благоевград. Пак добре, че полицаите не се разследват от военна прокуратура,че там беше има ли подадена жалба ще ти разкатаят фамилията.
                Помня го и това, до 2006г. бяхме подсъдни на военна прокуратура. На един началник му побеля косата за един ден. Сигурно си чувал и за други подобни случаи..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ето за това говоря, ти си уважаван навярно юрист. Правото във всяка държава не е ли да защитава всеки човек в изразяване на обективната истина? Ти самият казваш, че би оневинил колегата. Аз, също, няма предумисъл, човекът се е стремил да залови престъпник на грабеж на момичета. Използвал е личен пистолет, което е нарушение на вътрешни правила, но не и престъпление!! Наши вътрешни инструкции и наредби не ни позволяват да си ползваме правомощията 24/7, както е редно във всички нормални държави, не си ли съгласен?
                  Много ясно, че е така.За съжаление често се стига и до осъждания както осъдиха колегите,които бяха задържали един наркодилър Чората в Петрич или Благоевград. Пак добре, че полицаите не се разследват от военна прокуратура,че там беше има ли подадена жалба ще ти разкатаят фамилията.

Коментар

Спокойно, Русия губи войната, можеш да спиш леко
                    ква война???

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

По-смешно е. Пропагандоните и феновете им, са забравили, че Кинжала го рекламираха за по-бърз (11-12М) да, прав сте - идиоти
                      Спокойно, Русия губи войната, можеш да спиш леко Русия е толкова лабава, че 2-3 милиарда трола се занимават само с нея..
                      Last edited by Bailor; 23.11.2024, 00:24.

Коментар

Казах ти-бъркаш умишлено и предумишлено. Това са различни понятия.Не съм запознат подробно със случая, но в никакъв случай не е трябвало да му повдигат обвинение за умишлено убийство. Според мен това обвинение щеше да падне в съда.На негово място щях да постъпя по същият начин.
                        Ето за това говоря, ти си уважаван навярно юрист. Правото във всяка държава не е ли да защитава всеки човек в изразяване на обективната истина? Ти самият казваш, че би оневинил колегата. Аз, също, няма предумисъл, човекът се е стремил да залови престъпник на грабеж на момичета. Използвал е личен пистолет, което е нарушение на вътрешни правила, но не и престъпление!! Наши вътрешни инструкции и наредби не ни позволяват да си ползваме правомощията 24/7, както е редно във всички нормални държави, не си ли съгласен?

Коментар

Няма да се учудя, пропагандата да съобщи, че ракетата е само една и че е случайно произведена....идиоти...
                          По-смешно е. Пропагандоните и феновете им, са забравили, че Кинжала го рекламираха за по-бърз (11-12М) да, прав сте - идиоти

Коментар

Хахаха, нямало нужда, ти нямаш право бе пич! Нямаш право да задържаш престъпници! Ба си юриста, ако не знае, че разследващ полицай няма право да задържа престъпници!
                            И как разбра, че не знам Написах, че няма нужда да задържам,щото други колеги извършват задържането.
                            Ти верно си много смешен-имам над 1000 случая със задържане, ама викаш не съм знаел, че не мога аз да задържам.

Коментар

Идеално са ми понятни всички в правото. Точно това тълкуваме в системата..липсва всякаква предумисъл..тогава защо този млад човек отдаден на закона се самоуби. Беше привлечен, като обвиняем в предумишлено убийство с най- вероятно решение на съда ефективно наказание. Би ми било интересно, ако си на негово място, какво ще бъде твоето решение?
                              Казах ти-бъркаш умишлено и предумишлено. Това са различни понятия.Не съм запознат подробно със случая, но в никакъв случай не е трябвало да му повдигат обвинение за умишлено убийство. Според мен това обвинение щеше да падне в съда.На негово място щях да постъпя по същият начин.

Коментар

А няма нужда да задържам някого при положение, че винаги се работи в екип и разследващият извършва действия по разследването, а служители от други служби извършват задържането.
                                Хахаха, нямало нужда, ти нямаш право бе пич! Нямаш право да задържаш престъпници! Ба си юриста, ако не знае, че разследващ полицай няма право да задържа престъпници!

Коментар

Working...
                                X