satz, ракетата е ясна. Един отишъл в сладкарница, поръчал си Швепс. Сервитьорката го потитала - жълт или бял. Той помислил и отвърнал - Няма смисъл.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
A руски снимки от поразените обекти все тъй продължава да няма... Десет шпиона в Днипро ли нямат, или са уцелили нищо с което да се похвалят. М?
Предполагам че и украинците също още го търсят иначе сигурно щяха да пуснат по някоя снимкаLast edited by 6000; 23.11.2024, 01:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Типична русофилска реакция- като нямаме какво да кажем сменяме темата. Кажи конкретно за Чечня- като 2 пъти гласуваха да са независими оставиха ли ги да са независими или имаше 2 войни?
Референдума е бил след войната и чеченците са гласували с голямо мнозинство за конституцията която ги оставя в състава на Руската федерация
Last edited by 6000; 23.11.2024, 01:47.
- 1 like
Коментар
-
Вече отбелязахме, че въздушния транспорт е в пълен колапс в Русия, молят Казахстан и Индия да го обслужва.
Ето какво се случва и при товарния им влаков транспорт - липсват 2500 машинисти, плюс маса хора за ремонт и обслужване, липсват части. Закъснения от два месеца за контейнер вече е съвсем нормално. В Масква няма свободни места за контейнери, влаковете изчакват на 1000км от Масква за места между Перм и Киров.
https://www.railfreight.com/beltandr...w/?gdpr=accept
А Путето отчита магически бум на икономиката. Само доларът дето стигна над 104.3 рубли за долар, същото и за юана.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да русите само истината говорят , а останалите лъжат
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Много ясно, че е така.За съжаление често се стига и до осъждания както осъдиха колегите,които бяха задържали един наркодилър Чората в Петрич или Благоевград. Пак добре, че полицаите не се разследват от военна прокуратура,че там беше има ли подадена жалба ще ти разкатаят фамилията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ето за това говоря, ти си уважаван навярно юрист. Правото във всяка държава не е ли да защитава всеки човек в изразяване на обективната истина? Ти самият казваш, че би оневинил колегата. Аз, също, няма предумисъл, човекът се е стремил да залови престъпник на грабеж на момичета. Използвал е личен пистолет, което е нарушение на вътрешни правила, но не и престъпление!! Наши вътрешни инструкции и наредби не ни позволяват да си ползваме правомощията 24/7, както е редно във всички нормални държави, не си ли съгласен?
- 1 like
Коментар
-
Спокойно, Русия губи войната, можеш да спиш леко
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
По-смешно е. Пропагандоните и феновете им, са забравили, че Кинжала го рекламираха за по-бърз (11-12М)да, прав сте - идиоти
Last edited by Bailor; 23.11.2024, 00:24.
- 1 like
Коментар
-
Казах ти-бъркаш умишлено и предумишлено. Това са различни понятия.Не съм запознат подробно със случая, но в никакъв случай не е трябвало да му повдигат обвинение за умишлено убийство. Според мен това обвинение щеше да падне в съда.На негово място щях да постъпя по същият начин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНяма да се учудя, пропагандата да съобщи, че ракетата е само една и че е случайно произведена....идиоти...да, прав сте - идиоти
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хахаха, нямало нужда, ти нямаш право бе пич! Нямаш право да задържаш престъпници! Ба си юриста, ако не знае, че разследващ полицай няма право да задържа престъпници!Написах, че няма нужда да задържам,щото други колеги извършват задържането.
Ти верно си много смешен-имам над 1000 случая със задържане, ама викаш не съм знаел, че не мога аз да задържам.
- 1 like
Коментар
-
Идеално са ми понятни всички в правото. Точно това тълкуваме в системата..липсва всякаква предумисъл..тогава защо този млад човек отдаден на закона се самоуби. Беше привлечен, като обвиняем в предумишлено убийство с най- вероятно решение на съда ефективно наказание. Би ми било интересно, ако си на негово място, какво ще бъде твоето решение?
- 1 like
Коментар
-
А няма нужда да задържам някого при положение, че винаги се работи в екип и разследващият извършва действия по разследването, а служители от други служби извършват задържането.
Коментар
Коментар