IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Едва ли е истинска, в интернет може да намериш всякакви глупости.
    Абсолютно истинска си е

https://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Levine

https://en.wikipedia.org/wiki/Sam_Brinton

Yahoo! Lifestyle noted that Brinton "may be the first openly gender-fluid person in federal government leadership" after they were selected by the Biden administration to be the deputy assistant secretary of Spent Fuel and Waste Disposition in the Office of Nuclear Energy for the Department of Energy in January 2022.

Друго си е сутрин да си мъж, следобед жена, вечерта от трети пол, на другия ден от пети. Само не разбрах кога ти остава време да работиш нещо смислено.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Целибата на НАТО ще нарушат и вместо само с отбранителни ще се сдобие и с нападателни функции, след което рашкия език ще стане с отмиращи функции...
      Амчи ади де, докога шъ ги баВИти тез смотани руснаци- удри уйо руснаците по тиквите

не разбрах какво е целибата- сигурно е колибата

Коментар

• Силите на ЛНР твърдят, че са поели контрола над Северск

Това разкри зам-министърът на вътрешните работи на ЛНР Виталий Киселев, като добави, че и Соледар ще бъде освободен до няколко дни

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Какво ще нарушат че не ми е ясно- да не би бомбите в япония да са нарушили нещо си или избитите 500000 в ирак да са нарушили някой закон че се налагаше да ги утилизират
          Голям трол си, ВСВ нищо не ти говори! Сега има ли война? Даваш всичко от себе си за да изкараш някоя копейка, ама тъпото е, че ти помагаме в случая и за това спирам.

Коментар

• Френското издание “Вальор Актюел” посочи основната грешка на Запада по отношение на Русия. Според Арно Бенедети, колумнист на това седмично новинарско списание, е било много безразсъдно от страна на западните страни да се включат в конфронтация с Москва.

„Руснаците вървят стабилно напред както на бойното поле, така и на дипломатическия фронт, тъй като санкциите, на които Русия е подложена, не носят желаните резултати“, подчерта журналистът. Нещо повече, те се обръщат срещу самите инициатори.

В същото време Бенедети припомни бързото покачване на цените в Европа и САЩ, както и добрата динамика на рублата и отслабването на еврото спрямо долара.

„Основната грешка на Запада е, че той продължава да вижда Русия като Съветския съюз, докато светът отдавна е променил курса си след края на Студената война“, обобщава журналистът.

А на свой ред списание “Американски мислител” пише, че Съединените щати и техните съюзници са се впуснали в авантюра, решавайки да пренебрегнат интересите на Русия около членството на Украйна в НАТО, като по този начин са провокирали конфликт.

Според автора на статията западните страни в този регион никога не са имали значими стратегически интереси, за които да си струва ескалация.

Ето защо, както отбеляза журналистът, тези политици, които сега твърдят, че не са предвидили подобно развитие на събитията, въпреки цялата предистория, се държат като „пълни глупаци“.

В същото време наблюдателят предполага, че преди началото на спецоперацията Русия би се съгласила да разреши ситуацията, като се обяви неутралитет на Украйна и това изобщо не би навредило на Запада.

„Но сега Москва може да има много повече искания. А онези, които вярват, че Руската федерация няма да успее да постигне целите си, всъщност блъфират. Руснаците няма да бъдат победени и точка. Поради простата причина, че Украйна означава много повече за тях, отколкото за нас”, пише в статията на “Американски мислител”.

Коментар

Какво ще нарушат че не ми е ясно- да не би бомбите в япония да са нарушили нещо си или избитите 500000 в ирак да са нарушили някой закон че се налагаше да ги утилизират
              Целибата на НАТО ще нарушат и вместо само с отбранителни ще се сдобие и с нападателни функции, след което рашкия език ще стане с отмиращи функции...

Коментар

Ами на 200км от теб съм надолу, да така се води, но последната мина я затвориха мисля преди 2-3 години, по времето на меркел. Не е защото няма въглища, а защото ако купят им излиза по евтино
                Е сега с новите цени ще я отворят пак, виж как почна да поумняваш дори само като ме четеш

Коментар

Дали е за мен или за теб няма значение- за твое съжаление се гледат неговите клипове, а не твоите. И пак за твое съжаление доказва че руснаците са думнали хаймариса
                  Има 8хил гледания, дори няма да изкара пари от това
                  Доказва дръжки, изправил се някъф да проси - точно профила му го показва какъв е.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Чисто и просто ще нарушат няколко международни договора и ще има последици, а Путлер не е толкова прост.

Коментар

Не те помня къде робуваше, ама май си в Рур - та забавното е че питаш
                      Ами на 200км от теб съм надолу, да така се води, но последната мина я затвориха мисля преди 2-3 години, по времето на меркел. Не е защото няма въглища, а защото ако купят им излиза по евтино

Коментар

Не знам, ако бяха започнали бомбените килими или да думкат непрекъснато по киев, може би щяха да успеят. Но те си карат бавно и полека
                        Чисто и просто ще нарушат няколко международни договора и ще има последици, а Путлер не е толкова прост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Колкото и да се подиграваме на Грета Тунберг и зелените либерали, факт е,
                          Факт е че от много общуване със супертрейдъри си взел да оглупяваш

Коментар

Видях му профила, нататък няма какво да гледам. Таман кат за теб е хахахаха
                            Дали е за мен или за теб няма значение- за твое съжаление се гледат неговите клипове, а не твоите. И пак за твое съжаление доказва че руснаците са думнали хаймариса

Коментар

• Абе тоя украински самолет дето се разбил над Кавала (гръцко) бил пълен с боеприпаси, нямал право да лети в Европа и за капак го били натоварили в Белград - уж най-близкия съюзник на Путин, който обаче продава боеприпаси на Украйна.

Войните не са това, което бяха. Сега като гледам алъш-вериша и медийното отразяване са доста по-важни отколкото някакви си принципи там.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Я кажи ти по- добре защо " втората армия в света" вече 5 несеца се мъчи с украинците- ни Киев, ни Одеса...... с някакви градчета и селца се мъчи с месеци да ги превземе с цената на хиляди изстреляни снаряди и жертви
                                Не знам, ако бяха започнали бомбените килими или да думкат непрекъснато по киев, може би щяха да успеят. Но те си карат бавно и полека

Коментар

Working...
                                X