IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
    И

Детето е отивало на логопед с майка си, понеже е имало Синдром на Даун.
    Майката по непотвърдена информация е с ампутиран крак.
    Замълчи си поне тук.
    Най-добре, да не бяха предизвиквали тази война. Поне десет пъти, Путин предупреждава, предупреждава, предупреждава... Не биваше но, я предизвикаха а сега -
    " - ТОЙ е виновен!"
    ...а вие къде бяхте през това време, уроди?
    - ХА ТАКА. Изобщо, добре е онези с кафевите гащи, да си траят. Отдалеч се види и смърди.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Да питам, оня мол с хилядата човека вътре, дето го взривиха и имаше 70 ранени и 20 убити, сигурно са засипани медиите и youtube с видеа от бягащите хиляда човека, видеа от тълпата наобиколила мола, разкази на преживелите, интервюта с десетките ранени, интервюта със семействата на жертвите, при такива количества засегнати хора сигурно е нещо неописуемо като количества материали от случилото се. Ако си срещнал нещо, може да споделиш, понеже странно още не съм попаднал на такива
      Ако беше фейк, нямаше ли той да бъде подкрепен от интервюта, разкази, някой и друг репортаж, малко снимки от болницата на ранени?

Няма снимки, няма клипчета, няма медии.
      Точно като в Сирия, Ирак и Афганистан.
      Там пак ли беше фейк?

Коментар

Вчера се навършиха 104 години от екзекуцията на царското семейство.

104 години просперитет, благоденствие и мир за всички съседи на СССР/Путинова Русия.

Злодея обикновено е в пълно съзнание на злодеянията си и им се наслаждава, осъзнавайки, че прави обратното на приетото.

При руснаците водещ е фактора, че те наистина мислят, че така се прави. Те наистина вярват, че всичко до Берлин е тяхно, че те са най-развития народ, че всички им завиждат на прекрасния живот, че имат най-силната армия и т.н.
        Тоест не са злодеи, по-скоро може да пледират за колективна невменяемост.
        Изобщо всеки, който мисли с "колективни" критерии, заслужава подобно отношение. Не са само рашъни, нито единствено. Има още и швабундери, ингилизи, пиндостанци и т.н., всички те, "Висши раси". Айде стига глупости.

Коментар

• И
          Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          ...а можеше, укрооциферът,да НЕ си води 'лапето на работа,нали. Можеше. На война се загива, ако не знаеш.
          Детето е отивало на логопед с майка си, понеже е имало Синдром на Даун.
          Майката по непотвърдена информация е с ампутиран крак.
          Замълчи си поне тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Рашъните страшни злодеи: Ядат децата, барабар с бабите. Не се чуват някои.
            Вчера се навършиха 104 години от екзекуцията на царското семейство.

104 години просперитет, благоденствие и мир за всички съседи на СССР/Путинова Русия.

Злодея обикновено е в пълно съзнание на злодеянията си и им се наслаждава, осъзнавайки, че прави обратното на приетото.

При руснаците водещ е фактора, че те наистина мислят, че така се прави. Те наистина вярват, че всичко до Берлин е тяхно, че те са най-развития народ, че всички им завиждат на прекрасния живот, че имат най-силната армия и т.н.
            Тоест не са злодеи, по-скоро може да пледират за колективна невменяемост.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Да питам, оня мол с хилядата човека вътре, дето го взривиха и имаше 70 ранени и 20 убити, сигурно са засипани медиите и youtube с видеа от бягащите хиляда човека, видеа от тълпата наобиколила мола, разкази на преживелите, интервюта с десетките ранени, интервюта със семействата на жертвите, при такива количества засегнати хора сигурно е нещо неописуемо като количества материали от случилото се. Ако си срещнал нещо, може да споделиш, понеже странно още не съм попаднал на такива
              +10. И аз се озъртах за пострадали (все пак, 1000 души уж били), пък нА, не видях...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                СРОЧНО: Как минимум одна установка HIMARS оказалась в России

15.07.2022 - 17:28

В Сети появились сообщения, что в распоряжении Армии России появилась американская ракетная установка РСЗО HIMARS.

Источники «Русской Весны» только что подтвердили данную информацию. До конца неизвестно, захвачена ли установка РСЗО HIMARS в бою или была продана коррумпированными украинскими военными, но на данный момент установка уже в России.
                Если HIMARS в исправном состоянии, то такая потеря может стать для США достаточно чувствительной.
                Изучение установки нашими оружейниками может не только применять американские технологии в своих наработках, но и позволит разрабатывать способы противодействия им.
                Фейк, с цел мириканците да не дават на укрите тези системи.

Коментар

И действителността е?

Какво очакваме - Русия побеждава, избива всички европейски деца, изнасилва всички европейки, разрушава всяка църква и катедрала и заедно с колосите РЮА и Саудитска Арабия връчва ключа от новия световен ред на Китай, а Рамзан Кадиров обявява Чеченски халифат в Южна Полша?

Принципно е възможно, но все пак не ми се вярва.
                  Но ми е интересно да чета гледни точки. Аз Боян Чуков съм чел, та теб няма ...

Коментар

4-годишно укронацистче е сред ликвидираните старши офицери. Все бомбят "военни складове" и "щаб-квартири" и накрая все по блокове, пазари, магазини и гари.

Може да се помисли да им се даде някой Химарс - така и така стрелят, поне да не удрят децата (ако разбира се това не им е целта).
                    ​​​​​​
                    https://images.app.goo.gl/fjt9rXdmt7xwwUSW9
                    ...а можеше, укрооциферът,да НЕ си води 'лапето на работа,нали. Можеше. На война се загива, ако не знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Не познах за войната, така е, не мислех че руснаците са толкова глупави да направят глупостта, която направиха. Съответно ще си изстрадат грешката по пълна програма. За фалита прогнозата е бетон, както и за това което следва след фалита. А за троленето срещу копейки всеки може да прецени по броя постове на ден и по съдържанието им
                      Бетонна прогноза без числа? Т.е., казва ти някой "- Ти ще умреш. Бетон." И почваш да се шашавиш. Щото,ако не ти го бе казал, нямаше да? Тъй. Русия ще изчезне. Ясно. А кога? И дали ще я има Украйна по това време, или и тя такова, фюююйт!- барабар с цялата цили-вили-зация, що дошла неутронна звезда та, ХОП! - в Космоса?
                      - Абе, прецизирайте ги, пусти прогнози. Щото, умалях да чакам извънземни на покрива, 'баси.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        А бе във виница разправят че загинали 47 старши офицера, дали е вярно или лъжат
                        Армия России уничтожила у Николаева и Краматорска до тысячи украинских боевиков
                        4-годишно укронацистче е сред ликвидираните старши офицери. Все бомбят "военни складове" и "щаб-квартири" и накрая все по блокове, пазари, магазини и гари.

Може да се помисли да им се даде някой Химарс - така и така стрелят, поне да не удрят децата (ако разбира се това не им е целта).
                        ​​​​​​
                        https://images.app.goo.gl/fjt9rXdmt7xwwUSW9

Коментар

И действителността е?

Какво очакваме - Русия побеждава, избива всички европейски деца, изнасилва всички европейки, разрушава всяка църква и катедрала и заедно с колосите РЮА и Саудитска Арабия връчва ключа от новия световен ред на Китай, а Рамзан Кадиров обявява Чеченски халифат в Южна Полша?

Рашъните страшни злодеи: Ядат децата, барабар с бабите. Не се чуват някои.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Написах го, но не четеш- отваряш аец- ите, и при по- ниска цена на ел енергията от газа минаваш на отопление на ток, заводите минават на ток, колите на ток и съответно имаш по- малка нужда от нефт и газ. Не говорим за спиране на потреблението на нефт и газ, а за намаляването му до нормализиране на цените. Едно време и китова и тюленова мас са ползвали за гориво, а сега никой не ползва. При масово производство на веи технологиите се подобряват и цената намалява.
                            Зависимост означава че, спре ли суровината, спира индустрията. Дори по-малко да ползва, спре ли - край. За ТОЗИ феномен, ми е думата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

В тая тема съм да троля главно.

Ужасно е да има война и да умират хора, но пък е забавно да четеш постове в стил "вярата в светлото бъдеще", как Украйна щяла да победи, а Европа да намери газ на изключително ниски цени и да спре инфлацията и да настане благоденствие, мир и любов. Същите работи ги слушах/четах за Сирия, Либия, Афганистан. И даже им вервах, докато после ми омръзна да вервам на приказки и предпочетох да вервам на действителността колкото и сурова и брутална да е.

И действителността е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Зависимостта от основна химическа суровина, ако ми кажеш как се премахва, ще те черпя. Без майтап.
                                Написах го, но не четеш- отваряш аец- ите, и при по- ниска цена на ел енергията от газа минаваш на отопление на ток, заводите минават на ток, колите на ток и съответно имаш по- малка нужда от нефт и газ. Не говорим за спиране на потреблението на нефт и газ, а за намаляването му до нормализиране на цените. Едно време и китова и тюленова мас са ползвали за гориво, а сега никой не ползва. При масово производство на веи технологиите се подобряват и цената намалява.

Коментар

Working...
                                X