Да се върнем на темата ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
отново русите обстрелват сами себе си. днеска е разстрелян Донецк, загиналите вече са 16 човека, сред които две деца
https://t.me/rian_ru/178334
Коментар
� -
Pyramid, ами ако ние си правим дроновете, според мен най добре. Иначе може само да се хвалим с история, българин създал в Америка първите самолети на Бойнг мисля беше, благодарение на български ум се случила в Америка тази компания..не знам дали е вярно и доколко.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Така е, ама като през миналите 30 години ние и много европейски страни сме взимали парите на руската пропаганда с лекота..,..,..
Коментар
� -
Pyramid, едномоторен самолет предимството му е че е по лесен за производство, два двигателя е по сложно и се оскъпява от това. Предимството е за двата двигателя, това сигурно всеки пилот би го потвърдил, защото без да разбирам много има клипчета за ситуации със самолети как благодарение на това че не са едномоторни си кацат с отказал двигател и дори едит който го е хванала липсата, куриозни случаи. Да електрониката със сигурност има значение, но при възможностите да носят ракети които са с далекобойност 1.5 километра , а електрониката която е бордова вижда на да кажем 250 км, което е много, не знам има ли значение за въздушен бой. Според мен е това - един двигател е по лесно да се произвежда, два трябва всички неща по двигателите да са два пъти повече.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеВиждам, че паралелно на украинските успехи на фронта, темата се измести към Батко, фалита на Германия, лошия ЕС и още по лошото НАТО. Товарищи, това че руската армия я пердашат в момента не значи, че трябва да удвоите спама по други въпроси.
Коментар
� -
Има ли по-добри аналози от европейски производители? Интересно ми е, не се заяждам.
Коментар
� -
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Тези руски машини?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Самолетът, след дълбока модернизация на авиониката, си е нов самолет. При здрав планер изцяло с пълен ресурс, не това е проблемът. По летателни способности, Ф-16 си остава скромен, сравнен с новите руски машини. Друг въпрос че, каквито ВВС - ПОТРЕБИТЕЛИ, такъв и самолет ще им доставят: Посредствен но, пределно скъпо. Като за балами.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Самолетът, след дълбока модернизация на авиониката, си е нов самолет. При здрав планер изцяло с пълен ресурс, не това е проблемът. По летателни способности, Ф-16 си остава скромен, сравнен с новите руски машини. Друг въпрос че, каквито ВВС - ПОТРЕБИТЕЛИ, такъв и самолет ще им доставят: Посредствен но, пределно скъпо. Като за балами.
През изминалия месец са станали шест катастрофи с руски самолети, предаде Лента.ру, цитирайки информация на канала Военный обозреватель в Telegram.Руската техника буквално се разпада въвНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Напротив! Попаднах при останалите 50%. Бях компютърджия в щаба и ги научих на разни "нещица".
Коментар
� -
Добре, че си в запаса, иначе щяхме да бъдем като Беларусмного зле
- 1 like
Коментар
�
Коментар