Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Комунистче дедово , педерасии пишеш само ти . Ето ти доказа :
Само че ние не ги обичаме такива като теб и ги бием , не им го подаваме .
А Русия ще смачка колективния меришещ запад с цената на всичко . Язък за украйнците . Ще си идат доста мърцина .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеМомчета, оставете хомоеротиката за бившите соц лидери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нито тези са Военком , нито на линия е Песков . Ама откъде ви взимат бе , дечица . Цял ден фейкове и лоши скечове
но да го кажем, като за реднеци - удивително приличащ на
https://www.youtube.com/watch?v=M-OIH9AnbcU
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Кво да ти кажа, освен, че си в тотална грешка и времето отново ще го докаже и като пак ти платят отново ще пишеш педерастии.
п.с. обратен комунист не съществува, но ти пишеш тук
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеп.с. забравих.....обичам те, нямаш идея колко мил мога да бъда
А Русия ще смачка колективния меришещ запад с цената на всичко . Язък за украйнците . Ще си идат доста мърцина .
Коментар
-
Хайде укриляй се на воля . Как ви дават дипломи и как ви приемат за тролове се чудя . Комунист е бил дедко ти , макар и пребоядисан .
И изобщо не ми е зле . Гледам ви как виете днес цял ден и мед ми капе на душата . По всички медии вият и Байдън и Макрон и Шолц.
Свърши се с Военната Операция . Идва истинската война . Няма да се крие меришещия запад вечно зад украйнците .
Акде сега ще ви видим .
п.с. обратен комунист не съществува, но ти пишеш тук
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Айде и в България нацисти. Отиде коня у ряката. С такива като теб в катедрата по психиатрия си провеждат практиката.
Ама късно е вече.
Абе ако някой ми беше казал преди година, че корумпирана Украйна с нейния президент-комедиен актьор по професия щяха да спасят Източна Европа от руския ботуш, щях да се изсмея. Какво нещо е живота ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение"Сын пескова заявил, что не будет мобилизироваться.
Ему позвонили под видом военкома и сказали прийти на медосмотр. В ответ услышали «Я буду решать это на другом уровне».
На убой идут только ненужные холопы "
https://t.me/truexanewsua/60827
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Има избор или така или смърт, г-н Комунист, все пак съм тук, което означава, че дядо ми е бил прав! Чувствам се укрилен, щом един мръсен комунист е запомнил историята ми! Ти си много зле, питай дали има някъде помощ.
И изобщо не ми е зле . Гледам ви как виете днес цял ден и мед ми капе на душата . По всички медии вият и Байдън и Макрон и Шолц.
Свърши се с Военната Операция . Идва истинската война . Няма да се крие меришещия запад вечно зад украйнците .
Акде сега ще ви видим .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеИ от теб няма. И от дядо ти нямаше . Но все пак премина към комунделите и отърва кожата докато ги обслужваше . Ти ще можеш ли като него .
п.с. забравих.....обичам те, нямаш идея колко мил мога да бъда:#)Last edited by briko; 21.09.2022, 20:16.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Забравяш че и теб те нямаПодробноста е малка и незначителна но все пак да я спомена .
А Русия накрая ще остане , но не за да гаси копчето .
И аз се чудя откъде ви намират, дечко . Нямаш ли нормална работа . Като започне денацификацията и тук ще ти намерим по престижна .
А относно клипчето - не се напрягай толкова много - нормална граница . Ако ти снимам Капитан Андреево сигурно ще кажеш че Българите се изнасят в Турция .Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
"Сын пескова заявил, что не будет мобилизироваться.
Ему позвонили под видом военкома и сказали прийти на медосмотр. В ответ услышали «Я буду решать это на другом уровне».
На убой идут только ненужные холопы "
https://t.me/truexanewsua/60827
Last edited by satz; 21.09.2022, 20:00.
- 1 like
Коментар
-
Ама тия руснаци с акъла ли са си?!?
Представете си как смърди некъпана и мръзнеща Финландия?!?
Седят в сауните и си смърдят заедно ...
Аз предлагам всеки руснак, който се връща в Русия да минава обезпаразитяване, затворнически душ и да му се назначава личен теляк. Друг начин за справяне с миризмата на гнил фалиращ капитализъм няма.
Своих не бросаем!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар