Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
В коя година за периода 2005-2021 Германия е потребявала 100 млрд.? Ще ти спестя усилията в търсене, защото няма такава година.Last edited by X_Y; 25.09.2022, 21:58.
Коментар
-
кур за тебе търсещия мухахаххахахахахахахахахаххахаахахахахLast edited by Сибирския Бръснар; 25.10.2022, 22:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Това да пазят одеса от иракските дронове ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Според мен ще има тотален недостиг на сержанти и младши офицери в руската армия.
- 1 like
Коментар
-
На 100% вярно, само че правят индийски и пакистански поток, е за 2-3 години сигурно ще ги направят. Между впрочем газпром си направи завод за лнг и първият газ който отиде е в гърция и понеже сме имали някакъв договор с гърците за газ на 100% същия газ ще дойде в бг с надценка. Както нямат друг клиент като европа така за 30% по малко газ имат мисля около 40% по голяма печалба. СП2 беше направен за печалба на германия- да може да продава на другите държави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеКиев получил от США ЗРК NASAMS – Владимир Зеленский
В интервью изданию CBS Президент заявил, что Украина получила две батареи комплекса.
Такая система ПВО защищает Белый дом и считается одной из самых эффективных в мире.
Коментар
-
Искаш да надупчиш добруджа ли, защо не се разходиш в добрич с един плакат- шистова революция- да, да, да
- 3 Харесвания
Коментар
-
Пред теб са крайно мотивирани украински войници с Химарс и М777, а зад гърба ти е отряд кадировци, които са по-известни с клипове в Тик Ток, отколкото с битки в Украйна. Коя е посоката, която трябва да избереш и къде имаш по-голям шанс да оцелееш? Мисля, че е съвсем ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеГермания потребява да кажем 100млрд кубометра, а купува от Газпром около 150 млрд... немците заработват от препродажба на разликата
Коментар
-
На 100% вярно, само че правят индийски и пакистански поток, е за 2-3 години сигурно ще ги направят. Между впрочем газпром си направи завод за лнг и първият газ който отиде е в гърция и понеже сме имали някакъв договор с гърците за газ на 100% същия газ ще дойде в бг с надценка. Както нямат друг клиент като европа така за 30% по малко газ имат мисля около 40% по голяма печалба. СП2 беше направен за печалба на германия- да може да продава на другите държавиLast edited by X_Y; 25.09.2022, 21:09.
- 1 like
Коментар
-
Аз не искам,. Тези, които аплодират подобни анексии сте вие,. Вие дори историята на Русия не знаете, нито пък тази на Украйна(на живо с такива е много смешно)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Напред те тикат към смъртта, отзад чеченците ще те застрелят ако дадеш на заден, кой ще обере пешкира, при положение, че към момента не ти се умира?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар