IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ами добре, борИ се. Дерзай.
    Абсолютно! В реалността вие сте невидими.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

"Резултатите от "референдумите" не са признати от нито една държава, освен Русия."

Я ушанките тука да обяснят защо.
      Питай ушанките, защо мен питаш. Иначе и крим не е приснат, ама всички ходиха при путин в крим да се пекат на плажа

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Moment че не разбрах- мисля че четирите области са около 20%, а не 25. И да анексираното намалява- да украйна намалява, да се надяваме че още ще намалее с одеска област
        Зависи. Ама нея приберат ли, значи, е време да влизат и поляците.

Коментар

Как си я представяш тая работа?
          Лесно, хващаш влака към Москва. След това им разказваш всички тези простотии де си написал по-долу и те правят почетен гражданин. Е, после могат да те мобилизират, но това предполагам ще бъде чест за теб. Отдельонен командир Пурко, на вашите заповеди!
          Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

Рашистите "анексират" не знаят какво, не знаят защо, не знаят докога, не знаят докъде. И докато "анексират", "анексираното" намаля с 25%.
            с двадесет и пет процента!ПУРКО
            Moment че не разбрах- мисля че четирите области са около 20%, а не 25. И да анексираното намалява- да украйна намалява, да се надяваме че още ще намалее с одеска област

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Не ме отказвай, кеф ми е! Фалшиви хора около мен няма и за това се боря с такива като теб.
              Ами добре, борИ се. Дерзай.

Коментар

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                И се случва тази голяма война, която отнема живота на поне 25 милиона германци и на толкова руснаци да го наречем.
                Поне 25 милиона германци? Седни си, Слаб 2 по история!

Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                Чакаме народа в Русия да се вдигне, ще го последват хората в Украйна, после това ще обхване и други страни в Европа, после страни извън Европа, още сме в началото.
                И после имаш нужда от помощ, специализирана.
                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Аз нямам. ТИ бръмчиш. Напразно,между другото.
                  Не ме отказвай, кеф ми е! Фалшиви хора около мен няма и за това се боря с такива като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

обаче системите химарс са геймчейнджър
                    Чак пък.

Коментар

briko, ако смяташ че е фактор той. Всичко е в някаква прогресия винаги за нещата, които касаят голям брой хора. Например вземаме голямо събитие - втората световна война и разглеждаме поведението на Украйна. Както стана ясно Хитлер е бил сравнително адекватен, нападението над СССР е по покана на Украйна. Стигаме до извода, че те украинците лоши са виновни. Да обаче в години преди това Сталин човека с много власт решава да умори милиони с глад, защото са непокорни и го прави, после това нещо се връща с голяма лихва - украинци симпатизиращи на модерния тогава нацизъм решават да го поканят да превземат СССР, който има суровини от които Германия която умее да прави индустрия и е изпреварила в това другите има нужда. И се случва тази голяма война, която отнема живота на поне 25 милиона германци и на толкова руснаци да го наречем. В нейния край украинците са на страната на Русия, не са на страната на Сталин обаче и няма как да се случи такова чудо - милиони умират от глад в Украйна защото той решава. Добре той е имал власт и е взел едно решение, никой няма право да взема такова решение и съм сигурен че това нещо ще се поправи. Може да е след половин век и днешните събития подлежат на поправка, може и век да мине. Дори историята на войната е съвсем друга и започва по друг начин всичко, Полша напада Чехия за територия, после Полша е нападната от Германия и се включва и СССР. Можело е да остане първото нападение изолирано и след него да не следва този низ от събития. И да сега Русия през 2014 нападна Украйна и отне територия която беше нейна, направи го след като предишната власт в Украйна беше получавала много от Русия, т,е, тя е инвестирала много пари в тази държава и доста наивно е разчитала че след Чернобил Украйна може по някакъв начин да влезе в ЕС и тя тогава ще стои на пътя на руските суровини за Германия. Но на украинските крадци им дойде като голяма тежест да плащат за руски газ с 50 долара по скъпо, като в същия момент Германия плаща за него 340 долара, а те 160. Чакаме народа в Русия да се вдигне, ще го последват хората в Украйна, после това ще обхване и други страни в Европа, после страни извън Европа, още сме в началото.
                      Оле, кога го набра този текст?

Коментар

Нямаш нищо общо с бранша и няма смисъл да говорим
                        Аз нямам. ТИ бръмчиш. Напразно,между другото.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Що не вземеш руско гражданство?
                          Как си я представяш тая работа?

Коментар

Абе виждам аз. Бръмчиш подобаващо.
                            Нямаш нищо общо с бранша и няма смисъл да говорим

Коментар

briko, ако смяташ че е фактор той. Всичко е в някаква прогресия винаги за нещата, които касаят голям брой хора. Например вземаме голямо събитие - втората световна война и разглеждаме поведението на Украйна. Както стана ясно Хитлер е бил сравнително адекватен, нападението над СССР е по покана на Украйна. Стигаме до извода, че те украинците лоши са виновни. Да обаче в години преди това Сталин човека с много власт решава да умори милиони с глад, защото са непокорни и го прави, после това нещо се връща с голяма лихва - украинци симпатизиращи на модерния тогава нацизъм решават да го поканят да превземат СССР, който има суровини от които Германия която умее да прави индустрия и е изпреварила в това другите има нужда. И се случва тази голяма война, която отнема живота на поне 25 милиона германци и на толкова руснаци да го наречем. В нейния край украинците са на страната на Русия, не са на страната на Сталин обаче и няма как да се случи такова чудо - милиони умират от глад в Украйна защото той решава. Добре той е имал власт и е взел едно решение, никой няма право да взема такова решение и съм сигурен че това нещо ще се поправи. Може да е след половин век и днешните събития подлежат на поправка, може и век да мине. Дори историята на войната е съвсем друга и започва по друг начин всичко, Полша напада Чехия за територия, после Полша е нападната от Германия и се включва и СССР. Можело е да остане първото нападение изолирано и след него да не следва този низ от събития. И да сега Русия през 2014 нападна Украйна и отне територия която беше нейна, направи го след като предишната власт в Украйна беше получавала много от Русия, т,е, тя е инвестирала много пари в тази държава и доста наивно е разчитала че след Чернобил Украйна може по някакъв начин да влезе в ЕС и тя тогава ще стои на пътя на руските суровини за Германия. Но на украинските крадци им дойде като голяма тежест да плащат за руски газ с 50 долара по скъпо, като в същия момент Германия плаща за него 340 долара, а те 160. Чакаме народа в Русия да се вдигне, ще го последват хората в Украйна, после това ще обхване и други страни в Европа, после страни извън Европа, още сме в началото.
                              Ох, недей. Имай милост.

Коментар

" Мутрафорова" благодаря за отговора, но сме 2022 година
                                Това новото ти кодово име ли е? Интересно звучи.
                                П.П. Относно "държането в ръце":
                                То губи смисъл, ако не се възползваш.
                                Last edited by Pyramid; 03.10.2022, 22:49.

Коментар

Working...
                                X