IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разбира се, че целувките между другарите Брежнев и Живков "в засос" не е причина за Златния век, който живя народа ни... Другаря Живков беше талантлив държавник, който умееше да чува народа...

За благоденствието и добруването на народа при управлението на другаря Живков има обективна причина, чисто и просто математически закон, демек не се гласува от парламента, които е в сила и в Русия, и в Хамерика...

Коментар

• Историческа пресконференция на Владимир Владимирович на Валдайския форум. Някой да коментира выступлението? Или да си ръсим постни седесарски моабетчета от 90-те години?

Выступление Владимира Путина на Валдайском форуме от 27.10.2022
      https://all-make.net/vystuplenie-vla...7-10-2022.html

Коментар

• Не 17 а 1..

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Защо не "Родината НИ", ако и ти си българин? ОБЩА Е, МОМКО.
          Все още не е обща, но вие се надявате да стане някой ден 17-та република

Коментар

• Tepix, случайно или по скоро не за да продават суровини на Запад това става чрез хора и бизнеси, които Запада е одобрил и им поставя условия - купуваме ти, но парите които ще платим ще ги държиш в наша банка. Те ги плащат във валутата която емитират и печалбата на компанията на олигарха просто се трупа в тяхна банка, а тези пари които са обезпечени с това че са от търговия се завъртат в кредитната спирала и финансовата система на държавата печели и пари и възможности да разполага със 7 пъти повече пари отколкото са тези пари. А суровините , ако им измерим стойността в пари които са напуснали държавата може би са реално два пъти по евтини по този начин за нея..купуват на 400, а всъщност парите които плащат навън са 200.

Коментар

Значи заповедите за кражби на бяла техника, наистина идват директно от Кремъл. Бях чел, че при липсата на чипове, взимат от бяла техника, за да ползват в ракетите си. Това обяснява всичко.
              бахмааму, я се чудим оти бракята укри се дерат като лъвове, а то било да вардят бойлера и пералнята да не ги бастисат орките заради чиповете

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                https://www.youtube.com/watch?v=c4Dqi8vmRAU

Много интересно клипче. Не е за изтърване.
                Само 4к евро за Z?!? За свастика не беше ли затвор? Трябва да ги приравнят.

Коментар

• mitko2848, има начин да се постигнат много по добри цени за енергия но хорта не искат, тези от които зависи предпочитат да се издънят. Повече не мога да кажа. За ДС просто го преживейте, нито за миг не може да се остане без служби за сигурност, никой не може..то може но държавата няма да я има, от тях никой не е получил нищо което може да чувства свое, няма такъв човек. Сега може да се твърди че тези служби са обвързани с някаква идеология..ами не са, с държавата са обвързани да я има. Няма държава която да няма такива служби, е има в Африка но те пък имат мафия която върши тази работа. По принцип тези служби май обхващат целия спектър и всички възможни варианти. Нали всички казват - ще направим едно много голямо добро, не могат ако нямат собственна сигурност.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=c4Dqi8vmRAU

Много интересно клипче. Не е за изтърване.

Коментар

...ама откровената ти глупост е чисто мейд ин БГ, Оригинал. За внушенията, допускам, си бил манипулиран. Великолепна комбинация с отчайващо "добри" резултати.
                      А за кое не е прав? Случайно ли русофилските държави тънат в нищета и корупция, докато русофилските им елити тънат в разкош и си пращат домочадията в обратната посока?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

А на кое място е класирана родината ти във въпросната класация?
                        Защо не "Родината НИ", ако и ти си българин? ОБЩА Е, МОМКО.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Няма да ми стигне 1 час да изброявам, но набързо- Русия даде почти цялата икономика в ръцете на ДС кадри, а ДС беше пряко подчинена на Руснаците- от там изчезна и конкуренция и всичко от основни сектори на икономиката. Пристанище Росенец- държава в държавата, данъчните складове за гориво- почти всички под контрола на Лукоил и от там липса на конкуренция и по- високи цени на горивата, бавене над 10 години на терминала с Гърция, паметниците на съветската окупационна армия, които са срам за България и обременяват и следващите поколения с лъжовна история......Единствената ни полза от руснаците е може би руските туристи по черноморието и дотам.
                          ...ама откровената ти глупост е чисто мейд ин БГ, Оригинал. За внушенията, допускам, си бил манипулиран. Великолепна комбинация с отчайващо "добри" резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
                            Твоят ортак супер трейдър написа "военолюбци" с едно "н", затова одебелих шрифта на отговора ми.
                            Казва се И се пише "...на отговора СИ" ( щото, ТИ си подлогът в изречението.
                            Значи заповедите за кражби на бяла техника, наистина идват директно от Кремъл. Бях чел, че при липсата на чипове, взимат от бяла техника, за да ползват в ракетите си. Това обяснява всичко.
                            Колкото по-нелепи са твърденията, толкова по-лесно им вярвате, значи. А нещо по техническия смисъл и технологичните ограничения,да ти е ясно? Хиляди модели перални има, за начало, чипове различни, ще ги разглобяват с...теслата? А колко пъти програмируеми са чиповете, колко и какви операции понасят,какво става със сигурността им,дали изобщо, са работоспособни след подобни операции? Нещо за това, как се произвеждат платки, как се оживяват и т.н.? ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА, НАКРАТКО

Да, така е. В бункер под Кремъл.
                            ... Вашингтон, Лондон, Берлин,Отава...
                            Напротив. Вие започнахте войната, нахлувайки в чужда държава и вие може да я спрете още днес като си се приберете у дома
                            От България не съм излизал вече седма година, Цецко. Българин съм, винаги съм бил миролюбив и никого не съм нападал, освен с подбив, ирония и някои неудобни факти, към използването на които, конкретните типове, са ме подтиквали. Ти виж там, внимавай, какво приказваш и не се самонавиваш с откровени глупости, че се злепоставяш лошо. А дали и колко пиеш, какво дишаш, какво ядеш или се боцкаш, (по избор), си е твоя работа. Само не се толкова излагай.

Коментар

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                              mitko2848, как ти попречи на теб Русия да се развиеш точно. България преживя времена в които управляващите я заявяваха - никога повече с Русия и тя не ни нападна, много странно нали ? В момента как ти пречи Русия точно ? На мен ми е малко странно с Русия да се занимаваме или още по странно с Украйна, чак пък такова внимание - да не е пъпова държава. Преди малко гледах едно видео в което се говори за китайска военна публикация в специализирано тяхно списание - издание. Публикацията е на тема - нападение над САЩ..от мирните китайци, на които Сибир им бил проблема и още по голямата смешка - Тавай провинция на Китай, защото така се води Тайван за който не знае.
                              Няма да ми стигне 1 час да изброявам, но набързо- Русия даде почти цялата икономика в ръцете на ДС кадри, а ДС беше пряко подчинена на Руснаците- от там изчезна и конкуренция и всичко от основни сектори на икономиката. Пристанище Росенец- държава в държавата, данъчните складове за гориво- почти всички под контрола на Лукоил и от там липса на конкуренция и по- високи цени на горивата, бавене над 10 години на терминала с Гърция, паметниците на съветската окупационна армия, които са срам за България и обременяват и следващите поколения с лъжовна история......Единствената ни полза от руснаците е може би руските туристи по черноморието и дотам.

Коментар

• Представете си Путин да го питат в Русия как са били харчени пари от някакъв бюджет и той да каже - няма да ви кажа, не съм длъжен. Защото има да са му задавани такива въпроси и той ОТГОВАРЯ.

Коментар

Working...
                                X