Burgaski, нищо не сте, и милиони да сте пак никой не знае как работи ядрото, но всички го ползват и развиват свръхестествени способности.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Интересчии В НАТО
..........
ИЛИ се възползват.....
Москала ако е думнал потока.....
Потриват ръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, аз пък ти казвам че тази война въобще не е газова, тя е цивилизационна и основно се работи през четвъртото измерение. Ти не виждаш ли че сме с два и половина грама мозък, който можем да ползваме пък правим неща които надхвърлят умението да запалим огън. Нивото ни е колкото да сме се научили да трием две сухи съчки една в друга докато се запалят, а правим неща които и на нас не ни е ясно как стават. Никой в Майкрософт не знае как работи ядрото на една операционна система, обаче се намерил един, седнал и писал..писал код и взело че станало невероятното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Пък се правеха на миролюбиви…
..........
ИЛИ се възползват.....
Москала ако е думнал потока.....
Потриват ръка
Коментар
-
analog, дори знаят името на сержанта подводничар. Немците ги заболя много. По принцип за Германия е характерно, че не можеш да направиш нищо без службите им да научат..например решаваш да паркираш накриво на някой абсолютно безлюден паркинг, на всичко отгоре е през ноща и на всички им се спи..точно след две минути са при теб да ти правят забележка да се дисциплинираш. Не знам как ще им гръмне някой на тях тръбите и те да не научат как се казва.
Коментар
-
Новина буквално от последните минути:
Има голям пробив на Украйнците в Херсонското направление. Фронтът е пробит и според руски блогери буквално се е разпаднал, като се употребява и думичката КАТАСТРОФА. На юг украинците вече са достигнали до Дудчани (пробив от 20 км) и не се знае къде ще се спрат, след като вече няма кой да им забави настъплението.
Особенното при това настъпление е, че Украинците тотално са заглушили целия радиочестотен обхват, като така са прекъснали всички връзки и комуникации на Руснаците. Не знам как са го постигнали, защото е много трудно да се направи. Може би НАТО има пръст в това.
ПП: Пробив на ВСУ и настъпление има и в райна на Купянск по посока на Сватово, но информацията от там засега е много оскъдна.Last edited by Mateev; 03.10.2022, 00:16.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, аз пък ти казвам че тази война въобще не е газова, тя е цивилизационна и основно се работи през четвъртото измерение. Ти не виждаш ли че сме с два и половина грама мозък, който можем да ползваме пък правим неща които надхвърлят умението да запалим огън. Нивото ни е колкото да сме се научили да трием две сухи съчки една в друга докато се запалят, а правим неща които и на нас не ни е ясно как стават. Никой в Майкрософт не знае как работи ядрото на една операционна система, обаче се намерил един, седнал и писал..писал код и взело че станало невероятното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Maй още не е ясно, нали трябва да обследват зоните на взривяване първо? Аз лично залагам на джудже в подворничарски костюм допълзяло през тръбата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Виж обема газ от Норвегия за ЕС...... ЩЕ ПРИПАДНЕШ
Те саLast edited by Arana; 02.10.2022, 23:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеКой клъцна последно тръбата и с каква цел?
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеМосква в коя държава ще бъде ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
vikhunter, Байдън си е признал предварително, има записи в които заплашва че ще ги унищожат потоците и са подготвени да го направят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, не съм никак далеч, всичко се оправя когато като си купи някой нещо плаща двойно и когато го върне да се преработят материалите вложени в него си получава обратно половината пари..и ще има ред .
газовата война е друго След Разпадането на расийката ще ти отделя време да те открехна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеКой клъцна последно тръбата и с каква цел?
Вижте как върви войната едно на пред, две назад. Щатите, които организираха и водят войната спазват паритет с Русия и не искат прекалено да се закачат защото могат да се опарят.
Щатите печелят всичко.
Европа губи всичко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Каква им е файдата? Носят се слухове за автоклъцване.
Те са
Коментар
Коментар