IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    - украинците искат и те личните им сметки всеки месец да се захранват, защото са руснаци.
    На колегата пак са му изхвръкнали чивиите
    А, те щенията, са безплатни. Могат да си искат, проблеми няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      - украинците искат и те личните им сметки всеки месец да се захранват, защото са руснаци.
      укрите не са руснаци, но очевидно имат доста наследени гени от ромовете
      с които майките им са се запознавали по нашето море
      препоръка е

Коментар

• barbaron, що да са луди, и на тях им трябват пари, къде пише че само Барбарона трябва да има пари ?
        D.Y.F-091066

Коментар

• barbaron, не си ли чел, те ги разправят тези неща, затова искат да им въвеждат карти в които слагат всеки месец пари.Пуснахте ги да ходят по Света и видяха как има социал, в Китай от този месец почват да им дават пари които не могат да спестяват, но в магазина си купуват с тях каквото им трябва, само трябва до края на месеца да ги похарчват, защото иначе изгарят. Дават им. Украинците които са в Русия искат, и от парите от износа на енергоносители искат всеки месец в карта парите.
          D.Y.F-091066

Коментар

• - украинците искат и те личните им сметки всеки месец да се захранват, защото са руснаци.
            Last edited by barbaron; 21.01.2025, 16:24.

Коментар

• Tepix, едно нещо трябва да се разбере, размера на приходите от продажба на петрол и газ добити в Русия няма нищо общо с доходите на руснаците в Русия..Боли ги Х..са. Стопляте ли вече. Износа за тях е Х..доходите им са Y.
              Путин като им каза - дайте да оправим нещата с Европа и да изнасяме пак газ чрез Полша за ЕС..Отдолу му пишеха че е полудял и трябва да го сменят руснаците, веднага го нападнаха. Съмнявам се че може да ги излъже вече..
              Запада трябва да се премести в новата реалност - от Русия се вземат енергийни суровини само срещу внесени срещу тях пари в бюджета на Русия. Пак е по добре защото като ги гледам руснаците са много близо до идеята да си отворят лични сметки и парите от износа да влизат в тях на момента. Все пак Първата Световна не свършва докато Ленин не дава на всеки руснак земя, Керенски обещава но не може за изпълни и затова се изнася от Русия с 300км. в час.
              Може да стане и Путин да го направи, но следващия ще захранва с пари от износ на енергоносители личната сметка на всеки руснак. Тогава ще видите украинците руснаци ли са като ми го кажат до послендния украинец че искат и те личните им сметки всеки месец да се захранват, защото са руснаци.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Светла му памет на Михаил Задорнов, ето нещо, което разказваше, докато беше жив :
                https://youtube.com/shorts/7VWQMvKI1...oxcGbnhSwR6Yel

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Хайде пак игрички тип "Сламен човек" - цъкаш в нета или искаш от барби да пита ИИ какво значи. Никога, никога, ама никога не съм казвал нещо различно от това, че скапаните комуноидни орки и техните шумадийски проксита създадоха днешните севернофиромци. Абсолютно същите създадоха и украинците - разликата е 0. Точно затова изобщо не ми пука за подобни измисленяци - да си се избиват там и твай. Нас ни интересува търговията - ако някой дава евтини ресурси, ми е все тая какъв диктатор е, да се оправя - Украйна не е нито в ЕС, нито в НАТО,за да ми пука за тях повече, отколкото за Южен Судан или Етиопия!
                  Този коментар изразява крайно негативно и цинично отношение към Украйна и нейния народ. Авторът демонстрира пренебрежително отношение към човешкия живот и страданието, причинено от войната. Той приравнява украинците с измислени общности и показва липса на съпричастност към тяхната ситуация. Коментарът също така съдържа обидни изрази и исторически неточности.

Важно е да се отбележи, че подобни възгледи не отразяват официалната позиция на България или ЕС спрямо Украйна. Всъщност, България и ЕС поддържат тесни икономически връзки с Украйна чрез Споразумението за асоцииране и Задълбочената и всеобхватна зона за свободна търговия[3]. Тези споразумения целят да улеснят търговията и да сближат украинското законодателство с това на ЕС.

Коментарът игнорира факта, че Украйна е важен търговски партньор за ЕС и България. Страната е богата на природни ресурси и има развита индустрия в области като металургия и селско стопанство[1]. Въпреки предизвикателствата на войната, много български и международни компании продължават да търгуват и инвестират в Украйна[2].

Citations:
                  [1] https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...B9%D0%BD%D0%B0
                  [2] https://www.economic.bg/bg/a/view/bi...vreme-na-vojna
                  [3] https://trade.ec.europa.eu/access-to...u-es-i-ukrayna
                  [4] https://www.investor.bg/a/529-targov...ogled-na-zapad
                  [5] https://www.dw.com/bg/kak-rusia-iska...jna/a-66880239
                  [6] https://ukrpressbg.com/2025/01/14/%D...0%D0%B5%D1%81/
                  [7] https://www.dw.com/bg/%D1%83%D0%BA%D...%8F/a-60787013
                  [8] https://bgpredpriemach.com/2017-03-16

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                    Човек, който наистина не му пука за руснаците и украинците и гледа само "нашия си интерес", не говори разпалено за "западните наемници" в Украйна, категоричното превъзходство на Русия на бойното поле въпреки "укрепленията" на украинците и другите наративи на РосПроп.

Естествено, че Украйна е в безумно тежко положение от всяка гледна точка - икономическа, политическа, военна, демографска, социална и чисто човешка.
                    Но докато руснаците лъскат центъра на Москва и качват възторжени видеа на чистото им метро, иззад фасадата се чуват отделни смразяващи истории за убийствени ипотеки, саможертви на длъжници в името на семействата им, загубите на Газпром, яки отстъпки на ресурси за половината свят и прочее.
                    Започваш да ми харесваш Узряваш

Коментар

Човек, който наистина не му пука за руснаците и украинците и гледа само "нашия си интерес", не говори разпалено за "западните наемници" в Украйна, категоричното превъзходство на Русия на бойното поле въпреки "укрепленията" на украинците и другите наративи на РосПроп.

Естествено, че Украйна е в безумно тежко положение от всяка гледна точка - икономическа, политическа, военна, демографска, социална и чисто човешка.
                      Но докато руснаците лъскат центъра на Москва и качват възторжени видеа на чистото им метро, иззад фасадата се чуват отделни смразяващи истории за убийствени ипотеки, саможертви на длъжници в името на семействата им, загубите на Газпром, яки отстъпки на ресурси за половината свят и прочее.
                      Чакай, чакай: Нашият интерас си е наш. Това не означава да не се виждат фактите. Напротив: ДЛЪЖНИ сме да ги виждаме и да сме адекватни на полето на политиката и икономиката, иначе ще гризнем дръвцето. Хайде запри си русофобията. Лош съветник е. За пример, какво може да си "спечелиш", гледай Германия.
                      Last edited by Pyramid; 21.01.2025, 13:53.

Коментар

Северна Фиромия я създадоха руснаците. Обаче пуста любов към убиващите даскали и забраняващи Коледа, как да се признае тоя грях?
                        Ако Сталин и Г.Димитров са руснаци, тогава да, тогава "руснаци" са създали Северна Фиромия. Руснаци ли са Сталин и Димитров?

Коментар

Айде пак - къде ме видя да говоря за западни наемници - изрично съм ти написал, че е същата истерия като с кимчитата, дето били се били били в Курск, ама там ли са, не са ли, колко са и т.н., всеки си измисля. Същото е и с прехвалените западни наемници и натовска генерали, дето все ги удрят с високоточни ракети - схващаш ли иронията? Колкото до тази война - да, тя се води (поне технологичната такава) изцяло със западни компоненти - например цялото сателитно насочване и целеполагане не е на Украйна, а е западно разузнаване. Украинците са само пушечно месо, което натиска спусъка и гние в окопите - то няма и как да е иначе, те нямат сателити и единственият им шанс да ударят нещо извън Украйна е, ако някой им зададе точни и ясни координати - реалности!

Всеки си гледа интереса - аз съм 100% за да се продава, подчертавам продава оръжие на Украйна с или без посредници, но съм против да си разваляме икономическите отношения с Русия, особено на тема АЕЦ. Само да попитам - искаш ли в градинката ти да се складира малко ядрено отаботено гориво? Щото нито Франция, нито САЩ ще ни го приемат, а орките си го вземаха и си го копаха някъде си. Те такива неща - моралната страна е едно, бизнесът е нещо друго. И в този ред на мисли, последен въпрос - знаеш ли кой е ушил тениската ти и дали не е някое 8-годишно дете в Бангладеш с робски труд, срещу 10 долара на месец заплата? Това спира ли те да си купиш въпросната тениска?
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хайде пак игрички тип "Сламен човек" - цъкаш в нета или искаш от барби да пита ИИ какво значи. Никога, никога, ама никога не съм казвал нещо различно от това, че скапаните комуноидни орки и техните шумадийски проксита създадоха днешните севернофиромци. Абсолютно същите създадоха и украинците - разликата е 0. Точно затова изобщо не ми пука за подобни измисленяци - да си се избиват там и твай. Нас ни интересува търговията - ако някой дава евтини ресурси, ми е все тая какъв диктатор е, да се оправя - Украйна не е нито в ЕС, нито в НАТО,за да ми пука за тях повече, отколкото за Южен Судан или Етиопия!

Коментар

Северна Фиромия я създадоха руснаците. Обаче пуста любов към убиващите даскали и забраняващи Коледа, как да се признае тоя грях?
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Tepix, всички са правили през историческия си път откровенни глупости. В момента САЩ въобще не вървят по правия път. Дано да им прещрака, да им дойде светлината, но като гледам ще ни унищожат. То и себе си, но трябва да си много глупав да те радва.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X