Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Това някакви талибани ли са, защото по нищо не личи да са руснаци, а в този форум сме се нагледали на мошенници. Същата работа и вчерашната ми снимка на английския ДЖУРНАЛИСТ- той залегнал да се крие от руските снаряди, а бабата се връща от покупки от съседния магазин и му се смее на акъла. А за раничките, всеки с дертовете сиНе е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
� -
«Зайдя в село – расстреливайте всех» - приказ ВСУ
Первоисточник публикации: https://politikus.info/video/147216-...rikaz-vsu.html
Politikus.info
Коментар
� -
Сватовско-кременская оборонительная операция: сводка с фронта (КАРТА)
Сватовско-кременская оборонительная операция: сводка с фронта.
Север и северо-запад ЛНР. Ситуация тревожная, но стабильная. Держимся.
Туману войны нагоняет практически полное отсутствие связи с Кременной и Сватово. Достоверная информация поступает с большим скрипом и дозированно.
Кременная
Вся территория района нашими войсками контролируется и защищается. Вражеские группировки кучкуются в районе Северска и Торского.
По экспертным оценкам, туда стянуто до 10 тысяч человек живой силы нацистов. Есть техника, подразделения наемников, артиллерия и РСЗО.
С нашей стороны идёт активное возведение укреплений и формирование линии обороны. Работает техника. Третьи сутки наши артиллеристы активно отрабатывают по скоплениям сил и техники противника.
С коптеров фиксируются значительные потери у врага, горит техника.
По лесам активно перемещаются вражеские ДРГ, часть с фотоаппаратом вместо вооружения. Формируют массированный поток дезинформации.
В городе и посёлках малолюдно, основные социальные учреждения эвакуированы.
Сватово
Два дня в Сватово относительно тихо. Активно работают только исходящие. Основные медицинские и социальные учреждения эвакуируются. Местные органы власти в урезанном виде работают, в том числе занимаются эвакуацией. Паники нет. Малолюдно.
Военные на позициях, линии обороны отстроены.
Оценить численность противника сложно. Есть данные о перегруппировках, перемещении тяжёлой техники. Нацисты регулярно попадают под наши удары, много «двухсотых».
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Ако се върнат ... Това да си зарежеш колата с багажа на границата, за да прекосиш последната пеша или с велосипед, с една раничка на гърба, му казваш нормално? В интересна нормалност живееш. Това по-долу на каква логика почива?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Разказал съм
Па после ще сравним с какво са дали за наука, и детски
Коментар
� -
GiRo, няма страни без средства за масова информация, друг е въпроса че това е за дезинформация. Но всички харчат за това пари, всички държави.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Естествено и най-логичното нещо е да ги харчи за пропаганда. Как не се сетих, старшинка
https://t.me/Pravda_Gerashchenko/45127
упсс.... прегрупира, последносмеейки се
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Свободна страна, на собствена територия, се разпорежда със своите пари по собствено усмотрение.Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
� -
Сигурно е така, но ми е чудно как ще се върнат, дали няма да имат някакви проблеми. Всъщност хората си напускат съвсем нормално държавата, това че ти смяташ че бягат е твое умозаключение, непочиващо на никаква логика
Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Разказал съм, но вие само се оригнете и после мълчите...
Я разбирачите от златни рубли, да кажат това много ли е или малко
[ATTACH=CONFIG]n3973330[/ATTACH]
Коментар
� -
Разказал съм, но вие само се оригнете и после мълчите...
Я разбирачите от златни рубли, да кажат това много ли е или малко
[ATTACH=CONFIG]n3973330[/ATTACH]
КЪДЕ ПО СВЕТА И КОЛКО ДЪЛГО ГОДИШНО, КРАЙНИ КЛИЕНТИ, ПОЛЗВАТ ЕНЕРГИЯ НА ОТРИЦАТЕЛНИ ЦЕНИ.
После, ни покажи тренда на енергийните цени по места.
Тъй де, за да те разберем правилно
Коментар
� -
Разкажи ти за отрицателните цени и аз ще ти кажа защо ми пукаLast edited by Pyramid; 06.10.2022, 14:59.
Коментар
� -
...Това прави диаметър 60 км или площ 900 кв.км. На земята има 550 реактора по 900 кв.км. = 500 000 кв.км. Това ще бъде площта на негодните за живеене земи, ако едновременно се взривят всичките 550 реактора...
3,14*(60*60)/4=2827,433 [km2]
Я!?!
Ами то, Матейко, НЕ МОЖЕ ДА СМЯТА БЕ!
- Ясно е вече, защо не е станал доктор и даже кандидат. Да речем, че не е плагиатил. Ама чак такава...
- 1 like
Коментар
�
Коментар