If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Мисля, споменавах и може да се повторя но, в момента, разиграват ВСУ и и изтощават и човешкия, и индустриалния потенциал. Имаш право да се радваш сега но, най-добре се смее този, който се смее последен.
Какво изтощават- зад Украйна е " потенциала" на запада, който е в десетки пъти по- голям от Руския във всяко едно отношение. И радостта от терористичните обстрели на тецове и електроцентрали с ракети и дронове оставяйки обикновените хора на тъмно и студено няма да е дълга- скоро и пво- то на Украйна ще е по- добро,а до няколко месеца се очаква започване на производство на украински дронове най- вероятно в Полша и руснаците ще почнат да усещат войната не само в Белгород и другите погранични области, а и навътре в територията си, добави към това започналите да идват чували с трупове на новомобилизираните+ тавана в цената на руския нефт и газ от началото на 2023г. Тепърва веселото предстои
Ами ако не се случи ще се живее много трудно, преди малко се зачетох в една статия в която автора си задава въпроса кога и би ли се отказала Украйна от войната. Инересно виждане, той гледа на нея като на една довчера невзрачна и закъсала страна, на която никой не е обръщал внимание, а сега са на световната сцена, получават милиарди без да работят за тях и всички украинци, голяма част от населението се надяват да си оправят положението по различен начин, било като бъдат приети някои на запад и получат помощ като страдащи, било чрез парите които се дават и се разпределят, поделят в Украйна, било с парите които ще спечелят като участват пряко във военните действия за което получават сериозни суми за каквито дори не са можели да си мечтаят преди. Зленски е световен лидер, на който всички вдигат телефона, казва какво му трябва и го получава. Нещо като приказката за вълшебното килимче са набарали килимчето от нея. Украинците няма да се откажат от войната и тях дори победата не ги устройва. Може би е прав. Поне за това че довчера никой не се интересуваше от тях, не впечатляваха другите с нищо.
petrg5s, огромна територия с 10..15 системи не може да се опази от такава напаст като дронове, освен това ако сте чели става въпрос за дронове които са самоуправлеми, сами си търсят цели които нападат, те не приемат никакви външни заповеди от никой чрез някаква връзка с него. Не знам как е направено дрона да не нападне този който го пуска..това е оръжие от филмите на ужасите дето се вика.
Съгласно клипа предстои формирането на Амазонска народна република, с център Новокрокодилск.
Преди 4 години група руски туристи са посетили карнавала в Рио, не им е харесала храната - ето ти етнически руснаци, подложени на геноцид от бразилонацистите, щедро подкрепяни от евитапероновците и шакирапикеновците.
Време е изконните руски земи между Порто Алегре и Богота да се върнат обратно в Майка Русия!
Ся, вече със Шри Ланка не знам как ще станат нещата ...
Мисля, споменавах и може да се повторя но, в момента, разиграват ВСУ и и изтощават и човешкия, и индустриалния потенциал. Имаш право да се радваш сега но, най-добре се смее този, който се смее последен.
Отново заяждане с хора.
Отново не по темата.
Отново много правописни грешки.
Явно някои хора са тука в този форум само за да си мерят пи@ките с други хора, защото страдат от комплекси, че са им много малки.
А ти, Матейко, не плачи за моята пишка, не са твоя работа размерите и. Не се съизмервам с теб, опазил Господ. Будалкам те, щото, си смешен, чак жалък. (Помниш ли?Сам си го изпроси.) Отделно, за Берти наистина се радвам, че е тук. Присъствието му, дори да сме на различни позиции и едва да ме трае, облагородява обстановката. Той успява да съхрани човешкото в себе си. Не знам как го прави но, успява.
Съгласно клипа предстои формирането на Амазонска народна република, с център Новокрокодилск.
Преди 4 години група руски туристи са посетили карнавала в Рио, не им е харесала храната - ето ти етнически руснаци, подложени на геноцид от бразилонацистите, щедро подкрепяни от евитапероновците и шакирапикеновците.
Време е изконните руски земи между Порто Алегре и Богота да се върнат обратно в Майка Русия!
Ся, вече със Шри Ланка не знам как ще станат нещата ...
Коментар