IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Явно не усещате, че метрополията натиска туземнто правителство т.е. - нашето, да поеме "по-голям ангажимент".
    Споделете моля какъв ще бъде този ангажимент? Виждам, че сте навътре в нещата.

Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Има няколко трола тук, които спамят с "евроатлантическа" пропаганда мислейки си, че с мантри ще спрат назрелите събития.Има революционна ситуация.
    Моля като невежи да ни осветлите и за така назрелите събития. Каква е тази революционна ситуация? Вие ли ще правите революция? Какви са целите на тази революция? Ще живеем ли по охолно след нея? Дайте малко повече по същество. Звучи интригуващо.
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
      Много ми е интересно, ако получиш повиквателна за кой ще воюваш, за Путлер или за НАТО?
      Ако получи такава , спонтанно ще се насере от страх а после ще почне да търси начини да бяга на някъде ,даже и в балкана.
      Щото с тоя корем,накъде ? То на фронта да не е като пред монитора

Иначе на думи е за русия,но на практика ще е бегач
      Last edited by petrg5s; 09.10.2022, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Чакай да ти разкажа цирк, БГ военен отчет: Мен ме викаха два пъти запас. Да.
        ...ДОКАТО БЯХ НА ДЕЙСТВИТЕЛНА КАДРОВА СЛУЖБА.
        Много ми е интересно, ако получиш повиквателна за кой ще воюваш, за Путлер или за НАТО?

Коментар

Едва ли след милениума си викан в запас. Кажи, през коя година, за последно, си бил викан в запас?
          Отдавна беше, ама и аз не съм служил в спецчастите като твоя познат. Такива ги викат по-често.Един съученик беше парашутист и преди 5-6 години го бяха викали запас.
          Last edited by mirodes; 09.10.2022, 17:02.

Коментар

Неволно признаваш че, и Евроча е закъсала?
            - Гледай ти, гледай ти!
            Е, купона и за европейците приключи, мисля, че е ясно.
            Просто не мисля, че половин Европа ще умре от глад, а другата - от студ, което доста се опитват да наложат едни определи кръгове.

Подценяването на Европа и надценяването на руснаците отвъд неоспоримото им качество да оцеляват с порциона на колибри няма да доведе до по-ясна картинка.

Макар, че знам ли, може би халите във Франкфурт вече няма да предлагат сирене с розов цвят отгоре.
            ​​​​​

Коментар

Едва ли след милениума си викан в запас. Кажи, през коя година, за последно, си бил викан в запас?
              Чакай да ти разкажа цирк, БГ военен отчет: Мен ме викаха два пъти запас. Да.
              ...ДОКАТО БЯХ НА ДЕЙСТВИТЕЛНА КАДРОВА СЛУЖБА.

Коментар

• НОВИНИ ОТ УКРАИНА

Спикер МиниБегства Обо*оны РФ Конашенков, как всегда, не даёт нам соскучиться
                В этой Сводке он расскажет о героической перегрупепировке в Харьковской области

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Мисля, че "Никой не цъфти, ама пък Раша съвсем" ми е най на сърце.
                  Неволно признаваш че, и Евроча е закъсала?
                  - Гледай ти, гледай ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Какво значение има годината?Отслужили мъже се викат в запас. Което е най-нормалното нещо на света.

Коментар

Коя година?
                      Какво значение има годината?Отслужили мъже се викат в запас. Което е най-нормалното нещо на света.Даже сега ако ме викнат с радост ще отида.Щото става голям купон на запаса.

Коментар

Дай да опитаме с "Европа разцъфтя след санкциите.", какво ще кажеш?
                        Мисля, че "Никой не цъфти, ама пък Раша съвсем" ми е най на сърце.

Коментар

Хващаш ли бас за 10 бона?Аз казвам,че НИТО ЕДИН български войник няма да участва във войната на Русия срещу Украйна. Какво остава за мобилизация.
                          Кой ви ги спуска тия опорки?Ако стане война на Русия с НАТО просто за няколко седмици Русия ще капитулира.Естествено не говорим за употреба на ядрени ракети. Те с Украйна не могат да се оправят с НАТО щели да воюват .
                          Виж ся, всичко замина в кофата.

Няма укронацисти.
                          Няма биолаборатории.
                          Няма ковид-птици, атакуващи само руснаци.
                          Няма геноцид срещу руснаците в Донбас.
                          Няма пленени натовски генерали.
                          Няма влизане за 5 дни в Киев.
                          Няма котли за украинската контраофанзива.
                          ​​Няма забрана за българския език от украиците.
                          Вече и "най-строго охраняван" мост няма.

Всичко е чао.
                          Всяка руска опорка се топи като лански сняг на жарко слънце.

Освен заплаха от ядрена война / заплаха от война като цяло, какво друго остана?

Коментар

ВЧЕРА пак обявиха, че двама българи са загинали за Укропистан.
                            Доброволци и наемници може да се бият за която и да е от двете страни. Това не означава, че ще се пращат български войници в Украйна.

Коментар

И какво от това?И мен са ме викали запас. Пък не съм правил извод,че ще ме пращат на война.
                              Коя година?

Коментар

Никой не ми пуска опорки. Видях с очите си известието да се яви в офис за военен отчет - дата...., час..., гр. Варна и т.н.
                                И какво от това?И мен са ме викали запас. Пък не съм правил извод,че ще ме пращат на война.

Коментар

Working...
                                X