Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Special Quality Operation
братски Китай бърка в джуджашки джебчета колко може и още толкова(бракуваните чипчета рЕзко стигнали 40%)
https://www.kommersant.ru/doc/5619160
(Моля, имате 40% брак - Няма такова нещо! Не сте купили от нас)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеТя трябва да може да долети на два пъти по голямо растояние от 20км , няма да може да покрие град с 20км диаметър. Значи тези в Израел са честни хора щом са отказали парите за поръчката, явно очакванията за тяхната система се разминават с възможностите и. Много трудна работа е защитата по въздух от малки летящи обекти и да се покрие голяма територия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ако самата ракета лети ДО 20 км, град с размерите на Киев, се прикрива твърде трудно.5 милиона души (някога, Киев стигна такова население) не живеят в кръг с радиус 10 км. Особено, с географските дадености на украинската столица.
Коментар
-
[QUOTE=v_tin;n3979922]Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСинът на племенника на бившия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди
е участвал в бойни операции в Украйна.
Синовете на рамзан кадиров са също на фронта, ама той май не се хвали твърде с това
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Тези канони имат серийни номера, сещаш ли се ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеv_tin, 20 км е добър обхват, може да покрие един град , но ме съмнява , не пиша че дават данни за обсега..демонстрация на стадион.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Стига си писал глупости и ти- системата която немците дадоха има обхват 20км. И тя е една. Ако изпратят 20 ще защитят киев, а останалите градове??? Евреите казаха- кур тате баница. Да оставят линия с автоматчици укропите, като чуят дрон да пуцат във въздуха, белким го свалят
Коментар
-
Ne съм му чак такъв почитател че да гледам синовете му как подскачат дали като зайци или като овце. Прочетох че ги праща на фронта и това е. Но не се хвали с това.
Коментар
-
v_tin, 20 км е добър обхват, може да покрие един град , но ме съмнява , не пиша че дават данни за обсега..демонстрация на стадион.
Коментар
-
Срещу Навални е заведено още едно дело
"Аз съм геният на подземния свят. Професор Мориарти пуши нервно встрани. Всички си мислехте, че съм в изолация от две години, в затвора, но се оказа, че активно извършвам престъпления. Добре е, че разследващата комисия е била бдителна и не е пропуснала нищо", реагира политикът на новината (https://t.me/navalny/3310) с хумор, както обикновено.
Както показва разследването, този път опозиционерът (докато е бил в наказателната килия, да) майсторски е вкарвал всякакви екстремистки и нацистки материали в устата на своите "съучастници", а последните са ги излъчвали масово. Например, по делото имаше епизод, в който сътрудникът на Навални Леонид Волков заяви в предаването "Политика" на "Популая газета", че "полковник Щауфенберг е бил прав да убие Хитлер.
Като оставим шегата настрана, с новите "закони" присъдата на даден политик може да се увеличи с още 30 години. Иска ми се енергията на разследващите да бъде използвана конструктивно.
- 1 like
Коментар
-
Новини от русия: Студентите се спускат в мината
Учениците от Кузбас са изпратени от учебните занятия в заводите, за да заместят мобилизирания персонал. И това не е нечия екзотична инициатива, а регионалната програма на Кузбас.
Ръководителят на региона Сергей Цивилов нарече това "трудова мобилизация" (https://t.me/tsivilev_live/4394) и допълни, че "студентите, заели местата на мобилизираните сънародници, ще получат платен професионален опит в своята област и ще помогнат на предприятията в Кузбас да поддържат темповете на производство.
Междувременно 34 предприятия вече са поискали да изпратят студенти да работят за тях. Сред "клиентите" са Сибирската въглищна енергийна компания (SUEK), превозвачът Sib-Transit и Raspadskaya Coal Company. В последния имаше падане на скала още през лятото. 189 души имаха нужда от помощ, двама бяха изчезнали - и те бяха опитни миньори! А какво ще се случи със студентите?
Изглежда, че можете да станете пушечно месо не само на фронта.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Кажи честно! Беше се похвалил вече, че ще ги праща и беше пуснал един клип как подскачат като овце на една поляна, някакви тлъсти дебилчета. Порови се в нета и ще намериш. Даже им беше сложил ушанки, да не "настинат" от шума.
Коментар
-
Синовете на рамзан кадиров са също на фронта, ама той май не се хвали твърде с товаLast edited by mitaka7; 21.10.2022, 15:58.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар