IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И какво от това?И мен са ме викали запас. Пък не съм правил извод,че ще ме пращат на война.
    Коя година?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Никой не ми пуска опорки. Видях с очите си известието да се яви в офис за военен отчет - дата...., час..., гр. Варна и т.н.
      И какво от това?И мен са ме викали запас. Пък не съм правил извод,че ще ме пращат на война.

Коментар

Хващаш ли бас за 10 бона?Аз казвам,че НИТО ЕДИН български войник няма да участва във войната на Русия срещу Украйна. Какво остава за мобилизация.
        Кой ви ги спуска тия опорки?Ако стане война на Русия с НАТО просто за няколко седмици Русия ще капитулира.Естествено не говорим за употреба на ядрени ракети. Те с Украйна не могат да се оправят с НАТО щели да воюват .
        ВЧЕРА пак обявиха, че двама българи са загинали за Укропистан.

Коментар

Хващаш ли бас за 10 бона?Аз казвам,че НИТО ЕДИН български войник няма да участва във войната на Русия срещу Украйна. Какво остава за мобилизация.
          Кой ви ги спуска тия опорки?Ако стане война на Русия с НАТО просто за няколко седмици Русия ще капитулира.Естествено не говорим за употреба на ядрени ракети. Те с Украйна не могат да се оправят с НАТО щели да воюват .
          Никой не ми пуска опорки. Видях с очите си известието да се яви в офис за военен отчет - дата...., час..., гр. Варна и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

https://bnr.bg/burgas/post/101607379

​​​​​​Мисля, че опорка на почти 8 месеца се е поизтъркала малко. Опитай с "Европа умира от глад, заради неработещите санкции руснаците ринат злато пред хрушчовките", мисля, че това е последния писък, красък и вид на модата.
            Дай да опитаме с "Европа разцъфтя след санкциите.", какво ще кажеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Колаборационисти и предатели изпадат в паника: започна активното им придвижване от територията на Крим към Бердянск и след това към Руската федерация

Това съобщи (https://bit.ly/3Vcc8P8) кметът на Мелитопол Иван Федоров.

"Днес десетки хиляди колаборационисти и предатели използват Мелитопол в обратна посока - от Крим, защото бягат. Виждаме паника сред тях. започна значително придвижване от Крим към Бердянск. Защото единственият път за напускане на временно окупираната територия е през Мелитопол, Бердянск, Мариупол и след това на руска територия. Затова днес тази посока е натоварена, голям брой автомобили напускат Крим и се отправят директно към Руската федерация", каза Федоров.

Той допълни, че паниката сред колаборационистите и предателите е била предизвикана и от експлозиите, които са се чували и в Мелитопол.
              Колаборационисти са онези, дето съдействат на чужди сили. Предатели, са онези, които предават интересите на СВОЯ народ. Яко развито по време на ВСВ в Европа (Франсата), където, и ти си си замъкнал дъртия гъз. Та,
              ПШЛНХЙ, дртпдрст.

Коментар

Имам познат, който е получил "честитка" от военните. И, не, не е военен, но някога е бил парашутист. Набор 1975 г.
                Трябва ли нашите мъже да стават курбан за кефа на янките?!
                https://bnr.bg/burgas/post/101607379

​​​​​​Мисля, че опорка на почти 8 месеца се е поизтъркала малко. Опитай с "Европа умира от глад, заради неработещите санкции руснаците ринат злато пред хрушчовките", мисля, че това е последния писък, красък и вид на модата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Май не разбра (за кой пореден път): ПОМЕЖДУ СИ, укрофилистиците, се разберете.
                  С кой да се разбирам и за какво?
                  И не знам някой българин да гори от желание да лиже украински ботуш, ама такива с желание да лижат руски има. Включително в тоя форум.
                  Та русофилистици има,не и укрофилистици.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Те няма с кой да се бият.Украйнците им биха 150к "професионална" армия,и сега руската "армия" е предимно от някви пияници с пушки кремъклийки и тук там някои танк от 1960 год
                    А и първо са 400-500к Нато войска в ЕУ.Те направо ще минат и ще ги изринат за седмица от единия до другия край на кочината
                    Явно не усещате, че метрополията натиска туземнто правителство т.е. - нашето, да поеме "по-голям ангажимент". Вукович сподели нещо, което за 90-те изглежда изключително нагло. Екстраполирайте тази информация към днешния ден - когато няма забранени неща.
                    следвайте "гласове" в телеграм сръбският президент александър вучич разкри, че през 1999 г. от унгария е било поискано да атакува сърбия по суша. според признанието на виктор орбан, тогавашният президент на сащ бил клинтън е настжявал за това, но унгария

Коментар

Имам познат, който е получил "честитка" от военните. И, не, не е военен, но някога е бил парашутист. Набор 1975 г.

Коментар

Що пък аз да се разбирам,аз не съм страна в тоя конфликт. Ама Путин излезе пълен тъпанар.Трябвало е да проучи народопсихологията на украинците и да разбере,че те ще се бият.Не са като афганистанците ,които избягаха от овчарите талибани,въоръжени с автомати.Украинците са като поляците, корави копелета.Такива не се надупват.
                        Май не разбра (за кой пореден път): ПОМЕЖДУ СИ, укрофилистиците, се разберете.

Коментар

Поведението ви е като на фашисти в на началните месеци на 1945г.
                          Опичайте си акъла, ако го имате, но дълбоко се съмнявам да е така, съдейки по писанията ви.
                          Подкрепяте разпалването на военен конфликт с наивната идея, че за вас ще има спокойно и сигурно място. .
                          И малкия същите глупости блещи.Що не си хванеш чукалата и директно към русия.Пък ако си по-ербап иди и на фронта да те трансформират на тор за плодородната украинска земя Така ще си най-полезен

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Те няма с кой да се бият.Украйнците им биха 150к "професионална" армия,и сега руската "армия" е предимно от някви пияници с пушки кремъклийки и тук там някои танк от 1960 год
                            А и първо са 400-500к Нато войска в ЕУ.Те направо ще минат и ще ги изринат за седмица от единия до другия край на кочината
                            Ох, недей. Тъкмо се бях притеснил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Според теб достоверно ли е?
                              Какво по-достоверно искаш от това, че моста все още не е паднал?

Коментар

Коментар

Working...
                                X