Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Никой не ми пуска опорки. Видях с очите си известието да се яви в офис за военен отчет - дата...., час..., гр. Варна и т.н.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хващаш ли бас за 10 бона?Аз казвам,че НИТО ЕДИН български войник няма да участва във войната на Русия срещу Украйна. Какво остава за мобилизация.
Кой ви ги спуска тия опорки?Ако стане война на Русия с НАТО просто за няколко седмици Русия ще капитулира.Естествено не говорим за употреба на ядрени ракети. Те с Украйна не могат да се оправят с НАТО щели да воюват .
Коментар
-
Хващаш ли бас за 10 бона?Аз казвам,че НИТО ЕДИН български войник няма да участва във войната на Русия срещу Украйна. Какво остава за мобилизация.
Кой ви ги спуска тия опорки?Ако стане война на Русия с НАТО просто за няколко седмици Русия ще капитулира.Естествено не говорим за употреба на ядрени ракети. Те с Украйна не могат да се оправят с НАТО щели да воюват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
https://bnr.bg/burgas/post/101607379
Мисля, че опорка на почти 8 месеца се е поизтъркала малко. Опитай с "Европа умира от глад, заради неработещите санкции руснаците ринат злато пред хрушчовките", мисля, че това е последния писък, красък и вид на модата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКолаборационисти и предатели изпадат в паника: започна активното им придвижване от територията на Крим към Бердянск и след това към Руската федерация
Това съобщи (https://bit.ly/3Vcc8P8) кметът на Мелитопол Иван Федоров.
"Днес десетки хиляди колаборационисти и предатели използват Мелитопол в обратна посока - от Крим, защото бягат. Виждаме паника сред тях. започна значително придвижване от Крим към Бердянск. Защото единственият път за напускане на временно окупираната територия е през Мелитопол, Бердянск, Мариупол и след това на руска територия. Затова днес тази посока е натоварена, голям брой автомобили напускат Крим и се отправят директно към Руската федерация", каза Федоров.
Той допълни, че паниката сред колаборационистите и предателите е била предизвикана и от експлозиите, които са се чували и в Мелитопол.
ПШЛНХЙ, дртпдрст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИмам познат, който е получил "честитка" от военните. И, не, не е военен, но някога е бил парашутист. Набор 1975 г.
Трябва ли нашите мъже да стават курбан за кефа на янките?!
Мисля, че опорка на почти 8 месеца се е поизтъркала малко. Опитай с "Европа умира от глад, заради неработещите санкции руснаците ринат злато пред хрушчовките", мисля, че това е последния писък, красък и вид на модата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Май не разбра (за кой пореден път): ПОМЕЖДУ СИ, укрофилистиците, се разберете.
И не знам някой българин да гори от желание да лиже украински ботуш, ама такива с желание да лижат руски има. Включително в тоя форум.
Та русофилистици има,не и укрофилистици.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Те няма с кой да се бият.Украйнците им биха 150к "професионална" армия,и сега руската "армия" е предимно от някви пияници с пушки кремъклийки и тук там някои танк от 1960 год
А и първо са 400-500к Нато войска в ЕУ.Те направо ще минат и ще ги изринат за седмица от единия до другия край на кочината
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИмам познат, който е получил "честитка" от военните. И, не, не е военен, но някога е бил парашутист. Набор 1975 г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Що пък аз да се разбирам,аз не съм страна в тоя конфликт. Ама Путин излезе пълен тъпанар.Трябвало е да проучи народопсихологията на украинците и да разбере,че те ще се бият.Не са като афганистанците ,които избягаха от овчарите талибани,въоръжени с автомати.Украинците са като поляците, корави копелета.Такива не се надупват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПоведението ви е като на фашисти в на началните месеци на 1945г.
Опичайте си акъла, ако го имате, но дълбоко се съмнявам да е така, съдейки по писанията ви.
Подкрепяте разпалването на военен конфликт с наивната идея, че за вас ще има спокойно и сигурно място. .Така ще си най-полезен
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Те няма с кой да се бият.Украйнците им биха 150к "професионална" армия,и сега руската "армия" е предимно от някви пияници с пушки кремъклийки и тук там някои танк от 1960 год
А и първо са 400-500к Нато войска в ЕУ.Те направо ще минат и ще ги изринат за седмица от единия до другия край на кочината
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Според теб достоверно ли е?
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар