Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Лош пример - оръжие се произвежда, оръжие се продава, и навсякъде по света то се използва ЗА ЗАЩИТА от разни психясали олигофрени, каквито за съжаление все още има. Та именно психясалите олигофрени оправдават законното производство и продажба на оръжие. И аз имам оръжие, но не съм тръгнал с него да изтребвам невинни хора.
Та производителя и доставчика на оръжие не са виновни. Не е виновен и притежателя на оръжие, ако е свестен човек или държава. Виновни са само и единствено ПСИХЯСАЛИТЕ ОЛИГОФРЕНИ, които използват това оръжие не за защита, а за нападение и агресия.
В случая пак говориш "на ангро", "общи приказки" и като цяло си извън контекста на разглежданата ситуация и пример. Не говорим за производител , нито за редови ловджия. Говорим за човек , който дава оръжие на друг , със знанието че ще извърши убийство.
И Примера беше даден като по приемлив от примера на бургаския гейрасим със презерватива, който щял да дава на някой си .
И тук , представянето ти ще завърши точно така , както завършиха обясненията ти на дълго и на широко , как 63000 $ е перфектната цена за купуване на Биткойн в очакване на 100 000 . Сега сме на 16 000
Аз от тук купувам , ти държиш ли "ония".
Така респективно ще бъдат след време и вижданията ни по тази тема .
п.п. Възможно е и достигане на биткойна до 13ххх
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеГледам интереса на хората, на украйниците дори повече защото са потърпевши.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеБъдещето е тяхно, но само ако са последен писък на технологиите, с което Руснаците вече не могат да се похвалят.
Представям си само ракета Соловьов какви разрушения ще предизвика, особено ако има и говорители отпред
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Гледам все по-неутрален ставаш
Коментар
-
Според мен, ако преговарят с Русия тя ще е съгласна да им даде пари за да спре войната. И май само Русия би прежалила същественна сума и да получат пари. До сега от САЩ са получили 17 милиарда, като в пари не съм виждал колщо точно никъде да пише. От ЕС какво дават..май по 1..2милиарда, нещо такова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Русия трябва да реши, оуне да бяха решили те да платят нещо.Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Така е. Путин спомогна Украинската армия да стане една от най-силните НАТО-вски армии в света. При това тази армия е много по-силна и много по-добре въоръжена от Руската. И най-важното - за Украинците всичко това е без пари. Голям кеф.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПролет дрона под Антоновским мостом Херсон
Полет на дрон над и под Антоновския мост. Жалка картинка. Орките са взривили не само няколко платна, но и няколко носещи опори. Ремонта на моста ще е съизмерим със строителството на нов мост, което ще отнеме години време.
Представям си как руски военопленици работят по строежа на моста по 16 часа на ден под ударите на камшици. Много ми се иска да е така.
Ако направим паралел с втората световна война, то след войната десетки хиляди немски военопленици са работили по руски строежи повече от 10 години. Голяма част от тях са умрели по строежите и никога не са се върнали в Германия. Ето това заслужават в момента и руските орки.
- 1 like
Коментар
-
Пролет дрона под Антоновским мостом Херсон
Полет на дрон над и под Антоновския мост. Жалка картинка. Орките са взривили не само няколко платна, но и няколко носещи опори. Ремонта на моста ще е съизмерим със строителството на нов мост, което ще отнеме години време.
Представям си как руски военопленици работят по строежа на моста по 16 часа на ден под ударите на камшици. Много ми се иска да е така.
Ако направим паралел с втората световна война, то след войната десетки хиляди немски военопленици са работили по руски строежи повече от 10 години. Голяма част от тях са умрели по строежите и никога не са се върнали в Германия. Ето това заслужават в момента и руските орки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Супер неправилен пример . Или по скоро , малоумен като за петокласници . Мисля че следният пример е по релевантен към ситуацията с даването на оръжие на Украйна .
Та , ако някой даде пистолет на убиеца на детето ти , как мислиш , дали има участие в извършеното деяние .
Помисли , не бързай , всички знаем умствените възможности на повечето сороститутки в критични моменти и отговори честно .
Ще търсиш ли отмъщение към човека снабдил с пистолет , убиеца на детето ти .
Та производителя и доставчика на оръжие не са виновни. Не е виновен и притежателя на оръжие, ако е свестен човек или държава. Виновни са само и единствено ПСИХЯСАЛИТЕ ОЛИГОФРЕНИ, които използват това оръжие не за защита, а за нападение и агресия.Last edited by Mateev; 15.11.2022, 12:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеНОУ ХАУ ЗА РУСОФИЛ:
Смешно е като казват, че давайки оръжие на Украйна, ставаме участник във войната.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Когато спорите с русофил и те кажат това, ги питам: "Ако ви дам презервативи, дали се включвам в секса с жена ви?"
Та , ако някой даде пистолет на убиеца на детето ти , как мислиш , дали има участие в извършеното деяние .
Помисли , не бързай , всички знаем умствените възможности на повечето сороститутки в критични моменти и отговори честно .
Ще търсиш ли отмъщение към човека снабдил с пистолет , убиеца на детето ти .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеООН реши: Русия трябва да плати репарации на Украйна
Коментар
Коментар