Забелязвате ли, как американските медии в България на български език, промениха разказа си на 180 градуса през последната седмица. Къде отидоха високопарните репортажи за "Голямото Настъпление на Зеленски"? За еуфорията от терористичния акт на Кримския мост? Големите победи на НАТО? "Страшните" санкцци на САЩ и ЕС/ЕС? Днес гледаме ярост, гняв, насаждане на омраза от медиите. Отново и отново фалшиви новини, които нямат нищо общо с реалността. Сълзи от очите на един доказан наркоман, като Зеленски с които открито пледира за убийствата на още и още руски цивилни граждани. Днес реве, че хората му, които е изпратил на сигурна смърт срещу руските войски, са умирали всеки ден и било престъпление от страна на Кремъл. "Негови" не са. Те са просто украинци. Освен американци, британци, да убиват руснаци бяха изпратени и поляци. Поляците загубиха в Украйна над 20 000 свои "наемници" и то само през последните 3 седмици. За това Русия за тях е "терористична". Но никой не чул за руснаци на територията на Полша, които избиват поляци, нали? Тъкмо обратното, имаме поляци на територията на Русия. Колко лицемерно. А на лицемерието - краят наближава!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
И тук ми мирише на конституционно мнозинство. Жалко, че след цяла петилетка ще са тук.
Бюджетната комисия в парламента одобри проекта за покупка на още осем изтребителя Ф-16. Цената им е 1,3 милиарда долара, но ще ги плащаме на траншове. Министърът на отбраната Димитър Стоянов обясни, че доставката се очаква през 2027 година.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нека да не преувеличаваме. Путин така се е осрал в Украйна, че търси всеки вариант да излезе от войната, без това да изглежда загуба в очите на руснаците. Сигурен съм,че би се съгласил и да се върне в границите отпреди нахлуването в Украйна. Ама украинците няма да се навият. Пълна победа на Русия е възможна,колкото е била възможна победа на Германия след битката при Курската дъга.
И сега имам много примери по темите , но предпочитам да се огранича в тази ....за сега .
Коментар
� -
mikomikov, продават на Китай, китаеца е казал - аз мисля за народа си , и спират да горят въглища защото там са се тровили с пушека както никой тук не може да си представи. В големите им градове съм чел, че въздуха ставал цапащ, излизаш на улицата и кожата ти става като намазана с масло. Сега имат пари и минават на газ, спират въглищата. Това означава да купуват от Русия газ..ще купуват всичката която руснаците имат и дори тази от находищата която продаваха на Европа и нея ще намерят начин да вземат. Европа да...
Коментар
� -
GiRo, как да не е наясно, всички знаят че украинците и руснаците толкова много са си бъркали из гащите, че Украйна и 200 процента да им даде все тая, онези утре ще им ги върнат защото са се уморили и водката е свършила. Този цирк от колко века го играят.
Силно се съмнявам че каквото и да им се даде и на едните и на другите те ще се кротнат.Last edited by DS66; 03.11.2022, 18:57.
Коментар
� -
По върховете, в Русия - отдавна коментираха, че са отписали ония 300 млрд. $, които бяха блокирани.
Много вероятно е - това да е една от причините, за да почнат разплащания за енергоносителите в източни валути, които анулират влиянието на резервната валута - USD.
"Репарациите" до сега се плащат от ЕС и САЩ, защото (без да отчитаме неофициалните канали за реекспорт от Индия и Китай) -
САЩ купуват руски нефт и деривати (през Италия - официален канал), а ЕС купува скъп втечнен природен газ - пак от Русия. Забраната касае газа, доставян от Русия по тръби, а не с газовози (факти, които коментират средствата за масова информация в САЩ).
Защо ЕС купуват руски LNG, щом са им пълни хранилищата с газ? Консумацията си тече, температурите не са летни, а и производствата си "теглят" газ...
Може би и Русия някога ще плаща репарации, но едва ли това ще бъде по времето на Путин..., докато ЕС и САЩ плащат днес (без да има големи температурни разлики и голяма зима, защото и това е фактор!)
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
И какво ще се случи, интересно ми е? Ние какво ще спечелим в единия и в другия случай. Както и да дефинираш победа и какви са вероятностите за неяНе е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Грую Груев, на украинците проблема им е че искат да вкарат руското в ЕС, просто не виждам как ще стане. Една украинка гледах че оплаква, че в Германия като идеш на лекар и той не си говори с теб, а тя жената иска и как ще я лекувал така и казва - прибирам са в Украйна, у нас не е така. Те си представят Запада , като едни големи розови гащи и хоп влизаш в тях и вече си западняк.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това наистина ли го мислиш? И как ще стане - ще прескочат през Румъния или ще превземат първо Турция? И кой е решил, че сме в руската сфера на влияние - някъде има нещомразписано на нечия слафертка и евролидерите пак са ни продали ли? просто ми е интересно? Надявам се, че пишеш за някой лев отгоре и не го мислиш, щото иначе нивото ти пада до онези с кем трейлса...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
По принцип е малко унизително да коментираме ковид-патките и бойните комари, ама все пак да се включа в купона:
Би ли бил така добър да ми обясниш как комарите ще хапят само вражеските войници?
Американците ще си пръскат Малиция Уомо и няма да бъдат закачани?
бхахахах хХАХАХАХАХХАХАХА
НЕЕЕ
НИ МОА ШЕ ПОЧИНА ОТ ХУМОР
хахаххахахаххахах хХАХХАХАХХА
ИМАЙ МИЛОСТ ПЛС
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...
Укропитеците са същите ватенки като агресорите им, просто в момента се изпозлват от САЩ, за да еват майката на ЕС, който следва да плаща - а що трябва ЕС да плаща, те на този въпрос отговор няма.
както и думата репарации(всичко ще го плащат мужиците)
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нека да не преувеличаваме. Путин така се е осрал в Украйна, че търси всеки вариант да излезе от войната, без това да изглежда загуба в очите на руснаците. Сигурен съм,че би се съгласил и да се върне в границите отпреди нахлуването в Украйна. Ама украинците няма да се навият. Пълна победа на Русия е възможна,колкото е била възможна победа на Германия след битката при Курската дъга.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
При победа на Русия преставаме да съществуваме като държава - или чисто териториално, или социално-икономически.
Ние сме в руската сфера на влияние заедно със Сърбия и Унгария и само победа на Украйна може да ни спаси от този сценарии.
Разбира се, положението и в ЕС не е розово и няма да розовее в близко бъдеще, но нашето чудо при руска победа няма да го има никъде. Само си представям руска администрация, изтеглили се основните работодатели в София, Пловдив и Варна и заплати наполовина. Мазало, мазало.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар