Първоначално изпратено от briko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Mateev, сега съм съгласен, тези миг29 трябва да са дошли доста по късно в България, защото гледах в интернет че първите са пуснати в производство 82-ра година. В България предполагам са се появили 88 -89 година, не знам. Миг 21 е когато от другата страна имат ф16 и си ги правят до ден днешен, знам че ги обновяват. Четох в някаква статия че доста падат от грешки в подръжката, технически проблеми които тя не е установила в двигателите. Сега в България не знам, мисля че българите ги бива в подръжката на техника, все пак съм пристрастен. Но имаше и друго написано, че пилотите се обучават на други самолети преди да се качат на ф16 според стандартите на НАТО. Нашите като ги гледам как се гласят само на ф16.
Коментар
-
[QUOTE=Pyramid;n3988972]Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Митове и легенди. "Не са искали". Ако наистина го вярваш, си за съжаление. Те опитват цял свят да въртят около пръста си, ти ни разправяш врели-некипели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Те са изпратени там с една цел....да държат в страх войниците, да не избягат от фронта и да стрелят в гърба на тези които не тръгват в атака. Това си е тактиката на "Великата" червена армия още от ВСВ.
Коментар
-
[QUOTE=briko;n3988950]Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
След като се изтегли от там- хамид харзай управлява още 3 години което ще рече че руснаците са имали още 3 години власт там. Ще ми припомниш ли колко време управлява говедарския президент след като говедарите напуснаха афганистан[/QUOTE
Николко, защото не са искали да управляват чужда държава за разлика от Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Някой има снимка или клип на тия глупаци "кадировци" да си служат по време на военните действия с някакво по сложно оръжие от АК47…?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Аз съм 60-ти набор и съм служил 78-80-та години. По мое време имахме МИГ-21 и МИГ-23. Колегата е служил 4 години след мене и вероятно вече е видял МИГ-25 и МИГ-27. Колкото до руснаците - при тях тези модели са от няколко години по-рано, отколкото при нас.
Всъщност и двамата не сме виждали живи самолети, защото аз съм радист, а той - планшетист. И двамата сме се скатавали по командни пунктове ...
- 1 like
Коментар
-
Някой има снимка или клип на тия глупаци "кадировци" да си служат по време на военните действия с някакво по сложно оръжие от АК47…?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеhttps://pan.bg/view_article-53-13366...-be-malka.html, посочена е датата точно когато идват 4-ри миг 25 в България. Мисля че тогава сте служили.
Всъщност и двамата не сме виждали живи самолети, защото аз съм радист, а той - планшетист. И двамата сме се скатавали по командни пунктове ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тия "нормални "момчета ги ебе башибозука на Кадиров. Та чак един руснак записа видео, в което се молеше на Кадиров да нареди на чеченските башибозуци да спрат да ебат руските войници.
Коментар
-
https://pan.bg/view_article-53-13366...-be-malka.html, посочена е датата точно когато идват 4-ри миг 25 в България. Мисля че тогава сте служили.
Коментар
-
Руските войници защо не застрелят "ебачите"? ..... ликвидиран го на секундата!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Херсон не е превзет и няма никакво бягство- има достатъчно клипове че херсон е предаден с договорка. На теб може да не ти се вярва, но най вероятно е така. Когато руснаците се изтегляха нямаше бомбардировка на моста или на понтоните. Защо са го направили- обясняват че се съмняват че могат да снабдяват войските си. Украинците снабдявай войските си през около 20-25 моста. Остава руснаците да ги избомбят и войната приключва
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тия "нормални "момчета ги ебе башибозука на Кадиров. Та чак един руснак записа видео, в което се молеше на Кадиров да нареди на чеченските башибозуци да спрат да ебат руските войници.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеХерсон не е превзет и няма никакво бягство- има достатъчно клипове че херсон е предаден с договорка.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар