Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
fortiss., ти мислиш че ако е избираем за един само мандат няма да е наистина лош диктатор някой да се пръкне и да разгони на народа фамилията. Историята помни царе които са направили много за народите си, също в някои западни държави имат и днес уважение към монарсите си. Монархиите не са точно черен период в човешката история, имало е и много лоши царе и крале, но това не е задължително.Last edited by DS66; 15.11.2022, 17:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Русия нападна Украйна. САЩ какво трябваше да направят? Ние сме за западния начин на живот, не да имаме цар, предрешени избори, избиване на опозиция и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеОпааа , наркоманчето гледа като наакано . Изкараха 100 човека лумпени и режисираха ''посрещане на ВСУ''
Но в ерата на телефони с камери всеки може да снима и колкото и да го вардят от такива случки - все някоя от многото минава във форумите .
В Херсон я има 5000 я няма - всички минаха на другия бряг на Днепър със Руската Армия
https://twitter.com/i/status/1592339473828044800
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Че то е видно, кои се нуждаят от помощ. На тях да помагат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Пълномащабна- някой ще помага пълномащабно на мурзилажа?
Коментар
-
Опааа , наркоманчето гледа като наакано . Изкараха 100 човека лумпени и режисираха ''посрещане на ВСУ''
Но в ерата на телефони с камери всеки може да снима и колкото и да го вардят от такива случки - все някоя от многото минава във форумите .
В Херсон я има 5000 я няма - всички минаха на другия бряг на Днепър със Руската Армия
https://twitter.com/i/status/1592339473828044800
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не бой се , има време .....
Коментар
-
[QUOTE=fortiss.;n3990222]
Покриват част от бюджетния дефицит на Украйна. Ясно личи, че украинците искат западен живот, не цар като в Русия.
Мисълта ми беше, че ЕС би могъл да им даде пари и могат да ремотират и възтановят нормалния живот за хората, просто притесненията че ще оправи и пак ще се разруши не оправдават държането им в мизерия докато свърши войната.. Това исках да кажа. Иначе какво искат, дано те да са наясно, защото са ми доста съмнителни с типичното за него край говорене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
НамерИ си старшинка, него питай.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Кой е аспирант и по каквоLast edited by Pyramid; 15.11.2022, 17:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеЕдва ли, това е доста голяма държава. Ако е за тези територии според мен те се чудят как да се оправят отношенията и да ги върнат. Мисля че ЕС е проблемен като съюз, ако бяха казали да похарчат едни пари там сериозни и да им помогнат щеше да се получи съвсем друго. Колко да са лоши руснаците, има клипове тези места които са под техен контрол почнали да почистват, да строят, ремонтират, а то въобще не е сигурно че ще останат под техен контрол. ЕС въпреки че не е свършила войната, защо не направят същото за Украйна. Засега има само обещания.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Старшинка, отговори ми на въпроса. Не се дръж като ощипана мома. 24 часа и няколко ракии, не ти ли помогнаха да стигнеш до отговора?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Тази "война" има потенциалЪ тепърва да стане пълномащабна и не ,не мисля ,че скоро ще свърши .До момента русите играят хорото "и тва отзад и душата в рая" и като гледам няма да им се получи . Та драги списващи дружно глупотевини , запасявайте консерви и минете един стрелкови курс ,да не дава господ да ви се наложи . При това масово изтрещяло и психически нестабилно мъжко народонаселение , жените тепърва ще стават мъже ,нищо ,че си мислят ,че вече са !
- 1 like
Коментар
-
Много ми е чудно как обстрелът на жилищни блокове се връзва с "Ние започнахме СВО за да защитим населението"? За 8 месеца рашистите избиха повече цивилни, отколкото спасиха. Мариупол загуби десетки хиляди мирни граждани, при това според орките - руснаци. Постоянно се намират масови гробове на цивилни навсякъде из Украйна. Руски ракети срутват цели жилищни блокове съвсем целенасочено. А тук продължават да се намират хора, които оправдават всичко това с безумни аргументи. Какво е това самозалъгване в русофилската глава? Не говоря за платените, а за заблудените русороби.Last edited by GiRo; 15.11.2022, 16:49.Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар