IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• fortiss., ти мислиш че ако е избираем за един само мандат няма да е наистина лош диктатор някой да се пръкне и да разгони на народа фамилията. Историята помни царе които са направили много за народите си, също в някои западни държави имат и днес уважение към монарсите си. Монархиите не са точно черен период в човешката история, имало е и много лоши царе и крале, но това не е задължително.
      Last edited by DS66; 15.11.2022, 17:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение

Русия нападна Украйна. САЩ какво трябваше да направят? Ние сме за западния начин на живот, не да имаме цар, предрешени избори, избиване на опозиция и т.н.
        Не ми изглеждаш смислен. Щатски инингилизки спецназ върша из Украйна месеци преди нападението. Хубаво си иначе, за западния начин. Тук, избори не се предрешават, не се фалшифицират, всичко е ОК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
          Опааа , наркоманчето гледа като наакано . Изкараха 100 човека лумпени и режисираха ''посрещане на ВСУ''
          Но в ерата на телефони с камери всеки може да снима и колкото и да го вардят от такива случки - все някоя от многото минава във форумите .
          В Херсон я има 5000 я няма - всички минаха на другия бряг на Днепър със Руската Армия

https://twitter.com/i/status/1592339473828044800
          Drug начин няма, инаяе рискуваш да те закопаят жив или да те вържат за дърво или някой да те цапардоса с чук и след това да викат- москалите бяха. Така че, който е имал глава на раменете- отива с руснаците

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Че то е видно, кои се нуждаят от помощ. На тях да помагат.
            Русия нападна Украйна. САЩ какво трябваше да направят? Ние сме за западния начин на живот, не да имаме цар, предрешени избори, избиване на опозиция и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение

Пълномащабна- някой ще помага пълномащабно на мурзилажа?
              Че то е видно, кои се нуждаят от помощ. На тях да помагат.

Коментар

• Опааа , наркоманчето гледа като наакано . Изкараха 100 човека лумпени и режисираха ''посрещане на ВСУ''
                Но в ерата на телефони с камери всеки може да снима и колкото и да го вардят от такива случки - все някоя от многото минава във форумите .
                В Херсон я има 5000 я няма - всички минаха на другия бряг на Днепър със Руската Армия

https://twitter.com/i/status/1592339473828044800

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Не бой се , има време .....
                  Определено, ми харесва оптимизмът ти.

Коментар

• [QUOTE=fortiss.;n3990222]

Покриват част от бюджетния дефицит на Украйна. Ясно личи, че украинците искат западен живот, не цар като в Русия.
                    Мисълта ми беше, че ЕС би могъл да им даде пари и могат да ремотират и възтановят нормалния живот за хората, просто притесненията че ще оправи и пак ще се разруши не оправдават държането им в мизерия докато свърши войната.. Това исках да кажа. Иначе какво искат, дано те да са наясно, защото са ми доста съмнителни с типичното за него край говорене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

НамерИ си старшинка, него питай.
                      Хм, интересно, това не ти пречи да ми отговаряш на други постове. Явно имаш нужда още малко да помислиш. Ще ти дам повечко време и пак ще попитам ...
                      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Кой е аспирант и по какво
                        Матейко разправяше, че бил карал някаква аспирантура. Точно каква, не помня да е споделял. Оказа се, освен това, че явно, не я е завършил ама пак не каза, защо. Ако имаше с какво да се похвали, обаче, не би пропуснал.
                        Last edited by Pyramid; 15.11.2022, 17:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                          Едва ли, това е доста голяма държава. Ако е за тези територии според мен те се чудят как да се оправят отношенията и да ги върнат. Мисля че ЕС е проблемен като съюз, ако бяха казали да похарчат едни пари там сериозни и да им помогнат щеше да се получи съвсем друго. Колко да са лоши руснаците, има клипове тези места които са под техен контрол почнали да почистват, да строят, ремонтират, а то въобще не е сигурно че ще останат под техен контрол. ЕС въпреки че не е свършила войната, защо не направят същото за Украйна. Засега има само обещания.
                          Покриват част от бюджетния дефицит на Украйна. Ясно личи, че украинците искат западен живот, не цар като в Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Старшинка, отговори ми на въпроса. Не се дръж като ощипана мома. 24 часа и няколко ракии, не ти ли помогнаха да стигнеш до отговора?
                            НамерИ си старшинка, него питай.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Тази "война" има потенциалЪ тепърва да стане пълномащабна и не ,не мисля ,че скоро ще свърши .До момента русите играят хорото "и тва отзад и душата в рая" и като гледам няма да им се получи . Та драги списващи дружно глупотевини , запасявайте консерви и минете един стрелкови курс ,да не дава господ да ви се наложи . При това масово изтрещяло и психически нестабилно мъжко народонаселение , жените тепърва ще стават мъже ,нищо ,че си мислят ,че вече са !
                              Пълномащабна- някой ще помага пълномащабно на мурзилажа?

Коментар

• Много ми е чудно как обстрелът на жилищни блокове се връзва с "Ние започнахме СВО за да защитим населението"? За 8 месеца рашистите избиха повече цивилни, отколкото спасиха. Мариупол загуби десетки хиляди мирни граждани, при това според орките - руснаци. Постоянно се намират масови гробове на цивилни навсякъде из Украйна. Руски ракети срутват цели жилищни блокове съвсем целенасочено. А тук продължават да се намират хора, които оправдават всичко това с безумни аргументи. Какво е това самозалъгване в русофилската глава? Не говоря за платените, а за заблудените русороби.
                                Last edited by GiRo; 15.11.2022, 16:49.
                                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Working...
                                X